Onsdag, 11 december 2013 08:47

MM-Vision S4365

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(3 bedømmelser)

Vi har været så priviligeret at teste MM Visions 13" gamer.

mmvisionstart

Kom ind og se om det lille bæst lever op til forventningerne!


Produktet er udlånt af: MM-Vision
Prisen på produktet: 9392,-
Produktet kan købes her: MM-Vision.dk
 

MM-Vision.dk er en service og webshop fra MM-Vision A/S som har eksisteret siden 1999. Deres mål er at yde en god service, uden at tage ekstra betaling for det. Igennem de seneste år har de bevist at de ofte er de første med de nyeste produkter, og til den rigtige pris!

mmvision logo

En ekstra bonus er at der er mulighed for at møde folkene bag MM-Vision.dk, de har midtsjællands førende multimedie forretning, dette giver en garanti for at de er seriøse, de har betaling med alle de vigtigste kreditkort samt har opnået retten til E-Mærket. De fortsætter med at udvide i flere retninger, først og fremmest i deres varesortiment og kundegruppe.


Produktet er udlånt af: MM-Vision
Prisen på produktet: 9392,-
Produktet kan købes her: MM-Vision.dk
 

Processor Intel Core I7-4700MQ
Ram Kingston 8GB DDR3-1600 RAM
Harddisk Intel 180GB SSD Solid State Disk (Kan opgraderes)
Grafik Nvidia GeForce GTX765m 2GB GDDR5 dedikeret RAM (DirectX 11)
(Understøtter nvidia optimus til at switche til Intel HD4600)
Skærm 13.3” FullHD-LED AntiGlare panel 1920x1080
Batteri 6-cell Li-Ion high-end battery (62.16WH)
Lyd SoundBlaster Cinema High Definition audio
Drev Eksternt drev kan tilkøbes
Netkort 100/1000 Mb/s GIGABIT
Wireless Intel AGN Dualband trådløst N netkort (2,4GHz/5GHz)
WIFI Features Understøtter WIDI (Intel Wireless Display)
Webcam 2.0M pixel webcam i skærm
Keyboard/mus DK-keyboard samt touchpad med 2 knapper
Vægt: 2.0 Kg
Mål & vægt 330(W)x227(D)x31(H)mm
Service 2 års garanti (Dog undtaget batteri som der ydes 6 måneder på)
Stik/forbindelser 1 x USB 2.0
3 x USB 3.0
1 x HDMI
1 x VGA
1 x 6-in-1 flash Card Reader (SD/MMC/MS)
1 x RJ45 connector for Ethernet (Gigabit)

Produktet er udlånt af: MM-Vision
Prisen på produktet: 9392,-
Produktet kan købes her: MM-Vision.dk
 

Small 1

Pakkens indhold:

 • MMVision S4365
 • Windows 8 hæfte
 • Strømforsyning
 • Driver CD
 • Brugsanvisning

Small 4 Small 5

På den venstre side af bærbaren ser vi først og fremmest blæser risten, så der kan komme kølig luft ind i bærbaren, den suger ind af siden og puster ud i bunden, derefter er der en USB 2.0 port jack stik ud, og jack stik ind, til henholdsvis høretelefoner og microfon, udgangen har også mulighed for optisk udgang, ved brug af et mini jack-til optisk.

Jeg har taget et billede af hængslerne, da dette er noget man oftest, på mange bærbare, bliver nødt til at gå på kompromi med, da disse kan virke løse eller på en måde dårlig lavet, min erfaring med disse, i den tid jeg har brugt bærbaren, har været utroligt positive, bærbaren hverken rykker sig frem eller tilbage uden det er meningen, og den holder sig fast til det sted man placere skærmen!

Small 8 Small 9

Som man kan se på disse billeder er der nogle mærkater af hvad bærbaren indeholder. Jeg føler ikke disse har generet mig på nogen måde. De indbyggede højttalere er også ret kraftfulde i forhold til bærbarens størrelse, jeg må indrømme at jeg var overrasket over hvor højt bærbaren kunne spille, uden at det gik ud over kvaliteten, disse højttalere er i den højere ende af skalaen, hvis man kigger på bærbare og deres højttalere.

Small 10 Small 18

Når man køber en gamer bærbar, så ønsker man selvfølgeligt at der på en måde bliver indikeret omkring dette, og tastaturet er en af de vigtige faktorer i gaming, jeg syntes det er en rigtig fed detalje at der er lys i tasterne, og man kan selv vælge om dette skal være slukket eller tændt.

Small 14

Skærmen er en anden vigtig del når man skal vælge gaming bærbar, personligt syntes jeg det er irriterende når skærmen er glossy, det er denne ikke, hvilket jeg absolut finder tiltalende, så har man ikke lys der skinner tilbage!


