Søndag, 05 oktober 2014 19:37

DXRacer F og M Series - Hvis du vil sidde behageligt

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(3 bedømmelser)

Vi er gået lidt udenfor vores normale område her, men vi syntes alligevel at det er relevant at få et par gode stole hjem til kontoret.

dxracerStart-billede 

Det var dog ikke nemt at få dem hjem, da DXracer selv ikke var interesseret i at hjælpe.


Produktet er udlånt af: Skiftselv
Prisen på produktet: MXO 3195,- F02 Sort/Rød 2495,-
Produktet kan købes her: Skiftselv.dk
 
SkiftSelv.dk startede som en strøtanke over en middag. Senere blev det til en lille webshop, der havde sin lagerbeholdning under gæstesengen. Men siden har vi ikke set os tilbage, så vi i dag er en af de største aktører på markedet, når det kommer til produkter til hjemmet. Det har også betydet, at vi udover en webshop også kører en fysisk butik, der ligger i Grenaa på Djursland. Og det går godt. Vi er blandt andet blevet nødt til at flytte i nye lokaler to gange på fem år for at få plads til det hele. Fra en lille hobbyvirksomhed til en virksomhed med millionomsætning og 15 ansatte.
Skiftselv logo
Faste lave priser. Høj kvalitet. Bredt sortiment. Service i verdensklasse. SkiftSelv.dk er en butik, hvor du får det hele. En butik, der forhandler hvidevarer, boligartikler, elektronik, køkkenudstyr og meget, meget mere. Hvad enten du har brug for noget til hjemmet eller haven, så bør du tage forbi SkiftSelv.dk og dykke i ned i vores enorme produktkatalog, hvor priserne er så lave, at ikke mange butikker kan være med. Det er vores ambition, at du som kunde føler dig godt taget hånd om, både med hensyn til pris, kvalitet og service. Derfor får du selvfølgelig også den samme garanti, samme reklamationsret og de samme kvalitetsmærker, som du finder i butikkerne ude i byen.

Produktet er udlånt af: Skiftselv
Prisen på produktet: MXO 3195,- F02 Sort/Rød 2495,-
Produktet kan købes her: Skiftselv.dk
 

Fseriespec s 1 Fseriespec s 0

Ovenstående er for F modellen

Mseriespec s 0 Mseriespec s 1

Ovenstående er for M modellen


Produktet er udlånt af: Skiftselv
Prisen på produktet: MXO 3195,- F02 Sort/Rød 2495,-
Produktet kan købes her: Skiftselv.dk
 

Produktet er udlånt af: Skiftselv
Prisen på produktet: MXO 3195,- F02 Sort/Rød 2495,-
Produktet kan købes her: Skiftselv.dk
 

Mserie s 1 Fserie s 1

Mserie s 0 Fserie s 0

Mserie s 2 Fserie s 2

Vi har valgt at lave en anmeldelse der dækker begge stole, da stolene har mere eller mindre samme funktioner. Men vi tager de forskelligheder der er i løbet af anmeldelsen. Her ser vi stolene uden tilbehør sat på. Det er nemt at se hvorfor de siger de er inspireret fra autobranchen, da disse sæder minder meget om racer sæder. Men når dette er sagt, er der ændret på stolene i forhold til racersæder. Det mest åbenlyse er nok selvfølgelig at der er sat armlæn på. Vi har M modellen til venstre i hele testen og F modellen til højre. M modellen er betrukket i en eller anden form for kunstlæder, og denne udgave valgte vi i sort med hvide detaljer. F modellen er betrukket i noget slidstærkt stof, og denne valgte vi i sort med røde detaljer. Begge stole er med en 685mm fod med 5 hjul, F udgaven med plast stel og M med alu stel. Kigger vi på fødderne har de nogle farvede støtter af plast, disse giver en god støtte at sætte fødderne på så de ikke glider ned.

