Forum

Reklame

Velkommen, Gæst
Brugernavn: Adgangskode: Husk mig

EMNE: Project Enthoo Primo - BWB Edition

Project Enthoo Primo - BWB Edition 2 måneder 1 uge siden #1

 • KSHH
 • KSHH's profilbillede
 • ER ONLINE
 • Indlæg: 12
Efter mindst to års total tavshed fra min side, er det tid til at vende tilbage til casemodding igen .

Kabinettet, som dette mod er baseret på, er Phanteks Enthoo Primo, et one-hell-of-a-beast kabinet, som er super velegnet til højtydende vandkøling .

Jeg laver ikke 3D skitser af hvordan mit mod skal være, som mange andre gør. Jeg er mere til at lave det hele som projektet skrider fremad. Sådan arbejder jeg bedst. :)

Her er et par lister over, hvad det overordnede tema vil være, og hvilken form for hardware der vil blive monteret i kabinettet:

Farve tema: Sort , hvid og blå

Hardware:
 • Bundkort: MSI Z68A-GD80 G3
 • CPU: Intel i5 GHz
 • Hukommelse: 4 x 4GB @ 1600 MHz (kan blive ændret)
 • GFX: Gigabyte HD7870 OC (Leder efter et magen til, for at opsætte et CrossFire setup)
 • OS Disk: 120GB OCZ Vertex 3 MAX IOPS (Enten jeg har tænkt mig at købe en 240GB eller få fat i en anden 120 GB, og sætte dem i raid)
 • PSU: 1200W SilverStone Strider Gold Evolution
Nå, lad os først tage et kig på selve kabinettet.Det er sådan det ser ud lige fra fabrikken, men lad os så komme i gang med modding delen. :) Jeg er virkelig ivrig efter at komme i gang.

Til at starte med fjernede jeg alt meshen, og der er meget mesh på dette kabinet. Alt blev slebet ned, grundet, og malet hvidt.


Ser ganske godt, bedre end jeg havde forventet. :)

Da jeg ikke ejer nogen optiske drev, vil jeg fjerne bunden af 5.25" buret, for at få mere plads til den kommende vandkøling, og nogle andre ting.

Men da 5,25 buret er monteret med både skruer og pop nitter, så fjernede jeg først alle pop nitterne, borede alle hullerne lidt større, og skar et 4mm gevind i alle hullerne, så jeg ikke behøver at pop nitte det hele sammen igen.

Det var alt for den første opdatering, og tak fordi i kigger med. :D

Jeg vil også gerne sende en stor tak til mine sponsore, som gør det hele muligt!

Bilag:
Ejer & Administrator
Administratoren har deaktiveret offentlig skriveadgang.

Project Enthoo Primo - BWB Edition 2 måneder 1 uge siden #2

 • KSHH
 • KSHH's profilbillede
 • ER ONLINE
 • Indlæg: 12
Lige en hurtig opdatering på processen indtil videre. I har set, at jeg har malet det meste af meshen, men nu er det tid at se, hvordan det egentlig ser ud, når det er monteret på kabinettet.

Jeg kan virkelig godt lide hvordan det ser ud sammen med det sorte kabinet, og jeg synes virkelig at det får kabinettet til at shine endnu mere, med den al den hvide mesh.

Jeg har også fået en anden sponsor på projektet, og det er AKASA.En stor tak til AKASA, for deres hjælp!
De har været så dejlige at sende mig 3 x Vegas LED strips i hvid og 3 x i blå. De har også sendt mig deres FX.SIX blæserstyring, som kan styre både standard 3-pins blæsere, men også 4-pins PWM blæsere.
Frontpladen af blæserstyringen vil blive malet hvid, ligesom meshen, og jeg vil også male meshen på blindpladerne til 5,25" drevene, og som du måske allerede har gættet, så kommer de også til at være hvide.Men indtil videre, har jeg kun fået afmonteret frontpladen fra blæserstyringen, så jeg kan få gjort den klar til at blive grundet og malet.
Ejer & Administrator
Administratoren har deaktiveret offentlig skriveadgang.