Produktet er udlånt af: MM-Vision
Prisen på produktet: 9392,-
Produktet kan købes her: MM-Vision.dk
 

Bærbaren er testet med flere programmer, og i flere spil, den fulde liste kommer her:

 • Diablo 3
 • Battlefield 3
 • Grid 2
 • PowerMark
 • 3DMARK (Cloudgate & FireStrike extreme)
 • PCMark
 • Billedekvalitet
 • Computeren generelt

Jeg vil lige skrive nogle ord inden vi fortsætter, det drejer sig om metoden tingene vil blive forklaret.

Jeg vil undlade at bruge FPS, som udtryk, da der vil gå for meget konkurrence i det, jeg vil dog informere om hvordan opsætningerne har været i spillet, og hvordan jeg har føt det har føltes at spille på denne laptop.

Benchmarks kan man benytte til at sammenligne dette produkt, med andre.

Bemærk venligst at bærbaren er installeret med Windows 8.1, dette kan give problemer med Nvidia Optimus, som skifter mellem det onboard grafikkort, Intel HD4600 og det indbyggede Nvidia 765M.

Diablo 3:

Her valgte jeg at skrue op for alle indstillingerne, dvs alt var sat på MAX!

Jeg spillede først en barbar op til lvl 20, og her var der ingen problemer, ikke på noget tidspunkt kunne jeg mærke lag, selv når der var en del forskellige ting rundt om.

Herefter gik jeg ind på min lvl 60 barbar, denne benytter jeg til farm på mp6, her er det meget normalt at have rigtig mange creeps omkring sig, og hele tiden er i bevægelse. Under denne test fandt jeg frem til det samme som før, absolut ingen lag, alt køre glidende, og computeren klarer det til perfektion!

Battlefield 3:

Denne forsøgte jeg også med alt på MAX, men her kunne grafikkortet ikke altid følge helt med, på mange punkter kørte den fint, men kom man i kamp mod flere, eller skulle styre en helikopter, så kunne man opleve at den kom med nogle spikes, og dette vil jeg mene er til gene uner spillet. Jeg oplevede det også når jeg forsøgte at samle flere mand på et sted, det var som om grafikkortet fik alt for meget at lave.

Hvis man drosler grafikken ned til medium/high, så fungere det perfekt, og uden det lagger på nogen måde, derfor vil jeg mene at computeren sagtens kan klare spillet!
Det er trods alt en gaming laptop, og ikke en gaming desktop!

Grid 2:

Dette spil brugte jeg mest tid på, da det var absolut sjovest på en laptop på denne størrelse, og dette klarer den fuldt ud!

Nogle af grafikindstillingerne blev jeg nødt til at drosle ned, da grafikkortet ikke kunne klare det på MAX, fx shader units og Anti Aliasing, eftersom dette er nogle af de ting som kræver mest.

Efter disse blev slået fra, oplevede jeg ikke på noget tidspunkt at der var lag, alt var flydende, som man forventer og skal bruge til bilspil!

PowerMark:

En af de ting man ligger vægt på er strømtiden, og her er det bedst at vise det med billede.

PowerMark

Som vi kan se på overstående, så holder den batteritiden super godt! -dette er både ved brug med Film, spil, tekstredigering, surfing mv.

Programmet simulere hvordan man normal ville bruge en PC, og køre flere cyklus på det samme, og man kan tydeligt fornemme at PC'en kan holde batteri, der var ca 11% batteri efter test perioden.

3DMark 2013:

CloudGate FireStrikeE

Som vi kan se så yder grafikkortet rigtig godt, den klarer sig rigtig godt i CloudGate, som er til bærbare enheder, jeg kørte en FireStrike Extreme blot så man kan sammenligne med stationære computere, og dette var den absolut ikke glad for, det kan man tydeligt se på scoren også, dog er jeg imponeret over en 13.3" laptop ikke går i knæ i denne test, da den presser computere til det yderste, så det er alligevel imponerende!

PCMark:

PCMark

PCMark er en generel test, til hverdagsbrug, man kan nærmest sige det er til Hr. og Fru. Jensen, det er egentlig om den er "god nok" til almindelige ting, som tekstombrydning, spille små spil, og se film på.
Her har jeg aldrig været i tvivl om at bærbaren er perfekt, og mere til!

Billedekvalitet:

Jeg var meget overrasket over skærmkvaliteten, forventede at den ville være lidt grumset, især pga alt det hardware man får, for så få penge, så må der blive sparet et eller andet sted! -Jeg blev overrasket!

Skærmen er utrolig flot at se på, har en god responstid, viser gode farver og en god opløsning, trods det kun er 13.3".

