Hjem

Reklame

Please update your Flash Player to view content.
Forrige
Næste »
 

Næsten alle tastaturer som bliver solgt sammen med computere eller i butikker, gør brug af små gummi-kupler under tasterne, også kaldet en membran. Det er den samme teknologi, som anvendes i billige TV fjernbetjeninger mfl. De er lavet til at være så billigt som muligt at fremstille, med henblik på at maksimere fortjenesten. Og dette inkluderer endda "high end"-tastaturer. Så hvorfor nøjes med noget, der er lavet så billigt som muligt?

Så hvorfor bør du skifte til et mekanisk tastur?

Der er et par fordele ved mekaniske tastaturer, udover det typiske gummikuppel tastatur.

 • Følelsen
  Med et membran-tastatur, skal man trykke tasten hele vejen ned til bunden, førend tasten bliver aktiveret. Derved spilder man en masse energi og forårsager træthed, da størstedelen af dine kræfter bliver brugt på trykke dine fingre mod et solidt stykke plast. Mekaniske switches er designet således at de registrere trykket, før du når til bunden. Derved behøver du kun at anvende så meget kraft som er nødvendig for at aktivere switchen, og derved spilder du ikke din energi på unødvendige og tunge tryk.
 • Valget af switches
  Mekanisk tastaturer kan fås med mange forskellige typer af switches. Hver type switch har deres egne unikke egenskaber, der adskiller dem. Som sådan er der et væld af muligheder for dig at vælge imellem, for at gøre din skrivning eller gaming nemmere og lettere.
 • Holdbarheden
  De moderne mekaniske switches er bygget til at modstå millioner af tastetryk, og dette betyder at mekaniske tastaturer kan holde meget længere end den gamle membran-tastatur type.
 
Forrige
Næste »
Tags: switchestastentastaturaktiveringtastaturertrykskrivningresponsfordelfordele

Del denne artikel

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Forum

 • Nyeste emner

  • Ingen indlæg at vise.
 • Nyeste indlæg

  • Ingen indlæg at vise.