Lørdag, 23 august 2014 10:01

Speedlink Dark Tornado - Til dig der vil have joystik til flysimulatoren

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Denne gang er det et joystik vi skal kigge på fra Speedlink, det er deres Speedlink Dark Tornado.

 Start-billede speedlink dark tonado

Hvis du vil have lidt mere ud af dine fly spil, så er dette måske lige noget for dig.


Produktet er udlånt af: Speedlink
Prisen på produktet: 194,-
Produktet kan købes her: Pricerunner.dk
 
Siden starten i 1998 har SPEEDLINK kunnet konstatere en kontinuerlig vækst. I dag kan man finde produkterne i over 30 lande i Europa. Over 10 mio. solgte lyd systemer og over 15 mio. solgte game controllere demonstrerer på en imponerende måde, deres tilstedeværelse på markedet.
 speedlink
Produktudviklingen hos SPEEDLINK baserer på åbenhed over for innovationer og et øje for nye trends. De hurtige forandringer på markedet, kræver den yderste opmærksomhed og en høj grad af fleksibilitet. Den permanente kontrol fra udvikling til produktion og frem til præsentationen på markedet, garanterer en fremragende produktkvalitet og er grundlaget for den konstante succes.

Produktet er udlånt af: Speedlink
Prisen på produktet: 194,-
Produktet kan købes her: Pricerunner.dk
 
Generelt  
Produkttype Joystick
Forbindelsesteknologi Kabling
Antal knapper 8
Styring Speeder
Interface USB
Spilcontroller (første) detaljer  
Type Joystick
Styring Speeder
Funktioner DirectInput-kompatibel, justerbar vibration
Systemkrav  
OS nødvendig Microsoft Windows Vista / XP / 7
Diverse  
Kabellængde 2.4 m
 

Produktet er udlånt af: Speedlink
Prisen på produktet: 194,-
Produktet kan købes her: Pricerunner.dk
 

Produktet er udlånt af: Speedlink
Prisen på produktet: 194,-
Produktet kan købes her: Pricerunner.dk
 
Vi skal til at tage et kig på dette joystick for Speedlink, nemlig deres Dark Tornado, som nok mest egner sig til fly simulator spil. Jeg vil gemmengå dens design og features og til sidst vil jeg lave en test hvor jeg prøver det i nogle forskellige spil. men lad os tage et kig på det.

dark tornado 200 6 

Først har vi kassen som man køber Dark Tornado i. Der står lidt info om hvilken Windows systemer den køre på og der er lige fra XP og frem til Windwos 8, de skriver desværre ikke noget om den kan køre på en Mac. Der står også at der er "Force vibration" som er at det vibrere en lille smule.

 dark tornado 200 7

pakkens indhold:

 • Dark Tornado joystick
 • installations guide
 • Driver dvd

dark tornado 200 1    

Her ser vi selve toppen af joysticket hvor der er 3 knapper, som man selv kan indstille i det spil man nu ville bruge det til. Som man ser på billedet er det knap 2 3 4 hvor knap 1 sider foran som passer til pegefingeren.

dark tornado 200 2

På siden er knap 5 6 7 og 8 som igen kan indstilles til det man nu ønsker.

dark tornado 200 3

På foden er der en Throttle controller, som skulle kan styre gassen på flyet med, men det ville ikke rigtig virke her hos mig.

dark tornado 200 4

her er et billede hvor man ser hele joysticket, læg lige mærke til hvor godt det er udført i selve håndtaget så det passer perfekt til ens hånd, så gør man får fuld kontrol over alle knapper og styringen. under bunden er der 4 store sugekopper så det sidder godt fast på bordet. Som man nok har lagt mærke til er det udført i sort plast, hvilket gør at det ikke er ret tungt, hvilket gør det ikke sidder så godt fast på bordet som man godt kunne ønske sig det.

dark tornado 200 5

her er et billeder fra siden, hvor man kan se knap 1 som jeg snakkede om tidligere. Og læg igen mærke til selv håndtaget hvor man kan se støtten nedrest på håndtaget, som gør man altid har godt fat og at hånden ikke glider ned.

dark tornado 200 8

Joysticket tilsluttes via USB 2.0 som også ses på billedet, meget nemt og lige til.


Produktet er udlånt af: Speedlink
Prisen på produktet: 194,-
Produktet kan købes her: Pricerunner.dk

 

Jeg har brugt dette Speedlink Dark Tornado i flere spil som understøtter joystick, som i det fleste tilfælde er fly simulator spil. Jeg må indrømme at det er mange år siden jeg har haft et joystick i hænderne, men jeg er positiv overrasket, det giver en meget bedre spille oplevelse, især i fly simulator spil. Selve styrepinden glider rigtig godt og er tilpas stram så den altid går tilbage til sit udgangspunkt. Knapperne virker lidt "billige" i det de sidder lidt løse især knap nr. 2 som du kan se på et af de første billeder oven over, den sidder meget løs men fungere som den skal. Sugekopperne under bunden kan ikke rigtig holde det fast på bordet, som er meget træls da man så skal holde det med den anden hånd. Man har et rigtig godt græb om joystick, det passer rigtig godt til hånden hvis man er højrehåndet, venstrehåndet er lide mere svært at bruge da det ikke rigtig passe til hånden og man ikke kan komme til knapper med den anden hånd.


Produktet er udlånt af: Speedlink
Prisen på produktet: 194,-
Produktet kan købes her: Pricerunner.dk
 

Så er vi kommet til min endelige konklusion på dette Speedlink Dark Tornado joystick, jeg må indrømme det er lidt fedt at spille med, selvom det ikke blive til at ret meget mere, så er det jo fedt man får mulige for at teste nogle gaming produkter engang imellem så man får mulighed få at spille lidt. Det er lidt synd at sugekopperne ikke kan holde det ordligt fast på bordet, da det er et must da man skal bruge den anden hånd på tastaturet og derfor ikke kan holde det fast med den. En anden ting er at det kun passer til højrehåndet personer, og ikke rigtig til venstrehåndet som jeg er, men jeg fik lært at bruge højrehånd. Ellers synes jeg det er et godt produkt til billige penge, og der er mange times sjov i det.

 

plus
 • Nem tilslutnig
  Bare i med USB stikket og du er flyvende
 • Billige i indkøb
  Koster ikke det store.
 
minus
 • Passer bedst til højrehåndet
  Lidt svært at bruge hvis man er ventrehåndet
 • Dårlige sugekopper
  De kan ikke holde det ordligt fast på bordet
overallscore5 
silver
 

 
So we come to my final conclusion on this Speedlink Dark Tornado Joystick, I must admit it is a little cool to play with, although it isnt much anymore, then it's cool to be able to test some gaming products once in a while so you get the opportunity to play a little. It is a pity that the suction cups can´t keep it firmly to the table, as it is a must when you have to use your other hand on the keyboard and can´t use both hands. Another thing is that it is only suitable for right-handed people, and not for left-handed as I am, but I learned to use the right hand. Otherwise, I think it is a good product for little money, and there are many hours of fun in it.
 
plus
 • Easy connection
  Just plug the USB connector and you're flying
 • Cheap
  Dosent cost much.
 
minus
 • Appropriate for right-handed
  A little hard to use if you are left handed
 • Poor suction cups
  They can´t keep it firmly to the table
 
overallscore5
silver

Yderligere information

Læst 924 gange
Log ind for at skrive en kommentar.