Tirsdag, 01 juli 2014 18:22

Otterbox Samsung Galaxy S5 - God beskyttelse

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Her skal vi kigge på nogle covers fra OtterBox, de modeller vi kigger på her er lavet til Samsung Galaxy S5.

OtterBox-samsungstart

OtterBox har vi testet en del for og har altid været positivt overrasket så lad os se om det også er tilfældet her.


Produktet er udlånt af: Otterbox
Prisen på produktet: 273,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 

OtterBox blev oprettet i 1998 med noget så simpelt som en kasse. OtterBox er bygget på et grundlag af hårdt arbejde, kreativitet og vedholdenhed. Ligesom en odders pels, er OtterBox's originale række af cases ligeledes vandtætte. Selve navnet OtterBox, opstod mens grundlæggeren og hans kone sad og brainstormede firma navne under en tur til Denver, Colorado.

otterbox logo

Ligesom deres navnebror, er OtterBox et hold af sjove og kreavtive folk der kan lide at arbejde hårdt. OtterBox er lokaliseret i Fort Collins, Colorado i Amerika, som i 2006 blev kåret til "Det bedste sted at bo" i det amerikanske magasin Money Magazine, ligeledes løb Colorado også med 2. pladsen i 2008.


Produktet er udlånt af: Otterbox
Prisen på produktet: 273,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 


Produktet er udlånt af: Otterbox
Prisen på produktet: 273,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 

otterbox s515 otterbox s51

otterbox s53 otterbox s52
otterbox s54

Vi starter med det cover som hedder COMMUTER som er et cover der dækker over bagsiden samt at det lavet en ramme rundt om hele enheden og dermed bestykker den ret godt, der er også som vist på billedet en skærmbeskytter med som man klistre på skærmen for at undgå ridser i skærmen, selve coveret er lavet i blød gummi også er der en hård plastik skald man montere bagpå for at sikre den endnu mere, det er rimelig diskret taget den store beskyttelse i betragning. Jeg synes det her er en god mellemting som der sikkert vil passe mange der ude, jeg bruger det selv hvis man skal ud et sted hvor man kan risikere at tabe den eller på anden måde risikere at der sker noget.

otterbox s55 otterbox s56
otterbox s59 otterbox s57
otterbox s511 otterbox s510
otterbox s58 otterbox s514
Her er vi så ude i et lidt mere seriøst cover som er hel dækkende både med film over skærmen og plastik beskyttelse hele vejen rundt, det er den model der hedder DEFENDER som jo af navnet er et virkelig kraftigt cover, ikke nok med det er hel dækkende så er der også en plastik beskytter med som man kan klikke på, med den kan man så hænge den i en lomme eller i bæltet hvis man bruger det, denne klips kan også bruges som fod hvis man klikker det her cover bag på, det gør at man kan stille den på bordet med en vinkel som paser meget godt til man kan se noget på skærmen, selvom den er hel dækkende så lukker den desværre ikke helt af for støv og andet.


Produktet er udlånt af: Otterbox
Prisen på produktet: 273,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 
Jeg vil sige at vil man have ordentlig beskyttelse så er OtterBox nok en af de store hunde på markedet da de kan levere lidt af hvert og dermed også måske levere den rigtige løsning til dig, der er lige en lille ting ved det her DEFENDER cover der ikke fungere så godt for mig og det er at der er huller så der kan komme noget ind inder denne her film som dækker over skærmen og det kan jo føre til en meget ridset skærm og det er jo ikke lige planen når man køber der her cover, så man skal altså være opmærksom på de her huller og måske have en film på skærmen også montere coveret ovenpå så den ikke ridser den rigtige skærm hvis nu uheldet skulle være ude.
 
plus
 • Nem at montere
  Det er vildt nemt at montere, det kan dog godt tage lidt længere tid med DEFENDER serien da den jo er hel dækkende og skal skilles lidt mere af end det andet skal.
 • God beskyttelse
  Der er god beskyttelse i begge covers og de fungere jo efter hensigten.
 
minus
 • Huller til støv og skidt
  Jeg synes det er lidt ærgeligt at der er huller i det her DEFENDER cover da det jo giver mulighed for støv og andet at komme imellem covere og mobilen så det kan ligge og ridse.
overallscore8 
silver
 

 
I would say that you will have proper protection then OtterBox probably one of the big dogs on the market as they can provide a little of everything and thus might provide the right solution for you that is just a little something about it here DEFENDER case that not work so well for me and it is that there are gaps in order to get something into the inside this one film that covers the screen and it may well lead to a badly scratched screen and it's not exactly the plan when you buy here cover so one must therefore be aware of these holes and maybe have a movie on the screen also mount the cover on top then it does not scratch the screen right now if an accident should happen.
 
plus
 • Easy to install
  It's really easy to install, it may take a little longer with DEFENDER series since the course is quite comprehensive and getting a bit more taking apart than the other must.
 • Good protection
  There is good protection in both covers and they work well as intended.
 
minus
 • Holes for dust and dirt
  I think it's kind of a shame that there are gaps in this DEFENDER cover since it is allowing dust and other things to come between covers and cell phone so it can lie and scratch.
 
overallscore8
silver

Yderligere information

Læst 1128 gange
Log ind for at skrive en kommentar.