Tirsdag, 03 november 2015 07:47

Remington PROtect hårtørrer med Argan Olie - Beskyttelse der falder på et tørt sted

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(2 bedømmelser)

Endnu engang har vi fået et produkt fra Remington til test. Denne gang skal vi se på en af deres hårtørrer, som ifølge dem selv er ideel til daglig brug, da den tørrer håret hurtigere, og giver et perfekt resultat med færre varmeskader og mere beskyttelse. Men gør den nu også det?.. Lad os se.

remingtonprotecthårtørrerstart

remington logo

Remington er et af verdens førende brands inden for elektriske plejeprodukter, herunder hårpleje, grooming, barbering og hårfjerning til kvinder.
Remington har gennemgået en stærk udvikling i Danmark og er i dag markedsleder inden for hårpleje kategorien.

Vi er specialister inden for vores kategorier. Vi forstår, at det at gøre sig klar spiller en vigtig rolle i alles liv, hvilket er udgangspunktet for al vores kommunikation.
Vi sætter vores forbrugere i centrum for at opnå en stærk forbrugerforståelse, som gør os i stand til at udvikle kvalitetsprodukter, der opfylder forbrugernes behov.

Vi udvikler produkter, som gør det sjovt og let at gøre sig klar og ikke mindst giver mulighed for at skabe looks, der udtrykker individuelle personligheder. Vi inspirerer vores forbrugere med de seneste trends og kommer med tips og tricks til at gøre sig klar med Remington.


Specifikationer

Modelbetegnelse  
Produkttype Hårtørrer
Modelnavn Remington D8700
Produktserie PROtect
Generelle specifikationer  
Watt 2 100
Kabellængde (cm) 180,00
ION-pleje Ja
Kulde indstilling Ja
Antal vifteindstillinger 2,00
Antal temperaturindstillinger 3,00
Andet  
Farve Blå
Højde (cm) 29,50
Bredde (cm) 21,50
Dybde (cm) 9,10
Vægt (g) 567,00
Producentens Varekode D8700
EAN  
EAN-kode 4,008,496,867,981,00

Design & Features

Jeg modtog for et stykke tid siden nu, en lækker hårtørrer fra Remington. Deres PROtect D8700 med Argan Olie. Sammen med pakken, havde Remington sendt deres PROtect B98CEU Pude Børste. Og jeg vil gerne have lov at give et shout out for den. Den faldt et tørt sted, og den er bare fantastisk.

DSC 0031DSC 0033DSC 0049

Men nu til sagen, lad os først se på pakkens indhold:

 • PROtect Hårtørrer
 • Koncentrator
 • Diffuser
 • Brugsanvisning
 • Og ved siden af, Pude Børsten med vildsvinehår.

Som altid, kommer Remington’s produkter altid i en fin kasse, der lige præcis er stor nok til indholdet, og ikke fylder unødigt, og kassen ydre er med en række informationer om produktet. Indeni, lå alle dele fint pakket ind i en beskyttende pose, som er rigtig dejligt, da materialerne blandt andet er hård plast, som nemt kan gå i stykker under transport, hvis det ikke er indpakket forsvarligt.

DSC 0054DSC 0060DSC 0062DSC 0063

Hårtørreren er, som det ses, i en fedt lyseblå, nærmest lys turkis farve, og Koncentratoren og Diffuseren er også i de lyse blå farver. Det første jeg lagde mærke til var ledningen, 1,8 m ledning er jo ren herlighed. Jeg står som oftest på badværelset og tørrer mit hår, men det sker også, at jeg bliver ”skubbet ud” i gangen, hvis min kæreste skal bruge det. Der er det fedt med den lange ledning, og egentlig også foran spejlet, da hårtørreren kan komme ud i nogle ydrepunkter under tørringen, og med en lang ledning kan den klare det.

