Tirsdag, 25 november 2014 10:13

Philips Shaver s9171/31 - Til dig der vil have en perfekt barbering

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Denne gang er det en af de store modeller der skal igennem testen, jeg glæder mig meget til at se hvodan den gør det.

Philipss9171

Og om den gør det så meget bedre end den billigere model jeg tidligere har testet.


Produktet er udlånt af: Philips
Prisen på produktet: 2499,95,-
Produktet kan købes her: Imerco
 
I de seneste 120 år har vores innovationer forbedret livet for millioner af mennesker, hvilket har skabt et stærkt og pålideligt Philips-mærke, som er tilgængeligt på markeder over hele verden. Set i lyset af de globale trends og udfordringer – f.eks. behovet for et sundhedssystem med rimelige priser, kravet om energibesparelser og individets ønske om personligt velvære – har vi fuld tiltro til den strategiske retning vi har valgt.
philips electronics logo
I de seneste 120 år har vores innovationer forbedret livet for millioner af mennesker, hvilket har skabt et stærkt og pålideligt Philips-mærke, som er tilgængeligt på markeder over hele verden. Set i lyset af de globale trends og udfordringer – f.eks. behovet for et sundhedssystem med rimelige priser, kravet om energibesparelser og individets ønske om personligt velvære – har vi fuld tiltro til den strategiske retning vi har valgt.

Produktet er udlånt af: Philips
Prisen på produktet: 2499,95,-
Produktet kan købes her: Imerco
 
Barberingsresultat Barberingssystem: V-Track-præcisionsknive
  Contour Detect-teknologi, Super Lift&Cut,
  Aquatec Wet & Dry
Tilbehør SmartClean PLUS: Renser, Tørrer, Oplader,
  Smøring, Rensepatron (medfølger)
  SmartClick: Skægstyler
  Etui: Rejseetui
Brugervenlig Display: 3-niveau-batteriindikator
  Rengøringsindikator, Indikator for lavt
  batteriniveau, Indikator for udskiftning af skær,
  Rejselåsindikator
  Rengøring: Vaskbar
Design Farve: Altum
  Håndgreb: Ergonomisk greb og håndtering
Strøm Batteritype: Li-ion
  Driftstid: 50 min./17 barberinger
  Opladning: Genopladelig, Oplad 1 time til 50 min.
  brug, Hurtig o
  pladning på
  3 min. til 1 barbering
  Automatisk spændingstilpasning: 100-240 V
  Standby-forbrug: 0,1W
  Maksimalt strømforbrug: 9W
Service 2 års reklamationsret
  Udskiftningsskær: Udskiftes hvert andet år med
  SH90

Produktet er udlånt af: Philips
Prisen på produktet: 2499,95,-
Produktet kan købes her: Imerco
 

Produktet er udlånt af: Philips
Prisen på produktet: 2499,95,-
Produktet kan købes her: Imerco
 

Philips Shaver S9100 lille10 

Her har vi så hele herligheden, det er en ret stor pakke med en del ting i man får når man køber denne model, ikke nok med man får en Shaver/skøgtrimmer så er der også en rensestation i pakken som sørge for både at holde strøm på enheden og ikke mindst holde den ren så den altid er klar til næste omgang.

 

Pakkens Indhold:

 • Philips S9100 Shaver
 • 2 Klippe hoveder ( Et trimmer hovede & 1 shaver hovede )
 • Lade / Vaskestation
 • Rense væske
 • Oplader
 • Taske ( Hard-case )
 • Brugsanvisning

Philips Shaver S9100 lille11 Philips Shaver S9100 lille14

Philips Shaver S9100 lille15 Philips Shaver S9100 lille17
Vi starter med at tage et kig på selve moteren bag det hele, som det ses på billederne er der gjordt noget ud af designet på den så den både får et ergonomisk udseende og på samme tid ser super flot og elegant. Den er lavet så smart at man her kan skifte hovedet ud og skifte imellem de 2 der er med i pakken, der er et shaver hovede som er det man bruger til at trimme helt i bund samt et trimmer hovede som kan justeres i afstand så man kan klippe skæg med den og så et helt lige resultat. På undersiden som jeg vil kalde det er der en tænd & sluk knap samt dioder som fortæller om den skal lades eller i vaske stationen, ved at holde denne knap nede låser man tænd & sluk knappen så man ikke får trykke på den nede i tasken.

Philips Shaver S9100 lille18 Philips Shaver S9100 lille19

Det næste vi skal kigge på er de 2 medfølgende trimme/klippe hoveder der er med, det er første gang jeg har prøvet en skæg trimmer der kan begge dele i en model, de er super nemme at skifte imellem og man kan tydeligt mærke at det er kram og højkvalitets materialer der er brugt til at lave alle dele i det her sæt, de er begge 2 blank sorte. Modellen med de 3 roterende hoveder er til at barberer helt i bund så man bliver helt gladt barberet hvor den anden som minder mere om en trdisionel trimmer som vi kender dem til hovedet, denne model er så til at klippe skæg så det bliver helt lige og ser godt ud.

Philips Shaver S9100 lille2 Philips Shaver S9100 lille3
Philips Shaver S9100 lille4 Philips Shaver S9100 lille5
Philips Shaver S9100 lille6 Philips Shaver S9100 lille7
Til sidst skal vi kigge nærmere på den lade / vaskestation der er med i pakken, det gør det både nemmere at lade den op og holde den ren og klar til næste omgang, den er udstyret med rense væske som sørger for bakterier og andet bliver fjernet fra klippe hovedet og dermed undgår man at få skægpest og andre trælse ting, en anden ting er også at den kan varme klippe hovedet op så det er dejligt at tage den ud af stationen og starte med at klippe med en varm overflade. Det er ikke den store videnskab at bruge denne station, det hele giver god mening når man sætter den i.


