Log på  \/ 
x
eller
Registrer  \/ 
x

eller
Fredag, 19 oktober 2012 18:41

MSI GT70 0NE

Skrevet af 
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Så har vi fået fingrene i en super lækker gamer bærbar fra MSI, det er en model fra den helt nye serie, så det bliver super spændende at kigge nærmere på hvad den har at byde på.

Vi kigger nærmere på de ting den er udstyret med, og udsætter den for en række test, så vi kan se om den lever op til dens ry.


Produktet er udlånt af: MSI
Prisen på produktet: 16.138,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Siden grundlæggelsen i 1986, har MSI kunnet vise fortsat succes, i den digitale tidsalder. For at opnå den bedste brugeroplevelse, er hver komponent afgørende. I de sidste 25 år, har MSI bestræbet sig på at levere digitale produkter baseret på dets kerneværdier - "Innovation" og "Style". Resultatet er produkter med overlegen ydelse, pålidelighed, fremragende brugeroplevelse og ekspressiv stil.

msi
MSI har vundet den verdenskendte designpris og næsten 8.000 anerkendelser fra 350 medier i 50 lande verden over. Med slogan'et "Innovation med stil", vil MSI fortsætte med at være pioneere på det globale marked, som hoved mærke i den digitale æra, samt sørge for innovationen inden for globale teknologi-mode med forbrugernes behov i centrum.

Produktet er udlånt af: MSI
Prisen på produktet: 16.138,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
CPU The latest 3rd generation Intel® Core i7/i5 Processor
OS Windows 8
Chipset Intel HM77 Chipset
Memory DDR3 1600MHz, 4 slots, Max: 32GB
LCD Size 17.3" Anti glare full HD 1920x1080 LED backlight
Graphics nVIDIA Geforce GTX680M
Graphics VRAM GDDR5 4GB
HDD (GB) 256GB SSD + 750GB SATA, 256GB SSD + 500GB SATA, 128GB SSD + 750GB SATA, 128GB SSD + 500GB SATA, 1.5TB SATA, 1TB SATA
Optical Drive BD Writer / Blu-ray / DVD Super Multi
Audio Audio Boost, 2 Speakers, 1 subwoofer
Webcam HD Webcam(30fps@720p)
Card Reader SD(XC/HC)/MMC/MS(PRO)/xD
LAN 10/100/1000 Killer E2200 Networking
Wireless LAN 802.11 b/g/n
Bluetooth Bluetooth 4.0
D-Sub (VGA) 1
HDMI 1(v1.4)
USB 2.0 port 2
USB 3.0 port 3
eSATA 1
eSATA/USB Combo 1
Mic-in 1
Headphone-out 1
Line-in 1
Keyboard 102 keys
AC Adapter 180W
Battery 9 cells
Power Management MSI execlusive ECO engine
Dimension 428 x 288 x 55mm
Weight (KG) 3.9

Produktet er udlånt af: MSI
Prisen på produktet: 16.138,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Som i kan se, er den udført i sort, med en aluminiums overflade på låget og rundt om touch pad'en. Når man lige får den i hænderne, virker den som en mursten. Den er ret tung, men det er der god grund til, den er nemlig fyldt op med det vildeste hardware.

 

Pakkens indhold:

 • MSI GT70 0NE
 • Diverse installations medier
 • Strømforsyning
 • Garantibevis
 • Brugsanvisninger

I fronten, har vi de forskellige dioder, som viser om der er aktivitet på maskinen.

Bag på maskinen, er der indgang til strømforsyningen, Ethernet, VGA, E-Sata, HDMI og blæser indtag. De er efter min mening placeret helt korrekt, så man ikke skal bøvle med alle de ledninger, hvis de sad i siden af maskinen.

I højre side, sidder der 2 x USB 2.0 og et multi Blu-ray drev.

I venstre side, har de placeret 3 x USB 3.0, kortlæser, samt lyd-udgange fra lydkortet.

Touch pad'en er ikke ret stor, men den er nu stor nok, taget i betragtning at man jo som regel, har en mus tilsluttet når man gamer. Touch pad'en, kan nemt slåes fra med et enkelt tryk på en knap, som sidder lige ovenover.

Lige over tastaturet, sidder der et touch-panel hvor man kan styre Turbo Mode, Blæser-hastighed, Lyset i tastaturet, ON/OFF, Trådløs Netkort, Slukke for skærmen og skubbe Blu-ray drevet ud.

 

I begge sider lige over tastaturet, sidder der Dynaudio højtallere, som sikre en super god lyd sammen med den subwoofer, der en monteret i bunden af computeren.

Steelseries, har designet et virkelig lækkert tastatur til MSI's GT70 Serie. Når man kommer igang med at bruge det, bliver man imponeret over hvor faste knapperne er, og hvor præcise de er. Udover den helt igennem lækre følelse tastaturet giver, har det også backlight, som man kan indstille lige som man gerne vil have det. Der er et hav af farve og indstillings-muligheder, man kan vælge imellem så man kan få de farver, og det setup der passer lige netop til det man bruger den til.

 

 

 

Her ser i et lille udpluk af de mange indstillinger, der kan stilles i programmet der er installeret på maskinen.

