Log på  \/ 
x
eller
Registrer  \/ 
x

eller

Seneste

Logitech MX Master - Kærlighed ved første klik?

Hvis man spørger Logitech om de er stolte af deres nye MX Master mus, så er jeg overbevidst om, at svaret er et stort JA. Jeg mener - det fortælles jo nærmest i navnet. MX Master. Min opgave i dag er, at finde ud af, om musen kan leve op til dette navn.

Logitech MX Master Start

 

  • Prisen på produktet: 849

Steelseries Rival mus - Den "Store" mus fra SteelSeries

SteelSeries Rival Gaming mus til den store hånd! Denne model er den fysisk største model fra SteelSeries, så den er til de rigtige mænd.

steelseries rival start

ASUS Sica - gaming essential eller spild af penge?

Asus' Republic Of Gamers serie af produkter er utrolig populær blandt PC entusiaster. I senere år har vi set Asus brede sine vinger fra hardware, og ud i tilbehørs arena'en, til mange menneskers glæde. Lad os se, om deres seneste påfund bærer frugt. I dag kigger jeg på deres Sica mus, den seneste i en ny række af mus i den evigt populære Republic Of Gamers serie. Dette er en "no nonsense" entry level mus for de, som bare skal bruge et super præcist stykke pege værktøj til deres spil.

  • Prisen på produktet: 330

Vi skal i dag se på dette headset fra Steelseries. Dette er Siberia Elite Prism, som er toppen af Steelseries modeller af gaming headsets. Dette er udstyret med 7.1 Virtual Surround Sound og 16,8 mio farver i siderne, som man kan indstille som man har lyst til, i softwaren.

steelseries siberia elite prism

Logitech K830 - Måske det perfekte mediecenter tastatur

Så er Logitech igen på banen, denne gang er det et mediecenter tastatur som har en række god funktioner samt lys i knapperne så man kan se hvad man laver selvom det er mørkt.

Side 2 ud af 29

Om ElektronikTest

Vores mission er, at skabe en solid og god side, som tester alt inden for elektronik verdenen, samt et stort forum, hvor alt kan diskuteres. Der vil være hjælp til det vi kan hjælpe med.

facebook twitter youtube linkedin googleplus