DSC 0057DSC 0097DSC 0065DSC 0058DSC 0102

 

På siden af hårtørreren ses 3 runde billeder, der viser at mindre skade af håret, og den advancerede Dryer Ring tilført Keratin-, Argan- og Macadamia-olier, udgør et resultat der giver et blankt hår, som ser sundt ud. Den avancerede dryer Ring sidder foran, og blæser de 3 olier ud, under tørringen af håret, hvilket er noget jeg personligt ikke har set før ved en hårtørrer. Så det er jo super fedt, i mine øjne. På håndtaget sidder de 3 knapper, der styrer henholdsvis styrke og temperatur – 3 temperatur-styrker og 2 hastigheder – og øverst er ”cool shot” knappen, som blæser kold luft.

Den bagerste del af hårtørreren er også en nyhed for mig. Baggitteret kan nemlig tages af, således at man kan tage filteret ud og rengøre det. Det er her al luften bliver suget ind, og med stor kraft, så der vil unægteligt komme en del skidt og snavs derind, som så enten ville kunne blive blæst ud i håret hvis ikke der var et filter, eller hvis filteret er der, kan stoppes til og forringe styrken/ydeevnen på hårtørreren.

DSC 0034DSC 0044

Som et supplement til hårtørringen, vil jeg lige rose den børste jeg fik med min forsendelse. PROtect pudebørsten består af ionisk nylon og naturlige vildsvinehår, som for mig lød mærkeligt første gang jeg hørte om det. Men det denne børste kan er, at vildsvinehårene gør håret mere glansfuldt at se på, og mindre filtret, samt det ioniske nylon sørge for at det ikke kruser. Derfor er den bare genial. Det kan friserer utrolig filtret hår, til glansfuldt hår, uden at det gør ondt. Jeg er i hvert faldt imponeret!

Hårtørreren kører er en 2400 W, som gør at den er kraftfuld og effektiv, men som nævnt ikke skader da den indbyggede Dryer Ring udsender beskyttende olier. Det sidste jeg her vil nævne er den lille gummiring, Remington har udstyret hårtørren med. Dette er ikke noget nyt, flere af mine andre Remington produkter har det også, men det er genialt, så man kan hænge hårtørren op i den efter brug.


Test & Resultat

DSC 0095DSC 0091DSC 0094DSC 0085

Der er ikke så meget nyt at sige, om funktionerne ved knapperne. Det er som man kender det. Det eneste jeg vil nævne er, at ved at sætte temperaturen på den laveste temperatur, får jeg faktisk samme effekt, som hvis jeg brugte ”cooling” knappen på min egen hårtørrer. Her får jeg bare ikke ondt i fingeren efter 2 minutters brug, hvilket jeg egentlig synes er rart, da jeg altid slutter hårtørring af med et par minutter med kold luft.

Den medfølgende Diffuser og Koncentrator, er som man kender dem. De fungerer rigtig fint, og er nemme at sætte på, og tage af hårtørreren igen. Nu er mit hår en blanding af glat og lidt fesne bølger, derfor har det været sjovt at det hvad de kunne. Koncentratoren fungerer som lovet, hvis jeg bruger PROtect pude børsten sammen med, får jeg fint og blødt, glat hår. Bruger jeg Diffuseren, får den faktisk lidt flere krøller frem. Men sammen med nogle krøllefremmende produkter, så er den super, og krøllerne holder. Dette kan selvfølgelig være forskelligt, men for mig virker begge dele rigtig godt.

IMG 2051IMG 2056IMG 2055

Når det lige præcis er en hårtørrer, vi har med at gøre, er det ret svært at vise på billeder, hvordan den fungerer. Det hele ligger jo i følingen, som man bedst selv kan afgøre. Jeg har dog alligevel prøvet at lave en lille test, med min egen hårtørrer, som kører på 2100W, mod denne, som kører på 2400W. Jeg opdelte mit hår, og tørrede hver side i 4 minutter, på samme måde.

Som man måske kan se på billederne, er højre side med min egen, og venstre med Remington’s PROtect. Højre side blev kun tørret i de øverste lag, men det inderste af håret, ved ørene og i nakken, samt spidserne var slet slet ikke tørre. Det var de tværtimod med Remington’s, og ydermere er håret glat og pænt. Første billede er lige efter tørringen, inden jeg friserede håret, og alligevel ser venstre side faktisk ud som om det kunne have være redt. På de to andre billeder ser man endnu bedre, at højre og venstre side på ingen måde er lige tørre. Så resultatet er, at mit hår bliver glattere og mere glansfuldt, på kortere tid, med Remingtons PROtect hårtørrer.


