Onsdag, 17 oktober 2012 04:04

Remington S9500 Pearl

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(1 Bedømmelse)

Denne gang skal vi kigge på et glattejern, fra Remington.

remingtons9500slide

S9500 Pearl er et af Remington's top produkter, som vi glæder os til at teste, og se om det lever op til vores forventninger og det som det lover.


Produktet er udlånt af: Remington
Prisen på produktet: 499,-
Produktet kan købes her: Elgiganten.dk
 

Remington, er en af de største producenter af hårpleje produkter, ligefra hår-trimmere til mænd, til krølle- og glatte-jern til kvinder.

remington logo

Remington går meget op i at deres produkter udstråler kvalitet, design og innovation. De forsøger konstant at udvikle nye produkter, som følger tidens krav og mode.


Produktet er udlånt af: Remington
Prisen på produktet: 499,-
Produktet kan købes her: Elgiganten.dk
 
Ultimativ keramisk belægning med ægte perlestøv
8 x glattere glid gennem håret
5 x længere holdbarhed
Digitalt display 150 - 235 C
Hurtig opvarmning på 15 sekunder
Længere plader 110mm for et hurtigt resultat
Varmebeskyttende opbevaringspose
Pladelås for nem opbevaring
Bevægelige plader for et jævnt tryk på håret
Global spænding til brug verden over
3m drejbar ledning
5 års garanti

Produktet er udlånt af: Remington
Prisen på produktet: 499,-
Produktet kan købes her: Elgiganten.dk
 

IMG 5805 IMG 5807
IMG 5840

Pakkens indhold:

 • Remington S9500 Pearl
 • Taske
 • Brugsanvisning

Pakken indeholder kun det nødvendige man skal bruge, dog kunne der godt have været en kam eller lignende med.

IMG 5816

Remington's S9500 Pearl glattejern, er lavet i et smalt og let design, som er en stor fordel ved brug i både kort, mellem og langt hår. Dens form gør det også lækkert, og nemt at arbejde med. Remingtong's S9500 Pearl ser også meget professionelt ud, det kan både passe ind i det private hjem, og på arbejdspladsen.

IMG 5812 IMG 5820

På toppen af Remington's S9500 Pearl, er der et stort display med blåt lys, og på siden er der der 3 knapper temperatur op/ned og tænd/sluk. Med det store display, kan man nemt se hvilken temperatur det er indstillet til, og om det har nået den temperatur det er indstillet til. Knapperne på siden, sidder placeret det helt rigtige sted, for nemt at kunne ændre indstillingerne. Glattejernet har en turboboost funktion, som man bruger ved at holde '+' knappen nede i to sekunder, hvorefter temperaturen vil stige til 235°.

IMG 5909

I bunden af glattejernet, er der en lille knap hvor man kan låse det, så det forbliver i en lukket position, og derved ikke fylder så meget i tasket, så man altid kan have det med sig. ADVARSEL! Man må ikke tænde for glattejernet, når det står i den låste position.

IMG 5828 IMG 5829
IMG 5830 IMG 5831

Den flotte taske og måtte der medfølger, er endnu en del af det stilfulde design, som er den røde tråd gennem Remington's S9500 Pearl glattejern. Udover dette flotte design, er tasken og måtten varmebeskyttende.


Produktet er udlånt af: Remington
Prisen på produktet: 499,-
Produktet kan købes her: Elgiganten.dk
 

Så er vi kommet til den praktiske test hvor produktet skal sættes på prøve.

IMG 5895

IMG 5897

IMG 5898

Som i kan se her er der naturlig krøl, i test-personens hår.

IMG 5900

IMG 5903

IMG 5907

Efter kun 5-10 minutter, er der store synlige resultater af, hvor godt et stykke arbejde Remington's S9500 Pearl, kan udføre på kort hår.


Produktet er udlånt af: Remington
Prisen på produktet: 499,-
Produktet kan købes her: Elgiganten.dk
 
Det har været en fryd at anmelde Remington's S9500 Pearl. Det har helt fra starten af været en rigtig god oplevelse, både med designet, men bedst af alt resultatet efter at have brugt det, som billederne så klart viser. Remington's S9500 Pearl, er også meget bruger-venlig, den er rigtig nem at arbejde med, den er smal og derfor meget nem at bruge i kort hår, så man kan komme helt ned til hovedbunden. Det bliver ikke varmt at holde ved, det er dette sted hvor man kan mærke den største forskel. Hvis man køber et af de billige modeller, bliver de tit meget varme at holde ved, og man bliver nemt brændt i hovedbunden, men det gør man bestemt ikke med Remington's S9500 Pearl. Et ekstra kæmpe plus er den lange ledning, og at den kan dreje 360°, så det er nemt at arbejde med. Det er bestemt et rigtig godt glattejern, hvor man virkelig kan se resultater, efter man har brugt det. Så hvis man søger et godt glattejern til en fornuftig pris, og man ikke vil op i 1000,- DKR klassen, så er Remington's S9500 Pearl, bestemt et rigtig godt valg, og kan kun varmt anbefales.
 
plus
 • Designet
 • Kvaliteten
 • Prisen
 
minus
 • For lidt tilbehør
overallscore8 
silver
 

 
It has been a joy to review Remington's S9500 Pearl. It has from the beginning been a really good experience, both with the design but best of all the results after using it, which the images so clearly demonstrates. Remington's S9500 Pearl is also very user-friendly, it is very easy to work with, it is narrow and therefore very easy to use in short hair, so you can get right down to the scalp. It does not get hot to hold on, this is the place where you can feel the biggest difference. If you buy one of the cheap models, they are often very hot to hold on, and you will easily burn the scalp, but that won't happen with Remington's S9500 Pearl. An additional huge plus is the long cord, and that it can rotate 360 ​​°, so it is easy to work with. It is certainly a very good straightening iron, where you can really see results after you have used it. So if you are looking for a great straightening iron at a reasonable price, and you do not want up into the 1000,- DKR class, then you should go for Remington's S9500 Pearl, which definitely is a good choice, and can be highly recommended.
 
plus
 • The design
 • The quality
 • The price
 
minus
 • To little accessories
 
overallscore8
silver

 

Yderligere information

Læst 2886 gange
Log ind for at skrive en kommentar.