Lørdag, 06 april 2013 20:33

OtterBox iPhone 5 Armor Series

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Så er det blevet tid til at teste et af de ultimative covers til iPhone 5 fra Otterbox's Armor Serie.

OTTERBOCARMOR

Dette cover skulle kunne holde din iPhone tør og fri for støv, under selv de hårdeste arbejdsopgaver.


OtterBox blev oprettet i 1998 med noget så simpelt som en kasse. OtterBox er bygget på et grundlag af hårdt arbejde, kreativitet og vedholdenhed. Ligesom en odders pels, er OtterBox's originale række af cases ligeledes vandtætte. Selve navnet OtterBox, opstod mens grundlæggeren og hans kone sad og brainstormede firma navne under en tur til Denver, Colorado.

otterbox logo
Ligesom deres navnebror, er OtterBox et hold af sjove og kreavtive folk der kan lide at arbejde hårdt. OtterBox er lokaliseret i Fort Collins, Colorado i Amerika, som i 2006 blev kåret til "Det bedste sted at bo" i det amerikanske magasin Money Magazine, ligeledes løb Colorado også med 2. pladsen i 2008.


 

Weight 3.91 oz / 110.88 g
Dimensions 5.51 in x 2.97 in x 0.70 in / 14.02 cm x 7.55 cm x 1.78 cm

 


Jeg måtte jo teste det under vand, så vi kunne se om det lever op til det OtterBox lover.

Desværre så kom der altså lidt vand ind under denne test, jeg har efterfølgende gjort alt for at det skulle slutte helt tæt, dog uden held.


Thumb10

Her har vi så det vilde cover fra OtterBox, som skulle kunne modstå lidt hvert og dermed give din iPhone 5 den ultimative beskyttelse i stort set alle tænkelige situationer. U.S. MILITARY STANDARTS står der uden på det, dette giver helt sikkert et indtryk af at dette cover kan modstå lidt af hvert.

  • Vandtæt ned til 2 meter i 30 min
  • Stødsikkert op til 3 meter
  • Støvtæt
  • 2 tons tryk

Disse ting er hvad OtterBox lover at dette cover kan klare. Der kom vand ind under første test og det var på grund af en skærm beskytter som var montere på iPhonen, da den kom af kom der intet vand ind.

Thumb9

Pakkens inhold

  • OtterBox Armor Series iPhone 5
  • Håndledsstrop
  • Brugsanvisning

Thumb15 Thumb14 Thumb12

Selvom dette cover giver dig super beskyttelse, så er der stadig mulighed for at bruge alle knapper og indgange uden at skulle tage coveret af. Dette er et stort plus, da det ikke er fedt at skulle afmontere sit cover for at komme til nogle af iPhone'ens funktioner.

Thumb0

Ydersiden af den bagerste del af coveret er lavet i hårdt plastik for at beskytte iPhone'en bedst muligt, og på indersiden er der lavet en blød silikone-pude som beskytter den indefra. Hele vejen rundt er der en gummi-pakning som sørger for at lukke tæt, så der ikke kommer vand ind under coveret og dermed ødelægger din iPhone.

Thumb1

Hele vejen rundt inden i selve coveret er der gummi som holder iPhone'en godt fast, og samtidig beskytter mod stød og slag. Der er også beskyttelse ved alle hullerne i coveret, så der ikke kommer vand og støv ind.

Thumb6

iPhone'en er nem og enkel at montere i coveret og sidder faktisk rigtigt godt deri, jeg er ihvertfald tryg når min mobil er deri.

Thumb11

De store metalhængsler sørger for et godt og solidt lukkesystem, som både holder det hele sammen og sørger for at trykke coveret så godt sammen, så det kan holde tæt for vand og støv.


Dette cover stiller ingen tvivl ved hvad det er skabt for, det er uden tvivl det mest hårdføre cover jeg nogensinde har haft til en mobil enhed. Det klarer sig super i alle tilfælde, jeg har haft tabt min mobil med coveret på flere gange uden der er sket det mindste med hverken coveret eller telefon. Til testen hvor jeg har haft det under vand kom der en smule vand ind i coveret, grunden til dette var at man ikke kan have de tynde beskyttelses film på under dette cove, det ville helt klart redde min iPhone fra at gå i stykker. Jeg har ikke fået noget som helst andet ind i dette cover, udover en smule vand da det skulle testes under vand første gang anden gang var det 100% tæt, så ingen støv, metalspåner eller lignende, hvilket er super imponerende. Dette cover passer kanon til den der arbejder meget, og hvor telefonen er udsat for diverse ting.

5

Det beskytter iPhone'en rigtig godt, og har ikke svigtet under nogle af de test vi har udsat det for.

4

Når nu det skal være et cover som virkelig beskytter, så må det jo også godt have et lidt ekstremt look, og det har det bestemt.

4

Kanon idé med at lave et cover, som beskytter på alle leder og kanter. Der er tænkt over alle mulige måder man kan beskytte sin telefon på.

4.5

Det er ganske nemt at montere, man skal lige have bagenden til at sidde helt rigtigt, inden man lukker de store metalhængsler.

4.5

God overflade som er lavet i gummi, så den ligger godt i hånden og ikke glider ud af hånden.

4

Med en pris på 539,- DKR så er dette cover ret dyrt, men til gengæld finder du ikke et cover der beskytter så godt som dette gør, og er uheldet ude så er de penge uden tvivl givet godt ud. OtterBox's iPhone 5 Armor Series kan købes her.

4.5

Overall så er det et cover som ikke rigtigt kan erstattes af noget andet, samt yder så god en beskyttelse, med mindre du lader din mobil blive derhjemme.


There's no doubt that this cover provides the best protection ever for your iPhone 5, it's without a doubt the toughest cover i've ever tested. It's doing great in every situation, I've dropped my iPhone several times and nothing has happened. The first test came a bit of water, this was because of I had a screen protector on my screen, it did that it could not close tightly after removing the screen protector it was 100% tight, it would certainly save my iPhone from breaking. I havn't had any dust, metal chips or its like under the cover, which is super impressive. This cover fits perfectly to those who are working a lot, and places where the iPhone is exposed to various things.

5

It protects the iPhone very well and has not failed during some of the tests we have postponed it.

4

When it's a cover that is really extreme, it has to have a extreme look, and that it certainly have!

4

Making a cover that protects your iPhone in all situations is a great idea. There has been thought about every possible way to protect the iPhone.

4.5

It's quite easy to install, you just need to make sure that the rear side of your iPhone is positioned right, before closing the large metal hinges.

4.5

Lovely surface which is made of rubber so it fits well into the hands, and doesn't slip out of your hand.

4

With a price of 584,- this cover is quite expensive, but you won't find a cover that protects your iPhone as well as this cover does, and if an accident happens your money is certainly well spent. OtterBox's iPhone 5 Armor Series can be purchased here.

4.5

Overall this is a cover that really can't be replaced by any other cover, as it protects your iPhone in any possible situations, unless you want to leave your iPhone at home.

Læst 1658 gange
Log ind for at skrive en kommentar.