Mserie s 3 Fserie s 3

Mserie s 4 Fserie s 4

Mserie s 5 Fserie s 5

Her har vi drejet stolene rundt så i kan se hele stolen. Som man kan se er håndtag til at hæve og sænke osv placeret i højre side, men disse vender vi lidt tilbage til senere. Ryglænet på M modellen er lavet lidt anderledes i forhold til F modellen. Dette er ifølge DXracer fordi der er fokuseret mere på komfort på M i forhold til F modellen. På F modellen er der fokuseret meget på den skal ligne et racer sæde så meget som muligt. Hængslerne der sidder mellem sæde og ryglæn er magen til hinanden på begge stole, og disse hængsler er noget af det der er tænkt rigtig meget på under konstruktionen. Vinklen mellem sæde og ryglæn kan justeres helt ud til 170 grader.

Mserie s 6 Fserie s 6

Mserie s 8 Fserie s 8

Mserie s 9 Fserie s 9

Her vil vi kigge lidt på det tilbehør der medfølger stolene. Der medfølger 2 ting, nemlig en lændestøtte og en nakkepude. På begge nakkepuder er der et elastik så det er nemt og enkelt at montere dem på stolene. Man trækker dem bare ned over toppen af stolen. Tager vi derimod lændestøtten er der lidt forskel her. Vi tager lige M modellen først, man trækker let ud i centerstykket i ryggen og så er det muligt at få elastikken fra lændestøtten ind omkring og klipses fast på den modsatte side at støtten. Tager man derimod F modellen er der 2 lange elastikker på, disse føres gennem de 2 huller i toppen af ryggen ned til bunden af ryggen og klipses sammen bag på stolen. Begge lændestøtter kan flyttes op og ned efter behov.

Mserie s 7 Fserie s 7

Mserie s 10 Fserie s 10

Mserie s 11 Fserie s 11

Så kom vi til justerings muligheder på disse stole. Vi starter fra toppen, her ses håndtaget på hængslet mellem ryg og pude, man trækker let op i håndtaget og så kan man læne sig tilbage eller fremover til den ønskede stilling. Vinklen her kan som tidligere nævnt komme helt op på 170 grader. Så du kan næsten komme helt ned at ligge bare med denne ene funktion. Under stolen ser man det normale håndtag til at hæve og sænke stolen, trækker man ud i den låser man op for vippefunktionen så der kan lænes ikke mindre end 12 grader tilbage her også. Det vil sige at vi kommer helt op på 182 grader alt i alt med de 2 funktioner. Under stolen er der placeret en justering af modstanden til vippefunktionen der kan justeres alt efter hvor meget modstand du ønsker. Her ses også at det ikke bare er jern stel man sidder på men nogle kraftige elastikker for at gøre det så behageligt som muligt at sidde på, og som også beskrevet i videoen, man får ikke ondt af at sidde i lange perioder af gangen.


Produktet er udlånt af: Skiftselv
Prisen på produktet: MXO 3195,- F02 Sort/Rød 2495,-
Produktet kan købes her: Skiftselv.dk
 
Vi har haft stolene i noget tid nu og vi bliver kun mere og mere glade for dem. De bliver brugt mellem 2-12 timer om dagen alt efter hvad der sker selvfølgelig. Vi søgte noget der kunne holde og samtidig var meget behagelig at sidde i når vi nu bruger så lang tid ved computerne. Vi har samtidig en lille lejlighed så vi manglede noget komfortabelt som vi kunne bruge da vi ellers kun har en sofa, så når vi har gæster og vil se en film så kan man sidde i stolene også. Det må man sige man kan i dem her.
Det eneste man virkelig skal være opmærksom på er at det er en rigtig god ide at man prøver disse stole inden man køber dem, da de er meget forskellige i mål, det kommer meget an på hvad din højde bredde og vægt.
Vi har valgt forholdsvis M-serien til ham og F-serien til hende, M-serien er fra Max gruppen og det vil sige at den kan klare optil 150kg hvor F-serien klarer op til 120 kg. Men årsagen for at hun har F-serien er mere hendes højde og bredde.
Da vi kommer hjem og har samlet stolene mangler der en låsering til det ene hjul på M stolen, vi tager derfor kontakt til SkiftSelv som sender et nyt hjul med det samme, vi modtager hjulet dagen efter det er det man på Dansk kalder super service og ikke er noget som man ser hver dag. Vi har brugt stolene en del nu og de er virkelig lækre, vi har begge lidt svært ved at bruge den lændestøtte som følger med da vores ryg bygning ikke er til det. Vi har begge nakkestøtten som en fast del af vores stole, da de er rigtig behagelige og virkelig gør det lækkert at side helt afslappet og tilbage lænet i stolene. De er også udmærket til at tage en lur i da de kan lænes helt tilbage til 170 grader. De kan stilles så de hundred procent passer til dig. 

