Torsdag, 25 september 2014 08:29

Philips Headgroom QC5580 - Til dig der klipper dig selv

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Denne gang er det en hårklipper vi skal kigge på og det er en model fra Philips, som er til gør-det-selv manden.

philipsheadgroomQC5580

Med Philips Headgroom QC5580, er det nemt at klippe sig selv, da den kan rotere med hovedet 180 grader til hver side.


Produktet er udlånt af: Philips
Prisen på produktet: 499,-
Produktet kan købes her: Pricerunner.dk
 
I de seneste 120 år har vores innovationer forbedret livet for millioner af mennesker, hvilket har skabt et stærkt og pålideligt Philips-mærke, som er tilgængeligt på markeder over hele verden. Set i lyset af de globale trends og udfordringer – f.eks. behovet for et sundhedssystem med rimelige priser, kravet om energibesparelser og individets ønske om personligt velvære – har vi fuld tiltro til den strategiske retning vi har valgt.
philips electronics logo
I de seneste 120 år har vores innovationer forbedret livet for millioner af mennesker, hvilket har skabt et stærkt og pålideligt Philips-mærke, som er tilgængeligt på markeder over hele verden. Set i lyset af de globale trends og udfordringer – f.eks. behovet for et sundhedssystem med rimelige priser, kravet om energibesparelser og individets ønske om personligt velvære – har vi fuld tiltro til den strategiske retning vi har valgt.

Produktet er udlånt af: Philips
Prisen på produktet: 499,-
Produktet kan købes her: Pricerunner.dk
 
Klippesystem
Klippebredde 41 mm
Antal længdeindstillinger 14
Længdeindstillinger 0 - 15 mm
Præcision (interval) 2 mm
Skæreenhed Knive i rustfrit stål
Tilbehør til skaldet look 0 mm
Stor kam 3-15 mm
Præcisionskam 1-3 mm
Brugervenlig
Zoomring Nem justering af længdeindstillinger
Kan skylles under vandhanen Ja
Justerbare kamme Ja
Display Opladeindikator
Strømkilde
Batteritype NiMH
Opladningstid 1 time
Driftstid op til 60 minutter
Anvendelse Med/uden ledning
Design  
Facon Ergonomisk design
Tilbehør
Opbevaringsetui Ja
Rensebørste Ja
Tilbehør til skaldet look Ja
Olie medfølger Ja
Service  
2 års verdensomspændende reklamationsret Ja

Produktet er udlånt af: Philips
Prisen på produktet: 499,-
Produktet kan købes her: Pricerunner.dk
 

Produktet er udlånt af: Philips
Prisen på produktet: 499,-
Produktet kan købes her: Pricerunner.dk

 

Philips QC5580 lille6 Philips QC5580 lille7

At blive klippet, er jo noget, stort set alle, har brug for. Mange gør det faktisk selv, hvis man, eksempelvis som mig, bare er skaldet, så er det jo, for det meste, lettere selv at klippe det. Dog har Philips, denne model, som gør det endnu lettere. Med sit klippe hoved, der kan drejes 180 grader til hver side, kan man nemt få den helt rigtige vinkel på klipperen. Det er især en af de ting, som jeg har haft besvær med mange gange - at det faktisk er en atletisk disciplin, at holde klipperen helt rigtig, når man skal klippe sig i nakken. Lad os se, om Philips har afhjulpet det problem, med denne hårklipper.

 

Pakkens indhold:

 • Philips Headgroom QC5580
 • Klippe hoved
 • Tilbehør til skaldet look: 0mm
 • Stor kam: 3-15 mm
 • Præcisionskam: 1-3mm
 • Opbevaringsetui
 • Rensebørste
 • Olie
 • Brugsanvisning

Philips QC5580 lille0 Philips QC5580 lille1

Philips QC5580 lille2 Philips QC5580 lille8
Philips QC5580 lille11 Philips QC5580 lille9
Vi starter med at kigge på den del, som kan klippe fra 1-15mm. Denne del er, som vi kender en normal klipper og den har 2 præcisions kamme, som er henholdsvis 1-3mm og 3-15mm. Hvis man tager dem helt af, klipper den så tæt den nu kan - sikkert omkring 1mm. For at indstille højde, skal man dreje den runde skive, der har hvide afmærkninger på, men man kan også aflæse højde på bagsiden af den. Klippe hovederne kan nemt tages af og kan også nemt klikkes på igen. Som det ses på billederne, har den en rotation på klippe hovedet, som man nemt kan skifte imellem ved at tage fat i klippe delen og bare dreje den til den side man ønsker. Den har en rotation på 180 grader til hver side, hvilket gør det meget nemmere for os, der selv klipper vores hår, da man så nemmere kan styre den og får den helt rigtige vinkel på klippe delen.

Philips QC5580 lille13 Philips QC5580 lille14

Philips QC5580 lille15 Philips QC5580 lille16
Her er det så den anden klippe del, der er med og her bliver man helt skaldet, så det skal man lige være opmærksom på. Den klipper helt tæt og gør det faktisk super godt. Man kan mærke at der er masser af kræfter i motoren, så den kan klippe helt ned. Man kan vel egentlig også barbere sig med denne del, hvis man ønsker kun at have en enkelt enhed til det hele.

