Специально для вашего глюкометра Тест-полоски Accu-Chek по лучшей цене
Log på

Registrer

16 November - 2014 - 8:44
 0  636
Viser 1 til 1 af 1 indlæg.

Halløjsa! :cheer:

Jeg har spillet Diablo 3 næsten siden det udkom og har altid døjet med langsom loading screen. Det jeg mener med loading screen, er hvis jeg eksempelvis sidder og spiller med en jeg snakker med over skype, og vi går ned i en Town Portal på samme tid, så viser den jeg er der samme tid som dem, men på min skærm går der 15-30 sekunder før jeg er der. Har læst om at det skulle være et kendt problem, men har ikke rigtig fundet frem til en løsning, så tænkte der måske var nogen derinde der kendte til løsningen på mit problem? :)

Jeg spiller på en ældre bærbar, men jeg har SSD i maskinen, så loading tider burde ikke være et problem, da dem jeg spiller med slet ingen SSD har i deres og ikke døjer med problemet.

Jeg har fulgt blizzards guide med at troubleshoote, men intet held. Og selvfølgelig de basale ting som at slette spillet og installere på ny, endda en formatering også, prøvet spillet på de forskellige maskiner vi har i hjemmet og stadig ingen held.

Så har tænkt det måske kunne være en internet forbindelse der driller, men kan ikke rigtig komme i tanke om hvad der skulle kunne gøre mine load tider så ekstreme.

God aften til jer folkens! B)

4
13 August - 2014 - 12:21
Viser 1 til 1 af 1 indlæg.

forum oversigt

Nyeste bedømmelser