Project Enthoo Primo - BWB Edition 2 måneder 3 dage siden #3

 • KSHH
 • KSHH's profilbillede
 • ER ONLINE
 • Indlæg: 12
Det er et stykke tid siden min sidste opdatering, men haft nogle lange dage på arbejde, 54 timer i sidste uge, så jeg har været temmelig kvæstet når jeg fik fri fra arbejde. B)

Men nu har jeg endelig nogle fridage i forbindelse med påsken, og har fået lavet nogle ting.

Desuden har jeg fået endnu en sponsor på projektet!
Byd velkommen til BitFenix.

Tak til BitFenix ​​for at hjælpe mig med dette enorme projekt! De har været så generøse at sende mig 8 x 120mm Spectre Pro PWM (hvid), 4 x 140mm Spectre Pro PWM (hvid), og en masse af deres Alchemy kabler. Jeg fik faktisk to af hver kabler, et i hvid og et i blå, så jeg kunne blande de to farver sammen, ligesom jeg ville. :P

Men lad os tage et kig på de ting, de har sendt mig.

Et billede af alle de produkter, som BitFenix ​​sendte mig. Jeg sidder næsten og savler lige nu, bare ved at kigge på billedet. : P

Da der er sååååå meget hest i dette kabinet, er jeg sikker på at disse Spectre Pro PWM passer perfekt ind i det, med deres pæne og anderledes design.

Jeg fik også taget mig lidt tid til at skyde et billede af de LED strips, som AKASA sendte mig sammen med blæser styringen.

Længden på ​disse ​LED strips, 60cm, er den helt perfekte størrelse til dette kabinet, og de passer godt ind på indersiden af kabinettet. Yummi Yummi! Ser frem til at sætte dem i, og til at se hvordan de vil lyse hele kabinettet op!

Jeg har også en anden opdatering til jer i morgen, så hæng på og tak fordi i kigger med og kommentere!
Ejer & Administrator
Administratoren har deaktiveret offentlig skriveadgang.

Project Enthoo Primo - BWB Edition 2 måneder 3 dage siden #4

 • KSHH
 • KSHH's profilbillede
 • ER ONLINE
 • Indlæg: 12
Som jeg lovede, er her endnu en opdatering på casemoddet.
Jeg har brugt alle mulige forskellige sleeving værktøjer, og næsten alle gik i stykker til sidst, så denne gang valgte jeg at lave mine egne, og de kan bruges til ATX, Molex og 3/4-pins blæser stik.
De ting, som efter min mening er galt med de sleevinger værktøjer man kan købe, er, at stifterne simpelthen går i stykker, hvis du kommer til at bruge bare en lille smule kraft, og dette ender ud med en masssssse vrede, hvilket ikke er helt ideelt. :P

Nu spekulerer i sikkert på, hvordan jeg har lavet disse værktøjer, ja, for at sige det ligeud så er det faktisk virkelig nemt.
Jeg tog en gammel nedstryger klinge, skar to stykker ud den og begyndte at forme stifterne, og af sikkerhedsgrunde satte jeg to stykker krympeflex på "håndtagene" til sidst..
De fungere som en drøm, og er meget nemmere at arbejde med i forhold til de værktøjer, du kan købe.

Det ser ikke så fandens smukke ud, men hey, de gør deres job, og det er det vigtigste. :)

I ved sikkert hvordan et 24-pin single sleeved kabel altid ser forfærdelig ud, da kablerne skjuler sig mellem hinanden, og det ser næsten altid helt forfærdeligt ud. Så jeg har sat og set på en masse forskellige metoder til at få styr på alle disse kabler, og endte med at lavee nogle små beslag med 24 huller i, til at trække kablerne igennem, for at holde styr på dem og selvfølgelig for et meget pænere og renere udseende.
Beslagene er lavet af 6mm lexan akryl, skåret og filet ned til størrelse, og afsluttede med et mat look.