Med en stor og lækker 17,3" Anti glare full hd skærm, er det nemt at se hvad du laver på skærmen. Skærmen har også meget flotte farver, og er ikke hård at sidde ved, selv når der er helt mørkt i rummet.


 
I toppen, sidder der et webcam der kan optage i HD. Så der er et godt billede på, når du skal snakke med andre over nettet, med mikrofonen som er monteret lige ved siden af.

Jeg har taget lidt billeder af hardwaren i denne vilde maskine. Her ser vi den store køler, der køler både CPU'en og grafikkortet på én gang.

Her sidder de to lyn hurtige Mini-PCI SSD'er, som køre i RAID 0, for at opnå den største ydeevne.


Produktet er udlånt af: MSI
Prisen på produktet: 16.138,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

 
 
 

Produktet er udlånt af: MSI
Prisen på produktet: 16.138,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Vi kører MSI's GT70 0NE, igennem en række test som vil vise dens performance.

Først, tager vi lige et kig på hvad Windows Experience Index, har at fortælle os.

Flot score vi lander på her, det er meget tæt på top score.

3DMark 11.

3DMark 11, tester en computers grafikkort med DirectX 11.

Performance
MSI GT70 0NE5,906,00
Toshiba Satellite L955D688,00
Lenovo IdeaPad Yoga 13561,00
ASUS ROG G750jm - T4012H

3Dmark 11 er jo en af de nyeste benchmarks, så her vil den blive presset til sit yderste. Dette stopper ikke MSI's GT70 0NE, i at lave en formidable score.

CPU-Z.

CPU-Z, oplyser en masse informationer omkring ens CPU, bundkort, ram mfl.

 

GPU-Z.

GPU-Z, oplyser en masse informationer omkring ens grafikkort.

 

 


Produktet er udlånt af: MSI
Prisen på produktet: 16.138,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
MSI GT70 0NE er bare den sygeste gamer maskine. Den er vanvittig hurtig, og lækker at sidde og spille og arbejde på. Selvom den er udstyret med alt det vilde hardware, kan den også bruges til skole arbejde og arbejde generelt. Den holder strøm i lang tid pga. det indbyggede Intel grafikkort, og ikke bruger ret meget strøm, så der er mulighed for både en stærk gamer og en strømstærk maskine. Jeg har skrevet en del på den, samt spillet og hørt musik, og helheds indtrykket er godt og alle komponenter spiller godt sammen, dog oplevede jeg et par gange at touch knapperne svigtede og ikke reagerede på det jeg lavede (det kan have været en software fejl). Udover det er der god lyd og tastaturet er helt i top, skærmen er behagelig og nem at læse på og giver gode farver. Al hardwaren er lyn hutigt, og der er næsten ingen ventetid på det man skal lave på den. Jeg har kun én finger at sætte på MSI's GT70 0NE, og det er blæseren, den er på intet tidspunkt stille, så man ikke kan høre den, det er et minus i min verden og under spil skruer den utrolig meget op for blæseren. Den skal jo have luft, men der kunne sikkert have været brugt en anden metode, der ikke støjer helt så meget som den de har brugt. Det virker som om det er en for billig blæser der er monteret.

Look'n'feel er generelt helt i top på alle fronter, den er bygget med et lækkert design og af robuste matrialer, og så er den bare lækker at se og arbejde på. Så det er klart en maskine, der kan passe ind mange steder, da den jo både er pæn og lidt fræk når lyset bliver tændt i tastaturet.

 
plus
 • Designet
 • Tilbehøret
 • Ydelsen
 
minus
 • Vægten
 • Bliver meget varm
 • Larmer meget
overallscore8 
silver
 

 
MSI GT70 0NE is just the sickest gaming machine. It's crazy fast, and delicious to sit and game and work on. Although it is equipped with all the wildest hardware, it can also be used for school work and work generally. It keeps power for a long time due to the built-in Intel graphics card, and do not use much power, so there is room for both a strong gamer and a high-current machine. I've written a part on it and played and heard music, and the holistic impression is good and all components play well together, however, I experienced a few times that the touch buttons failed and did not respond to what I did (it may be a software error). Besides that, it has a excellent sound and the keyboard is top notch, the screen is comfortable and easy to read and gives good color. All the hardware is lightning fast, and there is almost no waiting on what you have to do. I only have one finger to put on MSI's GT70 0NE, and it is the fan, it is at no time quiet, so you can not hear it, it's a minus in my world and during games it turns the fan up a lot. It must have cool air, but there could certainly have been used another method that does not make quite as much noise as the one they have used. It seems as if it is a too cheap fan that is mounted.

Look'n'feel is generally very top on all fronts, it is built with a sleek design and robust materials, and it's just nice to see and work on. So it is clearly a machine that can fit into many places, as it is both are nice and a little naughty when the light is turned on in the keyboard.

 
plus
 • The design
 • The accessories
 • The performance
 
minus
 • The weight
 • Gets really hot
 • Too noisy
 
overallscore8
silver
Læst 2513 gange
Log ind for at skrive en kommentar.

Relaterede artikler

Om ElektronikTest

Vores mission er, at skabe en solid og god side, som tester alt inden for elektronik verdenen, samt et stort forum, hvor alt kan diskuteres. Der vil være hjælp til det vi kan hjælpe med.

facebook twitter youtube linkedin googleplus