Produktet er udlånt af: Skiftselv
Prisen på produktet: MXO 3195,- F02 Sort/Rød 2495,-
Produktet kan købes her: Skiftselv.dk
 
For hurtig lige at opsummere er disse to stole alle pengene værd, og en stor varm anbefaling her fra om at tage en tur til Grenå hos SkiftSelv og prøve dem af, personalet er rigtig søde og meget service mindede, som gør hele turen til en oplevelse. Der er så mange fede funktioner på de her stole at det ikke kun er en kontorstol det er også en lænestol og en vippestol, hos os betyder det at vi nu har mulighed for at få et par gæster og alle kan komme til at sidde godt, da vi lige så gerne bare vil sidde i stolene og spise og se fjernsyn og så videre.
Vi har aldrig oplevet noget lignende med kontorstole hvad angår komfort, man kan sagtens få en ergonomisk kontor stol som kun er god at side ved hvis man sidder oprejst ved sit skrivebord, men med DXRacer´s stole hiver man i nogle håndtag, drejer på nogle knapper og låser eller frigiver nogle funktioner så kan man læne sig helt tilbage og slappe godt af i dem.
Vi er selv blevet så glade for stolene at det er rigtig svært at finde noget negativt omkring dem, men skulle jeg pege på en ting i vores tilfælde så er den model af F-serien som vi har købt nok ikke det kloge valg i forhold til at vi har kat da den er lavet af stof så når de små kløer sider fast kommer der en strittende snor frem, men igen det er jo kun vores egen fejl.
 
plus
 • Komforten er i top

Der er så mange indstillinger så alle kan komme til at sidde godt.

 • Ekstra tilbehør

Lækkert med nakke og lændepude.

 • Solid stol

Alt er bygget af solidt materiale.

 • Stort udvalg

Der er så mange modeller så der er en stol der passer til alle.

 
minus
 • Intet negativt
overallscore10 
gold
 

 

For quick just to summarize, these two chairs are worth every penny, and a big warm recommendation from here to take a trip to Grenaa of SkiftSelv and to try them out, the staff is really nice and very service minded, which makes the whole trip into an experience. There are so many cool features on these chairs that not only is a chair that is also a chair and a rocking chair, with us it means that we now have the opportunity to have a few guests, and everyone can come to sit well, when we would just as soon just want to sit in the chairs and eat and watch television and so on.
We have never experienced anything like the chairs in comfort, you can easily get an ergonomic office chair that is only good to the page, if you are sitting upright at her desk, but with DXRacer's chairs, you just pulls in some handles, turn on some keys, locks or releases some features so you can sit right back and relax from them.
We ourselves have come to appreciate the chairs that it is really difficult to find anything negative about them, but I should point out one thing in our case is the model of the F-series which we bought might not be the wise choice we made, because we have a cat, it is made of fabric so when the small claws sides in, comes a bristling string forward, but again it's only our own fault.

 
plus
 • Comfort is top notch
  There are so many options, so that everyone can get it to sit good.
 • Extras
  Nice with a neck and lumbar pad.
 • Solid Chair
  Everything is build of solid materials.
 • Large Selection
  There are so many models as their is a chair to suit everyone.
 
minus
 • Nothing negative
 
overallscore10
gold

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 2866 gange
Log ind for at skrive en kommentar.