Først tænkte jeg på at lave et lille snit, så jeg bare skulle skubbe kablerne ned i holderne, i stedet for at trække dem igennem beslaget, men endte med at gå efter min første idé.Jeg er faktisk rigtig tilfreds med resultatet af mit arbejde, og beslagene fungerer perfekt! Overvejer at male dem hvide, men jeg er stadig ikke sikker på, om det er det jeg ender med at gøre.
Ejer & Administrator
Administratoren har deaktiveret offentlig skriveadgang.

Project Enthoo Primo - BWB Edition 2 måneder 23 timer siden #5

 • KSHH
 • KSHH's profilbillede
 • ER ONLINE
 • Indlæg: 12
Haft en fantastisk påske, og fandt da også lidt tid til at installere næsten alle BitFenix ​​blæserne.Jeg ved godt at dette ikke er en stor eller fantastisk opdatering, men har ikke haft tid til at lave mere ved casemoddet her i påsken, men anyways, tak fordi i gider at tjekke min worklog og for jeres kommentarer. ;)
Ejer & Administrator
Administratoren har deaktiveret offentlig skriveadgang.

Project Enthoo Primo - BWB Edition 1 måned 4 uger siden #6

 • KSHH
 • KSHH's profilbillede
 • ER ONLINE
 • Indlæg: 12
Opdaterings tid endnu engang!

Fandt et stort stykke 3mm klar akryl i min garage, og tænkte på at bruge det til noget nyttigt. :)
Så jeg lavede en "kasse" til at dække over min 360mm radiator, i bunden af kabinettet. Skar det til og bøjede det til den form jeg skulle bruge.

I starten tænkte jeg bare på at male bagsiden af ​​akrylen hvid, da det ville give akrylen en pæn glans, men så faldt jeg over noget hvidt carbon folie på ebay.Jeg synes det ser pænt, og det skjuler den temmelig grimme radiator. Jeg har tænkt mig at sætte et støvfilter på ved den bagerste blæser i bunden, da den kommer til at at trække luft ind, og blæserne på radiatoren bliver sat til at blæse den varme luft ud gennem bunden af kabinettet, og med "kassen", kommer jeg heller ikke til at f?ucke airflowet op. :)

Og til dem af jer, der har tjekket min worklog helt fra starten, så vil i kunne huske at jeg fik en blæserstyring sponsoreret af AKASA. Men men men, da frontpladen på blæserstyringen ikke passede så godt ind i designet, da "blind-pladerne" på 5,25" drev pladserne hovedsageligt var mesh, var jeg nødt til at finde på en anden idé.
Efter lidt tænken frem og tilbage, fandt jeg et stykke mesh i en kasse i min garage, og gik i gang med den første idé, som dukkede op i mit hoved. En mesh-plade, som ville fylde hele fronten, hvor ens 5,25" drev normalt ville være, men da jeg ikke ejer et 5.25" drev, ville det ikke være et problem.
Men da meshen er forholdsvis tynd, var jeg nødt at lave noget, som kunne styrke det en smule. Jeg lavede et stykke 3mm akryl, i samme størrelse som meshen, markerede op til hullerne hvor blæserstyringen skulle gå igennem.
Da det var gjort, borede jeg nogle huller, så jeg kunne fastgøre meshen til akrylen. Jeg skar nogle gevind deri med en 4mm snittap, og jeg fandt faktisk nogle 4mm skruer i kassen som fulgte med til kabinettet, som jeg kunne bruge til formålet.

Som det er lige nu, overvejer jeg om jeg skal påsætte noget af det hvide carbon folie, på akrylel bag meshen i fronten, men jeg er endnu ikke helt sikker på hvad jeg gør.
Ejer & Administrator
Administratoren har deaktiveret offentlig skriveadgang.

Nyeste indlæg