Tirsdag, 16 februar 2016 09:40

Parrot minidrones - SWAT airborne night drone er navnet på denne super fede drone

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Vi skal i dag kigge på denne drone fra Parrot. Det er en sjov lille drone, som styres via ens smartphone. Den tager billeder og har et fedt natlys.

parrot minidrone start

 

parrot logo

Grundlagt i 1994 af Henri Seydoux, Parrot skaber, udvikler og markedsfører avancerede forbruger teknologi produkter til smartphones og tablets. Parrot tilbyder også den mest omfattende udvalg af håndfri kommunikation systemer på markedet for biler. Dens globalt anerkendt ekspertise inden for mobile tilslutningsmuligheder og multimedia omkring Smartphones har positioneret Parrot som en central aktør på i bilen infotainment.


Video


Design & Features

parrot minidrone 1parrot minidrone 2parrot minidrone 3

Pakkens indhold

 • Minidrone
 • Brugerguide
 • Batteri
 • USB ladekabel
 • Diverse klistermærker

parrot minidrone 7parrot minidrone 8parrot minidrone 9parrot minidrone 11

Her har vi så den omtalte minidrone fra Parrot. Som navnet siger, er det en mini drone som måler 18 x 18 cm og med en vægt på 66 gram. Den er lavet i sort og gråt hård plast, som godt kan holde til nogle slag. I midten af dronen sidder hele styreboksen, hvor man også sætter batteriet ind bag på. Det er også her man sætter laderstikket til, som er et mini USB stik. Foran på styreboksen har den to LED lys, som lyser ret kraftigt, og som kan styres op og ned i hvor kraftigt de skal lyse, via appen på sin mobil, om man i øvrigt styrer hele dronen fra. Den har som de fleste andre droner 4 propeller, som måler 67 mm.

parrot minidrone 10parrot minidrone 12parrot minidrone 13'

Under bunden sidder der en lille måleenhed - den med den grå ring omkring, som måler om den er tæt på fast grund. For hvis den er det, lander den selv og slukker for propellerne. Lige bagved den sidder der et kamera, med en opløsning på 640 X 480, hvilket ikke er det bedste, men det er ok til sådan en mini drone. Den beskyttelsesskærm der sidder rundt om dronen, kan man afmontere, men så skal man have styr på den, for den tager alle de stød, som den får når man flyver med den, men muligheden er der. 

parrot minidrone ap

Så har vi kontrolcentret, hvor man styrer dronen fra. Man skal bruge begge fingre til at styre den, til venstre styrer man op/ned og drejer højre/venstre om. Højre side er frem/tilbage og højre/venstre sidevejs. Den grønne i bunden er "take off", det er her man starter når man vil flyve. Den røde i toppen er når den skal lande.


Test & Resultat

parrot minidrone 14parrot minidrone 15

Her i testen har jeg jo selvfølgelige været i gang med at flyve med denne drone. Den er rigtig nem at flyve med, men i starten kræver den noget plads, lige indtil man får lært, at bruge de rigtig knapper. Den kan lave en masse fede tricks, så som loops - både lodret og vandret, flyve på hovedet og meget mere. Så kan den også tage billeder, godt nok ikke i den bedste kvalitet, men okay til det her. Jeg har også prøvet at have den med udenfor, men det egner den sig ikke til, selv om der var så godt som vindstille, kunne den slet ikke finde ro, til at kunne holde sig stille i luften. Den var sågar en tur på taget af huset, så jeg måtte finde en stige frem, for at få fat i den igen. Så det er altså kun en indendørs drone.

parrot minidrone pic

 


Konklusion

Min endelige konklusion på denne Parrot mini drone, er at det er en sjov lille ting, som man godt kan få noget tid til at gå med. Jeg synes bare det er lidt en skam, at man ikke kan bruge den udendørs, da det ville være lidt sjovere, og der er også mere plads. Jeg har valgt at give den 7 ud af 10 point, og det har jeg fordi, at man kun kan flyve med den indendørs, hvor man nemt kan komme til at ramme noget, som kan gå i stykker. Udendørs er det bare så meget federe at flyve med en drone. Flyvetiden på et fuldt opladt batteri er ca. 10 - 12 min, hvilket ikke er meget. Ladetiden er ca. 30 min. Men alt i alt en sjov lille ting.  

plus

 • Nem at bruge
  Appen på ens smartphone/tablet er meget nem at bruge og nem at finde rundt i. 
 • Mulighed for billeder
  Den kan, med det indbyggede kamera, tage billeder i en opløsning på 640 X 480.
 • Ladetid
  Hurtig til at lade op, ca. 30 min.
 • Sjovt legetøj
  Så skal vi heller ikke glemme at den er rigtig sjov at flyve med.

minus

 • Flyvetid
  10 - 12 min. flyvetid er ikke meget, det kunne de godt forbedre med et andet batteri.
 • Kun til indendørs brug
  Det kunne være fedt, hvis den kunne flyve udenfor.

overallscore7

silver

 


Conclusion

My final conclusion of this Parrot Mini Drone is, that it's a fun little gadget, which you can kill quite a bit of time with. But it's a shame that it's not for outdoor use, as its a bit more fun because of the bigger space you can play on. I've chosen to give it 7 out of 10 points, and this is due to the fact that you can use it to fly, but indoors it's pretty easy to hit something and break it. It would have been so much more fun if you could use it outdoors, where a flying drone simple just is more fun. The flying time on a full battery is about 10-12 min. which isn't much. The charging time is about 30 min. But all in all, a fun little toy.

plus

 • Easy to use
  The app on your smartphone/tablet is very easy to use and easy to navigate.
 • Option of taking pictures
  IT can, with the build in camera, take pictures in a 640x480 resolution.
 • Charging time
  Quickly charges, approximately 30 min.
 • Fun toy
  Let's not forget that it is really fun to fly with.

minus

 • Flying time
  10 - 12 min. of flying time isn't much, it could have been improved with an other battery..
 • Only for indoor use
  It could have been great if you could use it outside.

overallscore7

silver

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Yderligere information

Læst 497 gange
Log ind for at skrive en kommentar.