Philips QC5580 lille3 Philips QC5580 lille4
Philips QC5580 lille5
Til sidst tager vi lige lidt billeder af formen og designet på den. Den har en lidt sjov form, som faktisk er ret god at holde om. Den virker meget ergonomisk, når man klipper med den. Ovenpå har den en række blanke streger, hvor den sidste i bunden har en lille diode, som fortæller når den skal oplades eller er ladet helt op. På bagsiden kan vi se stikket og den lille knap man bruger til at tænde og slukke for den.

Produktet er udlånt af: Philips
Prisen på produktet: 499,-
Produktet kan købes her: Pricerunner.dk
 

Til test har jeg klippet mig selv og min bror, som har længere hår.

 

Normalt klip:

Når man skal klippe med afstandsstykkerne, klipper den faktisk mange gange bedre end den gamle Babyliss jeg har brugt tidligere. Den klipper ikke kun pænere, men den klarer det også så godt, at man ikke skal klippe over det samme sted flere gange, som jeg ellers har været vant til, med den gamle jeg havde. Afstanden er ikke så stor, men det går til det, som jeg skal klippe til hverdag. Denne klipper er nok mest tiltænkt kort eller helt skaldet hår og det klarer den bare super godt. Til dag dato, er det den bedste klipper jeg har prøvet.

 

1mm og skaldet:

Her kommer den virkelig til sin ret. Ikke nok med at den klarede den anden opgave helt kanon, så spiller den også bare her. Jeg har i mange år brugt den Babyliss jeg nævnte tidligere og den kommer slet ikke tæt på den ydelse Philips Headgroom QC5580 præsterer - ikke engang da den var ny. Jeg har brugt den i nogle uger nu og har klippet mig selv 3 gange med den og min bror 1 gang. En af de gange jeg klippede mig selv, prøvede jeg at tage den på, som klipper helt ned, og det bliver faktisk ligeså godt som hvis man bruger skraberen. Dog er det noget mere tidskrævende, da der skal køres over en del gange, før den får det hele med. Den har ikke været tæt på at gå tør for strøm endnu, hvilket jo er gode tegn. Igen den bedste klipper, jeg har prøvet til dags dato.


Produktet er udlånt af: Philips
Prisen på produktet: 499,-
Produktet kan købes her: Pricerunner.dk
 
Så skal vi slutte af og det er med gode ord til denne Philips hårklipper. Den klarer bare jobbet super godt og fylder ikke meget - det hele kan samles i den lille taske, der medfølger, så man kan have den med på farten. Jeg har som sagt klippet mig selv nogle gange og 1 gang helt i bund, hvor det godt nok tog lidt længere tid, men det er der nok ikke noget at sige til. Strømmen er også i orden, da den endnu ikke er rendt tør for strøm, så en ferie med familien, hvor der skal klippes, er intet problem. Løber den tør for strøm, så er det 1 time der skal til, for at lade den helt op igen. Hygiejne er også i orden, da den er vandtæt og derfor kan vaskes under hanen, uden at den går i stykker. Jeg har faktisk ikke kunne finde noget negativt om den! Det er jo en hårklipper til kort hår, så der er ingen grund til at den skal kunne klippe mere end 15mm. Vi slutter af med et flot 10 tal til Philips Headgroom QC5580, for et hårklipper, der klare jobbet og gør det godt.
 
plus
 • Den klipper perfekt
  Når man klipper, kan man nøjes med at køre over det samme sted få gange, frem for den gamle jeg brugte, som skulle igennem det mange gange og stoppede til i kammene.
 • Tilbehøret er i top
  Der mangler ikke noget i pakken, der er alt hvad man skal bruge.
 • Fra 0 til 15mm
  Det er klart til dem, der vil have det helt korte hår og her er den bare helt perfekt.
 • Batteritid
  Som sagt er den ikke gået død, endnu og op til 60 minutters klippetid er jo en del. Jeg ville nok kunne klare 8-9 klipninger på en opladning.
 • Taske med plads i
  For en gangs skyld er der plads til alle dele i tasken og det er ikke ret tit jeg ser det.
 
minus
Der er jo bare intet at skrive her, det er jo gode tegn at vi ser flere og flere produkter, uden noget i minus delen.
overallscore10 
gold
 

 
So we need to conclude, and it is with plenty of praise. It does the job really well and doesn't take up much space - the whole thing can be gathered in the little bag, that's included.
I’ve cut my hair a few times and one time all the way down, where it took a little longer. Power is also in order, as it has not cycled out of power, so a holiday with the family, where you have to cut hair, is not a problem. Running out on battery power, 1 hour is what it takes to be full again. Hygiene is also in order, as it is waterproof and therefore can be washed under the tap. I actually couldn't find anything negative about it! It's a clipper for short hair, so there's no reason for it to be able to cut more that 15mm. We conclude with a nice score of 10 for Philips QC5580 Headgroom, a hair clipper that'll do the job and do it well.
 
plus
 • It cuts perfectly
  When you cut, you only have to run over the same spot a few times, unlike my old one, where I used to go through the hair many times and then it stopped the combs.
 • The accessories is top notch
  Nothing is missing in the package, there is everything you need.
 • From 0 to 15mm
  It's clearly good to those who want the very short hair and it's absolutely perfect.
 • Battery time
  It hasn't gone dead yet and 60 minutes of cutting, is plenty of time. I would probably be able to cut 8-9 haircuts with only one charge.
 • Bag with plenty of room
  For once, there is room for all the parts in the bag and it's not often I see that.
 
minus
There's just nothing to write here, but it's a good sign, that we are seeing more and more products, without anything in the negative part.
 
overallscore10
gold

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

 

Yderligere information

Læst 1746 gange
Log ind for at skrive en kommentar.