Log på  \/ 
x
eller
Registrer  \/ 
x

eller

Seneste

Logitech MX anywhere 2 - En lille mus med stort potentiale

Nu skal vi se på Logitechs MX Anywhere 2 mus, den mobile version af deres prisvindende MX Master Wireless Mouse. De siger: ”Makes things happen anywhere” om musen, så det vil vi se, om det nu også passer.

Start billede

Vi skal i dag se på Razer Tartarus Chroma, som giver dig de mange farvekombinationer som vi har set i de andre Razer Chroma produkter vi har set på, men også op til 200 forskellige genvejstaster / macroer, hvilket giver dig ret mange anvendelsesmuligheder, både indenfor gaming, men også Photoshop eller lign.

razer tartarus chroma

  • Prisen på produktet: 799

Logitech Z533 - Lille højttalersæt med mange muligheder

Logitech har sendt et sæt fine sterio højttalere, som vi skal kigge lidt på. Denne gang er det deres z533, som er deres multimedie højttalere, der kan bruges til andet end kun din ene pc.

logitech z533

Cooler Master er kommet med dette tastatur, som er rigtig godt til det hele.

Start billede coolermaster vovatouch tkl

I dag skal vi se på en af Logitech’s produkter, deres UE Roll højttaler. Logitech har flere højttalere på markedet, og det skal blive spændende at se, hvordan denne udskiller sig fra de andre.

Logiuerollstart

  • Prisen på produktet: 1154
Side 1 ud af 29

Om ElektronikTest

Vores mission er, at skabe en solid og god side, som tester alt inden for elektronik verdenen, samt et stort forum, hvor alt kan diskuteres. Der vil være hjælp til det vi kan hjælpe med.

facebook twitter youtube linkedin googleplus