Fredag, 04 december 2015 10:10

Remington Pro Power Hårklipper - Et musthave at have ved hånden

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(5 bedømmelser)

Denne gang er det en hårklipper/trimmer vi skal se på. Jeg har i mange år klippet mine 3 brødre, plus et par andre, og har efterhånden afprøvet flere maskiner til dette. Det skal derfor være interessant at se hvad Remington's HC5800, som er et nyt mærke for mig indenfor klippere, har at byde på.

Propowerstartbillede

 

remington logo

Remington er et af verdens førende brands inden for elektriske plejeprodukter, herunder hårpleje, grooming, barbering og hårfjerning til kvinder.
Remington har gennemgået en stærk udvikling i Danmark og er i dag markedsleder inden for hårpleje kategorien.

Vi er specialister inden for vores kategorier. Vi forstår, at det at gøre sig klar spiller en vigtig rolle i alles liv, hvilket er udgangspunktet for al vores kommunikation.
Vi sætter vores forbrugere i centrum for at opnå en stærk forbrugerforståelse, som gør os i stand til at udvikle kvalitetsprodukter, der opfylder forbrugernes behov.

Vi udvikler produkter, som gør det sjovt og let at gøre sig klar og ikke mindst giver mulighed for at skabe looks, der udtrykker individuelle personligheder. Vi inspirerer vores forbrugere med de seneste trends og kommer med tips og tricks til at gøre sig klar med Remington.


Specifikationer

Generelt 
Produkttype Hårklipper - trådløs
Specielle Funktioner Hurtig opladning, oplader via USB, Quick Wash System, Auto Boost system
Shavers, Trimmere & Epilatorer 
Hoved Funktioner Titaniums belagte blade, selv-slibende blade, Pro Power-teknologi
Indstilliinger, styringerog indikatorer 
Displaytype Digital
Diverse 
Body Design Funktioner Batteriniveauindikator, antislip håndtag
Driftsautonomi 120 min.
Inkluderet tilbehør Kampåsætning (3 - 42 mm) x 2
  Kampåsætning (1 - 13 mm) x 1
  Oplader-holder
  Børste til rensning
  Smøre olie
Kraft 
Batteriteknologi Litium
Bateriopladning Ja
Fuld opladningstid 4.5 timer

Design & Features

RemingtonHC58001RemingtonHC58002RemingtonHC58003RemingtonHC58004

Ligesom mange andre producenter, har Remington også valgt at lave deres produktindpakning, på udvalgte produkter, i en sådan form, at selve produktet er pakket bag et specialformet stykke af det der 'plastic clamshell', så du både kan se og røre produktet, uden at skulle pakke det ud. Pakken er ikke specielt stor, og jeg var først en smule forvirret, da jeg inden, jo havde læst om produktet, og om alle de funktioner og ekstraudstyr det havde, og var i tvivl om det kunne være i kassen. Men det kunne det. Lad os kigger på pakkens indhold:

 • Pro Power Hårklipper HC5800
 • 3 justerbare kamme
 • En lille flaske med smørelse til klipperen
 • En lille børste
 • Micro USB opladerstik
 • Opladerstand
 • Strømforsyning til opladerstand
 • Brugsanvisning

RemingtonHC58005RemingtonHC58006RemingtonHC58007RemingtonHC58008

Hårklipperen kommer med 3 justerbare kamme, som går fra 3-42 mm, hvoraf en af kammene er til trimning. Jeg har i flere år stået med en kam for hver længde, når jeg skulle klippe, og har altså derfor skulle have alt mit klippegear i en mindre kuffert, derfor er det for mig en helt ny verden, at den samme kam indeholder flere længder. Det er selvfølgelig set før, så det er altså ikke noget nyt og revolutionerende for alle, men for mig var det en stor ting.

Kammene er lavet i hård plast, som jeg var en smule nervøs for, da jeg første gang skulle tage dem i brug. Men de virker utrolig stabile, og jeg tror at der skal forholdsvis megen kraft og vilje til, for at ødelægge dem, hvis man altså bruger den korrekt. Den medfølgende børste til at fjerne hår i kammene med, er ret standard, men i et kort øjeblik af dumhed og søvnmangel valgte jeg at bruge den imens saksene kørte, så der var ikke meget børste tilbage. Men princippet i den er fin, og jeg havde heldigvis nogle ekstra til at ligge.

På klipperen sidder et klistermærke, der fortæller at vi her har med et Lithium batteri af gøre. Klistermærket falder hurtigt af under brug, og jeg tror heller ikke det er meningen at det skal blive siddende, blot for at reklamere for batteriet.

