Fredag, 15 marts 2013 07:58

Cooler Master iPhone 5 Aluminum Bumber

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Denne gang skal vi se nærmere på et aluminiums cover til iPhone 5 fra Cooler Master.

coolermasteralubumper-2

 Coveret er utrolig tyndt og man bemærker næsten ikke at det er monteret.


Cooler Master er en veteran indenfor computer verden, og producere alt fra kabinetter og headsets, til gaming udstyr i top klassen. Cooler Master blev grundlagt med den mission at levere branchens bedste køle løsninger. Siden etableringen for to årtier siden, har virksomheden fortsat været tro mod denne mission, og fremstår som en af ​​verdens førende inden for produkter og tjenester til virksomheder, der beskæftiger sig med enheder, hvor varme problemer skal løses.

cooler-master

En af Cooler Master's evner som gør deres produkter unikke er deres uforbeholden forpligtelse til kvalitet, som det fremgår af ISO 9001 certificeringen. De har også håndhævet ISO retningslinjer og er i færd med at ansøge om ISO 9002 certificering på sit andet og tredje anlæg, der er beliggende i Kina. Cooler Master har desuden iværksat en række analytiske og prøvning protokoller til at sikre top kvalitet, herunder på underleverandører, for yderligere at sikre en grundig kvalitetskontrol. Desuden strækker Cooler Masters engagement med hensyn til kvalitet, sig ud over fremstillingen til alle aspekter af dets drift, herunder service. Nu laver de også standere til iPad's og Tablet PC'er i samme super lækre design, som alle deres andre produkter.


 

Model C-IF5C-ALSL-SS
Color Silver
Materials Aluminum
Dimension 126 x 61 x 10 mm (5.0 x 2.4 x 0.4 in)
Weight 18g (0.63 oz)

 


thumb18

Pakkens indhold:

  • Cooler Master iPhone 5 Aluminum Bumper
  • Skærm beskyttelse

thumb2 thumb3

Det tynde, flotte og stilrene cover er udstyret med tynde beskyttelses stykker indeni så din iPhone ikke bliver ridset og derved forbliver pæn. Hele coveret har en glasblæst overflade som giver et lækkert mat look, og alle kanterne på coveret er efterfølgende blevet poleret, og derved giver lidt modspil til den glasblæste overflade.

thumb0 thumb20

Det tynde design er et stort plus, da mange gerne vil have en iPhone 5 grundet dens flotte design og dens former, og dette cover ødelægge ikke dette design. Derudover vejer coveret næsten intet, man bemærker stort set ikke at coveret er monteret.

thumb13

Jeg er utrolig positivt overrasket over pasformen, det passer så godt på iPhone'en og alle knapper er nemme at bruge og tilgå. Man montere det nemt ved at skyde bagpladen af og skubbe iPhone'en ind i coveret og derefter skyde bagsiden på igen, som rammer nogle små udfræsninger og derved klikker sig fast.


Jeg må blankt indrømme at det er det fedeste cover jeg har haft til min iPhone 5, de andre jeg har prøvet har enten været for store eller ikke sat ordenligt på iPhone'en. Dette cover har ingen af de problemer og det er tilmed også super flot at se på og holder sig i samme stilede design, som iPhone'en er lavet i.

4

Det beskytter iPhone'en ganske fint, og er klart et rigtig godt cover.

5

Lækkert design. Det passer så godt sammen med iPhone'ens design, og man ødelægger derfor ikke iPhone'ens design ved at sætte dette cover på.

4

Et aluminiums cover som er lavet på en måde som jeg ikke har set før, giver en score på 4 stjerner.

5

Lækkert materiale og virkelig slidstærkt.

3.5

Det er jo et aluminiums cover og det gør at prisen kommer lidt i vejret prisen er 410,- DKK. Cooler Master's iPhone 5 Aluminiums cover kan købes her.

4.5

Vi runder af med 4½ flotte stjerner for et super lækkert design og en helt kanon pasform.


I have to flatly admit that this is the coolest cover i've ever had for my iPhone 5, the other covers that i've had has either been too big or not mounted properly to the iPhone. This cover has none of these problems and it's got a super nice look to it, and it's kept in the same stylish design as the iPhone 5.

4

It protects the iPhone very well and it's clearly a great cover for your iPhone 5.

5

An attractive design, it fits so well with the iPhone's design, and you wont destroy the iPhone's design by using this cover.

4

An aluminum cover which is made in a way i've never seen before, and therefore im giving it 4 stars.

5

Great material and really durable.

3.5

 It's an aluminum cover and it makes the price is slightly increased, the price is 410,- DKR. Cooler Master's iPhone 5 aluminum cover can be purchased here.

4.5

We finish off with 4 ½ beautiful stars for a super stylish design and a fantastic fit.

Læst 1066 gange
Log ind for at skrive en kommentar.