Konklusion

Jeg kan ligeså godt starte ud med at sige, at det er, uden sammenligning, den bedste hårtørrer jeg nogensinde har prøvet. Da mit hår både er tykt og langt, har det altid været en udfordring for mig, at tørre mit hår – og få det ordentligt tørt. Med denne kan jeg gå i bad, tørre håret så meget som det nu kan med et håndklæde, og så tage hårtørreren i brug. Og jeg har endnu ikke brugt over 10 minutter med den ad gangen. Dryer Ringen, som Remington har udstyret hårtørreren med, er genial. Jeg bruger normalt Argan Olie efter hver tørring og styling, men det har ikke været nødvendigt, da jeg her har fået det som en del af beskyttelsen. Den er effektiv, den er beskyttende, og den giver et super flot resultat, så jeg er ikke i tvivl om min vurdering – et stort stort 10-tal!

plus

 • Kraftig
  Med 2400W, 2 styrker, og 3 temperaturniveauer, er den kraftigere end nogle andre jeg har prøvet.
 • Beskyttelsen
  Dryer Ringen tilført Keratin-, Argan- og Macadamia-olier hjælper til at håret både beskyttes, men også at resultatet bliver meget smukkere.
 • Nem at holde
  Bagklappen kan tages af, og rengøres, samt de glatter overflader gør den nem at holde.
 • Flere styrker i både temperatur og styrke.
  2 styrker, 3 temperaturniveauer og en kølingknap, gør hårtørren ideel til mange typer hår, styling og tørringer.
 • Lang ledning
  Den lange ledning, var det første jeg lagde mærke til. Og jeg elsker den. Sådanne produkter har det ofte med at have en for kort ledning (til mit forbrug i hvert fald) så den lange ledning faldt på et tørt sted, for mig.
 • Bliver ikke varm
  Til trods for at hårtørren har været i gang i lidt under 10 minutter, kan det ikke mærkes på hårtørren. Med andre ord kan du lægge den fra dig, eller hænge den hvor du vil, uden at tænke over, om den brænder noget af. Super fedt!

minus

 • Jeg har vitterligt intet negativt at sige. Good job, Remington!
  overallscore10

gold

 


Conclusion

I might as well start out by saying that it is, without question, the best hair dryer I've ever tried. Cause my hair is both thick and long, it has always been a challenge for me to dry my hair - and get it properly dry. With this, I shower, dry my hair as much as possible with a towel, and then take the hair dryer into use. And I have not spent more than 10 minutes per dry. The Dryer Ring, which Remington equipped the hair dryer with, is brilliant. I usually use Argan Oil after each drying and styling, but it has not been necessary, as I’ve got it as part of the protection. It is effective, it is protective, and it gives a really great result, so I have no doubt about my valuation - a great big 10!

 

plus

 

 

 • Forceful
  With 2400W, 2 power levels, and 3 temperature levels, it’s the most powerful I’ve ever tried.
 • Protection
  The Dryer Ring infused with Keratin-, Argan- and Macadamia-oils helps the hair to both protection, but also a much more beautiful result.
 • Easy to maintain
  The rear grill in the back is removable, and can be cleaned, and also, the smooth surface of the hairdryer makes it easier to clean.
 • Several levels of temperature and power
  2 power levels, 3 temperature levels and a cooling button, make the hair dryer ideal for several types of hair, styles and dryings.
 • Long wire
  The long wire, was the first thing I noticed. And I love it. Such products often seem to have a wire that is too short (for me anyway) therefore, the long wire was a welcome benefit.
 • Doesn’t get hot
  Despite the fact that the hair dryer has been on for nearly 10 minutes, you can’t feel it on it. In other words, you can put it away or hang it wherever you want, without worrying about it burning something off. Really great!

minus

 • I simply haven’t got anything negative to say. Good job, Remington!

overallscore10

gold

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Yderligere information

Læst 665 gange
Log ind for at skrive en kommentar.