RemingtonHC58009RemingtonHC580010RemingtonHC580012RemingtonHC580013

Selve klipperen er en helt anden sag. Selve bladende er titaniumbelagte, hvilket er med til at styrke holdbarheden og levetiden på dem. Samtidig er de selvslibende, hvilket sikrer dig altid skarpe blade, og det er bare lækkert! Designet og materialevalget er af flere typer, som er med til at gøre helheden både flottere og bedre ergonomisk. Hele den nedre del, som jo er den du holder fast i, er af en skridsikker gummi. På begge sider er der 3 lange riller, for at gøre grebet endnu bedre.
Rykker vi længere op ad møder vi en plastkant, som kører hele vejen rundt om den øverste del af klipperen (set når den ligger ned). Det har ikke en ergonomisk effekt, men klipperen fremstår flot, og yderligere ser vi Remington logoet i plastikken. Helt oppe har vi den skridsikre gummi igen, hvor tommelfingeren hviler. Her er 7 udadgående riller, som igen sikre grebet. På midten af overdelen sidder en stor tænd og sluk knap. Jeg er vant til at have denne på siden, og det krævede derfor lidt tilvending. Om det er bedre eller ej, vil jeg lade være en individuel betragtning. Øverst oppe mod bladene er en klap hvorpå der står "WASH". Når du trykker på denne, skubbes hele hovedet ud, som det ses på 3. billede ovenfor. Noget af det jeg virkelig synes er genialt her er, at du nu kan sætte fronten af klipperen under vandhanen, og på den måde vaske den. RemingtonHC580014RemingtonHC580018RemingtonHC580017RemingtonHC580016

Med klipperen kommer selvfølgelig en oplader - da den jo er trådløs. Der er to muligheder for opladning. Den jeg bruger, er oplader-stationen, hvor man blot placerer klipperen i, og ved hjælp af den lille clips, der ses på 4. billede, står den stabilt i opladeren. Opladningen tager omkring 4 -5 timer, og så har man 120 minutter at gøre brug af. Klipperen er udstyret med et digitalt display, der viser hvor mange minutter du har tilbage. I brugsanvisningen er der også et skema, over hvor lang tid du skal oplade, hvis du hurtigt skal klippe, inden den er fuldt ladet op. Eksempelvis viser skemaet at en opladning på 30 minutter, giver dig 15 minutters klippetid. Det er super smart, og en lækker ekstra ting fra Remington.

Hvis man skal på ferie, og måske ikke vil have hele oplader-stationen med sig, kan man bruge det medfølgende Micro USB kabel, eksempelvis til at sætte i en computer, som samtidig gør det muligt for dig at bruge klipperen imens du lader den op.


Test & Resultat

Jeg har som nævnt, klippet flere forskellige herrer, men jeg vælger altså kun at vise klipningen fra en enkelt person, men som også var den første klipning.

Det kommer til at lyder meget rosenrødt, men jeg er simpelthen overexcited over denne maskine. Den har alt hvad jeg i tidligere maskiner har ønsket, og jeg mener virkelig at jeg nu, har fundet den klipper jeg vil benytte mig af så længe jeg klipper. At sætte opladestationen til, oplade den og gøre den klar er så enkelt som det lyder, så det er der ikke mere i. Jeg fandt den kam jeg skulle bruge - 6 mm - og gik igang. For at vise resultatet bedst muligt valgte jeg at kun at køre hver bane en enkelt gang, i stedet for at tage samme stribe flere gange. Jeg forventede at der ville komme nogle helligdage, for ingen maskine kan tage hvert eneste hårstrå i første omgang. Men jeg blev klogere.

På billede 2 og 3 ses tætheden af klipningen. Som nævnt er der kun kørt én gang, men den tager det hele, og det står bare skarpt! Yderligere hverken nev eller hev den i håret, som nogle andre maskiner kan have tendens til. De 2 sidste billeder viser hårkanten rundt om nakke og ører, og igen er det jo bare super skarpt. Jeg har på andre maskine oplevet at mine herrer har syntes at klipning rundt om ørerne har været ubehagelig, da det enten kildede eller faktisk var decideret ubehageligt pga. for voldsomme rotationer/vibrationer i maskinen. Men med denne var der intet at sætte en finger på. Den tog alle hår, og var utrolig tæt og meget skarp. Hårlinjen blev ordnet hurtigt og uden problemer/ubehag. Denne klipning er trimning nederst, og klip med saks øverst. Normalt tager det faktisk lige lang tid, ca. 10 - 15 minutter for hver del, men denne gang tog delen med maskine-klipningen 6 - 7 minutter blev vi vidst enige om. Og det er helt bestemt takket være at den er så præcis og omhyggelig, at man ikke skal bruge lang tid på at tjekke efter om alle hår nu er taget. 

Det eneste der generede var, som det ses på første billede, at det afklippede hår samlede sig i kammen, og ret hurtigt gjorde at man ikke kunne nå ind til saksene. Det generede en del i starten, men man finder hurtigt en metode hvorpå man får det ud, i stedet for at samle sig, og det er noget som jeg ved at flere andre har haft problemer med, med andre mærker, så det er altså ikke noget jeg vil lade tælle ned hos Remington.

