Om ElektronikTest.

ElektronikTest.dk er grundlagt i 2012, da de 2 venner John, og Kasper, besluttede sig for at gå sammen om at oprette et nyt fællesskab, for alle der har en interesse i elektronik.

I dag skriver vi 2016, og Elektroniktest.dk har fået vokseværk. Foruden vores grundlæggere, er vi nu en voksende familie af testere og skribenter, der alle har en interesse og lidenskab inden for elektronik. Vi bestræber os på at videregive denne lidenskab til omverdenen.

Vores mission er at hjælpe vores læsere med at træffe deres valg, ved at teste og beskrive en lang række af forskellige produkter inden for elektronikkens verden, rangerende fra PC hardware, til tv, hifi, foto og video, samt køkken udstyr og alt der imellem.

Foruden at teste produkter, leverer vi også nyheder. Elektronikkens verden er en spændende oplevelse, hvor alting konstant er i udvikling. Der er altid nyt på vej, og det er svært for mange at følge med. Vi bestræber os derfor på altid at give vores læsere det nyeste nye indenfor elektronik, så de altid er med på moden.

Vi ønsker desuden at skabe et fællesskab for alle elektronik interesserede, derfor har vores hjemmeside også et forum hvor man kan spørge om hjælp, søge viden, eller bare hyggesnakke med ligesindede.

Vores historie er kun lige begyndt...

Vi arbejder stadig hårdt på at blive større, og bedre. Vi gør det for vores læsere, fordi vi ønsker at skabe et stærkt fællesskab, hvor man kan finde information og viden indenfor en lang række af kategorier indenfor elektronikkens verden.

Så derfor, hvis du læser dette her, så vil alle os på ElektronikTest.dk gerne sige tak for støtten.

Vi ser frem til at fortsætte det hårde arbejde, for at imødekomme vores vision om at være et omdrejningspunkt for alt hvad der omhandler elektronik.