Produktet er udlånt af: Philips
Prisen på produktet: 2499,95,-
Produktet kan købes her: Imerco
 
Jeg har nu brugt den dagligt og må sige at i forhold til den anden billigere udgave jeg testede tidligere på året så er det her en helt anden og meget federe oplevelse, den klipper bare super godt og den virker som om den har vildt meget overskud i motoren, når man lige får den lært at kende så kan man klippe stort set ligeså tæt på som man kan komme med et barberblad, den klipper med andre ord bare super godt, jeg har endnu ikke oplevet at den har rykket et hår af, den klipper det hele og det er bare en meget bedre følelse, jeg har altid troet at de her maskiner lå så tæt på hinanden at det var designet og at den så mere fansy ud man kom til at betale for. Det kan jeg så bekræfte at sådan er det slet ikke, man får altså en helt anden god oplevelse, jeg må blank indrømme at den billigere model røg på hylden efter nogle måneder da jeg ikke synes den klippede det tæt nok og nu kommer den da slet ikke ud af skabet mere efter jeg har fået denne ind af døren, det er ikke sådan at de billigere modeller er dårlige, det er mere hvad behov man har, hvis det kun er en sjælen gang man bruger denne måde at barbere sig på så er de billige ganske fine, men skal man barbere sig mere end 2-3 gang om ugen så er det altså bare en meget bedre oplevelse at komme over på en af de her modeller. En anden ting som også giver god mening her er at den altid er ren og klar hvor imod de billigere ikke er så nemme at holde rene på samme måde. Jeg kan ikke sige det nok, det her må være den bedste barber maskine jeg har prøvet til dags dato!!

Produktet er udlånt af: Philips
Prisen på produktet: 2499,95,-
Produktet kan købes her: Imerco
 
Så er vi kommet til den endelige konklusion og som i kan læse oppe i testen så er jeg jo meget begejstret over denne maskine, jeg ser den nok mest af alt som en slags luksus udgave af en normal skæg klipper, den klipper vildt tæt og gør det meget tæt på ligeså godt som en skraber, det tager dog lidt længere tid end en skraber og man får måske ikke helt den samme glatte fornemmelse som med en skraber men det her er mere end fint til mine behov, jeg kan ikke mærke den stopre forskel på denne også en skraber når jeg er færdig. Lade station er også en god ting som jeg synes er meget nyttig, jeg bruger den stort set kun her hjemme, men den kan med lethed tages med når man skal på ferie i den lille taske der er med. Så som afsluttende kan jeg kun give den rosende ord da den lever mere end op ti hvad jeg kunne forestille mig, jeg har altid haft den tanke at sådan en kan ikke klippe helt tæt! det kan den så godt.
 
plus
 • Luksus udgaven af en normalt trimmer
  Jeg vil gå så langt at kalde den for en luksus model, den har jo en del mere udstyr end de andre også har den mulighed for både at trimme og klippe hvilket gør den mere allround end mange andre.
 • God ergonomi

Den er formet så den ligger meget naturligt i hånden, og den vriker noget lettere end de billigere modeller, jeg ved ikke om den fysisk er det eller om det snyder fordi den ligger så godt i hånden.

 • Lade station / Vaske station
  Det er jo også en af de ting som er med til at jeg kalder den for en luksus model, den fungere som den skal og holder den fin ren, man skal dog stadig selv tømme den for hår rester.
 • Indikatorer
  Der er som beskrevet nogle indikatorer på maskinen som viser om den skal renses eller i vaske stationen, det gør det nemmere at holde styr på hvornår den skal renses og gøres ren.
 • Motoren
  Man kan tydeligt mærke at det er en MEGET bedre motor der er i denne model i forhold til de billigere modeller, den virker til at have meget overskud samt at den har en helt anden lyd og den vibrerer ikke på samme måde som den anden jeg har.
 
minus
Jeg kan intet finde her, jeg synes prisen matcher meget godt hvad man får i denne pakke.
overallscore10 
gold
 

 

So we come to the final conclusion and which you can read up in the test, so I'm obviously very excited about this machine, I see it as most of all as a kind of luxury version of a normal beard trimmer. It trims very close, and makes it very close to as good as a razor. It takes a little longer than a razor, and you may not get quite the same smooth feel as with a razor, but this is more than fine for my needs. I didnt notice much difference on this and with a razor, when I'm done. The charging station is also a good thing, that I think is very useful, I use almost exclusively here at home, but it can easily be taken with you, when you are on vacation in the small bag which helps. So as final, I can only give praise when it more than lives up to what I could imagine. I have always had the thought that such a machine can't cut as close! But it sure does.

 
plus
 • Luxury edition of a normally razorI would go so far to call it a luxury model, it has made a lot more equipment than the others, and also have the opportunity both to trim and cut, making it more allround, than many others.
 • Good ergonomics
  It is shaped so that it fit very natural in your hand and it seems somewhat easier than the cheaper models, I don't know if its the psychical thing or whether it is cheating because it lies so well in the hand.
 • Charging station / Vanity Station
  It is also one of the things that helps, I call it a luxury model, It functions as it should and keeps it nice clean, you must still even empty it for hair residues.
 • Indicators
  There are described some indicators on the machine that shows whether to clean or wash the station, it makes it easier to keep track of when to be purified and made clean.
 • The Engine
  One can clearly feel that it is a MUCH better engine there is in this model compared to the cheaper models, it seems to have a lot of excess and that it has a completely different sound and it does not vibrate in the same way as the other I have .
 
minus

I can find nothing here, I think the price matches very well what you get in this package.

 
overallscore10
gold

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

 

Yderligere information

Læst 1435 gange
Log ind for at skrive en kommentar.