Det bedste ved skærmen er at den IKKE er glossy, dvs. man ikke har en masse lys som skinner tilbage, når man sidder og spiller, ser film eller hvad man nu bruger laptoppen til!


Produktet er udlånt af: MM-Vision
Prisen på produktet: 9392,-
Produktet kan købes her: MM-Vision.dk
 
Jeg har brugt computeren i 3 uger ca, og var overrasket over jeg kunne undvære min stationære, dette er jeg ikke vant til.
Pludseligt havde jeg alle min ting med, både spil og dokumenter, hvilket var super lækkert, der er masser af udgange i bæbaren, og disse blev flittigt brugt.
Jeg har spillet, surfet, set film og skrevet på bærbaren, og har generelt meget positivt billede af denne, det føles ikke som noget billigt plastik, som andre mærker gør. Det eneste negative jeg har til den, er manglen på DVI udgang, til 120hz skærme og at blæseren larmer, så snart man går ind i et spil.
Blæseren er forståeligt, da det er en meget lille bærbar, og dette kræver mere af kølingen, dog bare en anelse mere støjsvagt ville ikke skade!
 
plus
 • Designet
  Jeg synes det har et pænt udseende, man er bestemt ikke flov over at tage denne op af tasken!
  Dejlig lille, så man kan have den med i skole, og dejlig kraftig, så man kan spille og redigere billeder og film på den!
 • Kraftfuld
  Trods sin størrelse på 13.3" så er bærbaren altså rigtig kraftfuld, den kan klare nyere spil og tunge opgaver.
 • USB 3.0
  Den har rigtig mange USB3.0 porte, og dette er rigtig godt, den er som standard udstyret med en 180GB SSD, dette kan blive for lidt til de fleste, dog kan denne udskiftes, ellers har man muligheden for at isætte USB-harddiske, og jo hurtigere dette er, jo bedre!
 • Tastatur
  Denne er med mellemrum imellem tasterne, som vi fx. ser det på Apple's bærbare, hvilket jeg personligt syntes er rigtigt behageligt, desuden er tasterne bløde, og meget nemme at trykke på, et kæmpe plus er lyset i tastaturet!
 
minus
 • Skærm udgang
  Manglen på DVI-D er for mig en stor ting, når man kommer med en bærbar som er så kraftfuld, så må forventningen også være at den skal bruges til spil, derfor er VGA stemt ude, og DVI stemt inde!
 • Blæser
  Bærbaren er lille, så man forventer at blæseren vil gå i gang, og larme, desværre var det for mig rigtig upraktisk, da bærbaren stod på bordet, ved siden af min skærm, dette betød at jeg kune høre blæseren, uanset om jeg havde høretelefoner på eller ej.
overallscore8 
silver
 

 
I have used this computer for about 3 weeks, and i was surprised that i could be withou my desktop, i am not used to that, at all!
Suddently i had all of my things with me, at all times, i could do work, i could play, i had everything on my PC, with me, i was surprised on how much i appreciated this, there are loads of USB3.0 outputs, so you can add an external harddrive.
I have used the laptop for gaming, surfing, watched movies on it, and used it for writing, and in general, i have a very positive picture of it, if doesn't feel like some cheap plastic like some others. The only negative things i have are it is missing a DVI output, for 120hz screens, and that the fan is noisy as soon as you enter a game. The fan is understandable, since it is a very small laptop, and this demands a bit more from the cooling, but a bit more noise reduction would be great!
 
plus
 • The design
  I think it has a neat appearance, i would definently not be embarressed to take it out of my bag.
  Small enough to take it to school, and powerfull enough so you can play and edit images and movies on it!
 • Powerfull
  Despite it's only 13.3", it's still very powerfull, it can handle newer games and heavy duty tasks.
 • USB 3.0
  It has alot of USB3.0 ports, and this is really good, it is configured with a 180GB SSD as per standard, this is usually just a bit to small for most people, the SSD is upgradeable, the USB3.0 ports make it possible to add USB-harddrives, and the faster this is, the better!
 • Keyboard
  This keyboard is with spaces between the keys, as we see it on Apple's laptops, in my opinion this is really comfortable, the keys are soft and easy to puch, a great plus is the light in the keyboard!
 
minus
 • Screen Output
  The lack of DVI-D is for me a great thing, especially when you create a laptop this powerfull, the expectation must be it will be used for gaming or graphical use, and VGA is just not good enough here, it's gotta be DVI
 • The FAN
  The laptop is small, so you do expect the fan to go to work, and be a bit noisy, but for me this is very unpractical, since the laptop is right next to my screen, this ment that i could hear the FAN even when i had my headphones on!
 
overallscore8
silver
Læst 3973 gange
Log ind for at skrive en kommentar.