2015-12-12 15.17.222015-12-12 15.20.052015-12-12 15.25.302015-12-12 15.29.532015-12-12 16.07.26


Konklusion

Nu har jeg anvendt klipperen i nogle måneder, og har klippet forskellige herrer, og min kæreste har selv brugt den til både hårklip og skægklip- og triming. En trådløs klipper, med et batteri der holder til mere end bare en halv klipning, selvslibende blade, justerbare kamme og skridsikkert greb - så kan jeg nærmest ikke rose denne lille maskine nok. Den har fungeret fra første gang jeg tændte den, den klipper utrolig præcist og tæt, den hverken river, niver eller laver helligdage, og efter anvendelsen er den super nem at gøre ren. Det eneste jeg har på den, som irriterede mig i starten, var at det afklippede hår samlede sig under kammen. Det frustrerede mig (og var blandt andet skyld i at jeg fik trimmet min børste). Det er dog et problem jeg har hørt fra flere andre, med andre mærker, og det er måske bare uundgåeligt i starten, for der gik ikke lang tid før jeg fandt systemet, for at det ikke skete så meget. Det er altså ikke noget jeg vil bruge imod Remington, da det er noget som man nok ikke kan undgå, hvis man vil have et have et pænt resultat, på minimum tid og uden smerter for 'hårejeren'. Jeg vil altså vælge at give den en 10'er, for en helt igennem fantastisk maskine, som bare spiller både i design, opladning, rengøring og anvendelse. Og mine 'forsøgskaniner' siger det samme, så det er helt sikkert pengene værd!

plus

 • Fylder ikke ret meget
  Klipperen, opladeren og tilbehøret fylder ikke mere, end at det kan være i en toilettaske, og er derfor nemt både at opbevare, og at have med sig.
 • Guide for nye klippere
  Hårklipperen kommer med en trin for trin guide, til nye klippere, og er derfor ikke udelukkende et produkt til garvede klippere og frisører.
 • 3 justerbare kamme - 19 længder fra 3-42 mm.
  Det er super fedt med så mange forskellige længder, i kun 3 kamme.
 • Displayet
  Displayet fortæller hele tiden hvor længe du har tilbage før batteriet løber tør, det er ret smart.
 • Nem rengøring
  Kammene er af plast, og er derved nemme at rengøre. Selve maskinens hoved kan skylles under vand. Kunne det blive nemmere?
 • Ingen ledning
  Ingen ledning er altid et plus. Du skal ikke stå i nærheden af en stikkontakt, du kan klippe hvor end du vil, uden at skulle tænke over andet end at have maskinen med dig.
 • Lang batteritid og nem opladning
  Den lange batteritid gør at du har til flere klipninger pr. opladningen, samt den hurtige opladning gør at du ikke begrænses.
 • Selvslibende blade
  Sikrer dig, at du altid har skarpe blade, og forlænger levetiden. Super fedt!

minus

 • Opsamler hår under kammen
  Håret samler sig under kammen, men det er et velkendt problem ved flere mærker - altså ikke noget jeg vil klandre Remington for.

overallscore10

gold

 


Conclusion

I've been using the machine for some months now, and been cutting several men, and my boyfriend has been using it himself for both cutting his hair, and cutting and trimming his beard. A wireless cutter, with a battery that lasts longer than half a cutting session, has self-sharpening blades, adjustable combs and a non-slip grip - I can't hardly praise this little machine enough. It worked from the first time I turned it on, it cuts incredible precise and close, it neither rips, pinches nor makes dry spots, and after using it, it is super easy to clean. The only negative thing to say, which bothered me in the beginning, was the fact that the hair which had ben cut, gathered together under the comb. It frustrated me (and was the reason why I had my brush trimmed). However, this I a problem which I heard from others, that is common with other brands as well, and it might just be one of those inescapable things in the beginning, cause quickly I found a system where it didn't happen as often. So this isn't something I'm going use against Remington, as it's something you probably can't avoid if you want a pretty result, at minimum time and without any pain caused on the 'hair owner'- Therefor I will give it a score of 10, to an all through amazing machine, which simply just works when it comes to design, charging, cleaning and usage. And my 'test subjects' says the same thing, so it is definitely worth the money!

plus

 • Doesn't take up much space
  The cutter, the charger and the accessories doesn't take up more space than you are able to put it in your toilet bag, which both makes it easy to storage and to bring along with you.
 • Guide for new hair cutters
  The cutter comes with a step by step guide, for beginners, which makes it not only apply to experienced cutters and professionals.
 • 3 adjustable combs - 19 lengths from 3-42 mm.
  It's really great with all the different lengths, in only 3 combs.
 • The display
  The display tells you how long you have left, before the battery runs out, that's pretty clever.
 • Easy to clean
  The combs is of plastic, and is thereby easy to clean. The head of the machine can be put under running water. Could it get any easier than that?
 • No wire
  No wire is always a plus. You don't have to stand near a wall plug when cutting, which makes you able to cut where ever you want, without having to think about anything that having the machine with you.
 • Long battery time and easy charging
  The long battery time gives you several cutting sessions per charge, also it charges quickly, which doesn't limit you.
 • Self-cleaning blades
  Makes sure you always have sharp blades, and prolongs the service life. Really awesome!

minus

 • Collects hair under the comb
  The hair gathers under the comb, but this is a well known problem for other brands as well - therefore not something I will claim on Remington.

overallscore10

gold

 

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Yderligere information

Læst 946 gange
Log ind for at skrive en kommentar.