Seneste

Panasonic CX800 - Nyt 4K Flagskibs TV

4K TV vinder mere og mere ind i de Danske hjem, og udvalget bliver større og større. Panasonic har for nyligt introduceret deres nyeste skud på 4K stammen, det er deres CX800, et nyt flagskibs TV med flere spændende og nyskabende funktioner. Jeg har i dag, fået fornøjelsen af, at kigge på dette TV i en 55" udgave.

Da jeg fik en opringning, vedrørende om jeg havde lyst til at tage et kig på én af Samsungs top modeller i deres serie af UHD tv, og ovenikøbet en matchende soundbar dertil, da kunne jeg næsten ikke tro mine egne ører. Jeg er stadig relativ ny i vores lille familie af testere, så det har været en stor ære at få tildelt denne mulighed. Det handler om Samsungs UE65HU8205, et 65" curved UHD (4K) tv samt deres matchene curved soundbar HW-H7501.

Samsung UE65HU8205 start

ASUS ROG GR8 - Nyd dine spil hvor end du har lyst

ASUS ROG GR8 bryder grænserne. ASUS har pakket en højtydende gaming pc ind i en slank og kompakt konsol, som du kan nyde i dit soveværelse, stue eller tage med til LAN. Nu kan du game dine foretrukne spil overalt.

asus gr8 start

I dag skal vi se på denne lille Android pc fra Unicorn. Denne lille mini pc giver rigtig mange muligheder for streaming og surfing på nettet på dit tv.

Vi skal idag se på Logitech Harmony 350 fjernbetjeningen, sammen med Logitech Harmony Ultimate hub. Disse 2 ting gør at du kan styre alle dine elektroniske enheder, med en enkelt fjernbetjening, også selvom du er i et andet rum.

logitech harmony 350

Side 1 ud af 6