Torsdag, 05 juni 2014 06:33

Sådan får du Windows XP sikkerhedsopdateringer frem til April 2019

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Sådan får du Windows XP sikkerhedsopdateringer frem til April 2019.

windows xp sikkerheds opdateringer

For nyligt offentligegjorde Microsoft officielt, at de ikke længere vil yde support til Windows XP til den generelle bruger, men kun til visse offentlige institutioner mfl., som vil fortsætte med at få opdateringer frem til 2019. Tidligere kendt som Windows Embedded POSReady, som er baseret på Windows XP Service Pack 3, og siden opdateringerne er kompatible med slutbruger versionen af Windows XP, kan du også drage fordel af disse sikkerhedsopdateringer.

Microsoft stoppede med at tilbyde betydelige funktionsforbedringer til XP for længe siden, men sikkerhedsopdateringer er ofte nødvendige da nye huller og fejl stadig bliver opdaget. Det faktum, at Microsoft allerede har udgivet en opdatering til Windows XP-version af Internet Explorer, selv efter supportet "officielt" sluttede, viser at selv efter 12 år er softwaren stadig modtagelige for problemer, og hvis du ønsker at dække din ryg frem til 2019 , kan du her i artiklen, læse hvordan du gør dette.
Desværre kan du ikke bare hoppe direkte i gang med at tilføje disse opdateringer, uden først at lave lidt forarbejde. Da disse sikkerhedsopdateringer er mærket til en en anden udgave af Windows XP, men som i bund og grund er det samme.

Så før du går videre, skal du vide at du skal køre med en 32-bit (x86) udgave af Windows XP Service Pack 3, for at dette trick vil virke. Derudover er det altid godt at tage en sikkerhedskopi af al din vigtig data, i tilfælde af at noget går galt.

Vi forventer dog ikke at noget skulle gå rivende galt, men som altid, fortsæt på egen risiko. ElektronikTest er ikke ansvarlig for eventuelle tab af data eller skader på din pc, som et resultatet af at følge denne guide.

Med formaliteterne ud af vejen, så lad os komme i gang.

Trin 1: Du skal oprette et almindelig tekst dokument, og tilføje dette:

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\WPA\PosReady]"Installed"=dword:00000001

Gem ovenstående som: xp.reg.

Trin 2: Dobbeltklik på denne nyligt oprettede fil, og indholdet vil blive tilføjet til registreringsdatabasen.
Og det er simpelthen det. Nu hvor du har denne registrerings-fil tilføjet i din database, vil du være i stand til at få disse meget hemmelige sikkerhedsopdateringer på din Windows XP-computer.
Som altid kan du følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller synes godt om vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder, guider og anmeldelser.
Læst 889 gange
Log ind for at skrive en kommentar.