Fredag, 25 marts 2016 17:11

Port Designs GO LED - Port Designs er nu ude med en LED taske til trafikanter

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(2 bedømmelser)

Hvis du cykler meget, og ikke helt føler dig sikker i trafikken, kan denne LED taske måske gør det modsatte for dig, for vi har nemlig her på siden fået denne helt unikke LED taske til test.

go led S

 

port design logo

PORT blev skabt i Frankrig i 1992. Efter en større ændring for 10 år siden med ny ejer og ny ledelse blev det år efter år en af de førende eksperter i beskyttelse og transport af transportable teknologier. Brandet PORT Designs er nu distribueret i næsten 60 lande over hele verden.


Specifikationer

Hole for earbuds
Remote controller pocket
Removable shoulder strap
Side pocket
Go-pro strap
Light reflective bands
Padded laptop compartment with dedicated pocket for tablet up to 10.1
Strap to hang a (bike) helmet
Rechargeable with USB port
Removable raincover
AIR Flow System
35L capacity
500, W 310, D 280 mm

Video


Design & Features

go led 38go led 41go led 42

Jeg har i de sidste 3 uger testet denne fine taske fra Port Design, som er udstyret med en LED plade bagpå, som gør dig mere sikker i trafikken, men alt det kommer vi til længere nede i anmeldelsen. 

Pakkens indhold:

 • Go LED taske
 • Brugsanvisning
 • Fjernbetjening + holder til cykel

go led 1go led 2go led 3go led 4

Denne taske er udstyret med LED lys, som så flot bliver illustreret på et papstykke der sidder foran på tasken, og man kan også se på papstykket hvad man har af muligheder med denne taske.  

go led 5go led 6go led 7go led 8

Her er der lige nogle billeder er alle de pap stykker der sidder på tasken, jeg syntes lige jeg ville tage nogle billeder af dem til jer.

go led 9

Dette her er den første lomme på tasken som åbnes, og her har vi manualer og alt tilbehøret, og som du nok har bemærket er der en USB ledning, og hvad er den til? Ja det er som sagt til at lade tasken op med. Det tager 4 timer og lade den op, og så skulle den kunne holde strøm i 40 timer, hvis man husker og slukke for den, ellers løber den hurtigt tør, man slukker den på den røde knap du kan se lige ved siden af USB stikket. 

go led 11go led 43

Oppe i toppen af taske har vi en lille lomme, som er til din pung, nøgler eller mobil. Og som der ses tydeligt på billedet, så er der lavet et lille hul, dette hul er til din ledning på høretelefoner.

go led 13go led 44go led 45go led 46

Nu er vi kommet til det store rum i tasken (37 liter), her er der lavet fine rum til bærbar, tablet, og et rum til alt andet. Der er også lavet en fin strop der holder det hele nede i lommerne, ved rystelser af tasken. Der er også lavet en lille lomme med lynlås i rummet.

go led 14go led 15go led 53go led 54

Her ses ryggen på tasken, som er meget smart lavet, da man har lavet det så der kan komme luft op af ryggen + der er blødt skum der skal skåne din ryg mod tung vægt i tasken. På skulderremmene er der lavet en lille lomme til den fjernbetjening der følger med + man har lavet læder der hvor tasken bliver mest udsat.  

go led 16go led 18go led 19go led 20

Nede i bunden af tasken har vi en lille lomme, som gemmer på et regnslag, dette regnslag kan trækkes over tasken og vedhæftes med en knap.  

go led 21go led 22go led 23go led 24

go led 26go led 27go led 28go led 29

Her er lidt billeder af hvad du kan kommunikere til de trafikanter der er bagved dig, og jeg tror ikke jeg behøves at forklare hvad de enkelte symboler betyder. Det skal lige siges at LED lyset også kan ses tydeligt igennem regnslaget. 

go led 47go led 48go led 50go led 51

Jeg glemte lige denne smart strop, det der er smart ved denne strop er, at man kan regulere den op og ned alt efter hvad man har brug for, dette har jeg ikke set før på nogen taske. 

go led 55go led 56go led 57go led 58

Her har vi fjernbetjeningen, den har 5 knapper, disse knapper bruges til at kommunikere med LED lyset, som sidder bagpå tasken. Fjernbetjeningen kan enten ligge i lommen på tasken eller hægtes fast på den holder, som man kan montere på cykelstyret.   


Test & Resultat

Jeg kan stå 100 % inde for alle de funktioner denne taske reklamerer med at have. Jeg har testet den i regnvejr, og der har den været sådan nogenlunde regntæt uden regnslaget, men med regnslag er den helt tæt og regnslaget sidder fuldstændig fast. Man kan også se symbolerne på tasken tydeligt, både med og uden regnslag. Den holder også strøm i de timer der bliver lovet og mere til. Holdbarheden er også rigtig god, da den føles til at være lavet i materialer, som kan holde til alt slags vejr. Der er også rigeligt med plads til alle ens ting.   


Konklusion

Det har været en fornøjelse at bruge denne Go LED taske til alt det man har med på arbejde, jeg har haft meget nytte af rummene til både bærbar, mobil, iPad, madpakken samt drikkedunk. Og når alt dette har været i tasken, så har den været behagelig at have på ryggen samtidig. Noget jeg også har brugt meget i disse uger, er regnslaget som bare virker som det skal, plus at det er let at tage af og på når man skal bruge det. Jeg har også spurgt min kollegaer om de bemærker mine lys bagpå tasken og der gør de meget. Jeg har også fået rigtig mange positive henvendelser fra trafikanter, da man lægger mærke til mig i trafikken, nu hvor jeg har denne smarte taske på.  

plus

 • LED lys
  Det som denne taske skal blive solgt på, er helt klart dens LED lys som kan redde dit liv i trafikken, for lysene er tydelige og symbolerne er så store at trafikanter bageved dig godt kan se dem, og forstå dem.
 • Fjernbetjening
  Den er nyttig i og med du kan montere den på cykelstyret og tage den med dig og sætte på tasken.
 • Regnslag
  Regnslaget er 100 % i orden, og har været meget nyttig i mit tilfælde. Det er super let at trække på og pakke væk igen efter brug.
 • Materiale
  Tasken er meget hårdfør og tåler alt slags vejr, selv lynlåsene er meget lækre og lette at benytte. 

minus

 • Ingenting.

 

editors choice awardexceptional quality awardunique design award

 


Conclusion

It has been a pleasure to use this Go LED bag for everything you need to bring to work, I have had much use of the rooms for both laptop, cell phone, iPad, my lunch and water bottle. And when all this has been in the bag, it has still been comfortable on my back. Something I had a lot of use at hese weeks was the rain coat that just works as it should, plus it's easy to put on and off after use. I also asked my colleagues if they noticed my light back bag and they did. I have also received many positive comments from people in the traffic, because people notice me in the traffic, now that I have this fancy bag on.

plus

 • LED lights
  Was this bag will be sold on is obviously the LED lights, which can save your life in traffic, cause the symbols and lights are very clear, and big, so the people behind you have a cler vision of them, and gets them.
 • Remote control
  It's useful in the matter that you can mount it on your handle bars, or mount it on the bag.
 • Rain coat
  The rain coat is 100% OK, and has been very useful in my case. It's really easy to pull over and also to pack away after use.
 • Materiale
  The bag is very tough and takes on all kinds of weather, even the zippers are great and easy to use.

minus

 • Nothing.

editors choice awardexceptional quality awardunique design award

 

Du kan følge os på Twitter, like vores Facebook-side og Facebook-gruppe, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Yderligere information

Læst 481 gange
Log ind for at skrive en kommentar.