Mandag, 13 oktober 2014 00:00

Icy Box IB-DK401 - Nem udvidelse til din ultrabook

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Her skal vi kigge på et produkt, som gør det nemmere at udvide sin ultrabook's tilslutninger.

icyboks-401

Med denne boks, kan du nemt få både ekstra HDMI, Ethernet og VGA, kun ved hjælp af en USB port.


Produktet er udlånt af: Icy Box
Prisen på produktet: 465,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

RaidSonic blev etableret 1999. Virksomheden har siden da, haft en proces med løbende udvikling. Vores sortiment samt vores arbejdsstyrke er vokset konstant. I maj 2004 flyttede vi til et nyt sted, på grund af virksomhedens vækst. Efter stor succes i Tyskland påbegyndte vi udvidelser til de europæiske markeder.

icybox
RaidSonic var formentlig den første virksomhed i Tyskland, til at anerkende den nye betydning af udskiftelige interne og eksterne harddiske. Allerede i vores første år, har vi fået en respekteret position på forbrugermarkedet, samt i handel med import af kabinetter til eksterne harddiske og mobile racks til HDD'er. På dette fundament var vi i stand til at lancere vores eget mærke ICY BOX, et par år senere. ICY BOX IB-350, er et kabinet til en ekstern 3,5 "harddisk mærkets trail blazer.

Produktet er udlånt af: Icy Box
Prisen på produktet: 465,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
 Brand: ICY BOX
 Category: Card Reader
 Material: PC+ABS+Metall
 Host interface: USB 3.0
 Operating system: Windows 2000/XP/Vista/7/8, MAC OS > 10.8
 Transfer rate: Up to 5 Gbit/s
 Power Supply: Bus powered
 Packing content:: 1x IB-DK401, 1x Manual, 1x driver CD
Logistic Data  
 Packing unit: 40 pcs/Carton
 Total weight: 8.5 kg/Carton
 Gross weight (incl. packing): 185 g
 Net weight: 65 g
 Dimension/carton: 440x350x300 mm
 Dimension of packing box: 165x142x42 mm
 Dimension of article: 125x55x17 mm

Produktet er udlånt af: Icy Box
Prisen på produktet: 465,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
 

Produktet er udlånt af: Icy Box
Prisen på produktet: 465,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk

 

icy box DK401 lille0 

Vi skal jo have kigget lidt på selve boksen, og hvis man ejer en ultrabook eller macbook air, som mangler nogle porte, så vil man sikkert være interesseret i hvordan man kan løse det og her er Icy Box ude med en enhed, som kan klare det ganske nemt. Denne lille boks skal bare have adgang til en USB 3.0 port, også har du udvidet din computers ind- og udgange med HDMI, VGA og Ethernet og det er endda uden at skulle give afkald på en USB port, da der også er en i boksen.

 

Pakkens indhold:

  • Icy Box IB-DK401
  • Driver CD
  • Brugsanvisning

icy box DK401 lille1

Her ser vi toppen og fronten af boksen, og der en række porte, som du kan gøre brug af, så snart du har forbundet boksen med din computer via USB 3.0. Det her er som sagt uden at give afkald på en USB port og derfor mister du ikke noget, men får derimod en række nye muligheder på din computer. Hele boksen er lavet i hårdt plastik, som har en blank overflade. Jeg vil normalt sige, at det ikke er en god idé med den overflade, da den nemt og hurtigt kan blive ridset og især på en enhed som denne, da den med sikkerhed vil komme til at ligge løst på bordet.

icy box DK401 lille4 icy box DK401 lille5

Til sidst skal vi lige have bagenden med, som ikke byder på andet en det USB 3.0 kabel, som skal tilsluttes computeren. Det kan nemt gemmes væk, så boksen er nem at have med og den er ikke større end at den kan være i en lomme.

Produktet er udlånt af: Icy Box
Prisen på produktet: 465,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
Jeg har haft den sat til min PC og testet alle porte, som virker ganske godt og uden problemer. Jeg ser det som et godt stykke elektronik, da det jo giver muligheder for folk med de her ultrabook's, som jo mangler nogle porte, for at være på højde med alle andre. Den fungerer godt og er ikke større end at den kan være med stort set over alt. Jeg kan kun brokke mig over en ting, og det er den blanke overflade, som jeg ikke mener egner sig til enheder som denne; det er for let at ridse og fedtede fingre er også en træls ting her på. Vi lander på et 9 tal, da det er en god og meget brugbar enhed, som dog er lavet med en forkert overflade.
 
plus
  • Nem og enkel

God brugervenlighed, der skal ikke de store tekniske egenskaber, til at håndtere denne enhed

  • God udvidelse

Det er jo en god ting, at de ellers mangelfulde computere, nu kan få de fornødne porte, til dem, der har brug for det.

 
minus
Det er efter min mening en helt forkert overflade at bruge til et produkt som det her. Den bliver nemt ridset og grim og det er bestemt ikke hensigtsmæssigt, når den skal bruges som bærbar enhed.
overallscore9 
silver
 

 
I've had it plugged in my PC and tested all ports, which works quite well and without problems. I see it as a good piece of electronics, since it provides opportunities for people with these ultrabooks, which of course lacks some ports. It works well and is not greater, than it can be with you, almost anywhere. I can only complain about one thing, and that is the glossy finish, which I believe isn’t suitable for devices like this; it is too easy to scratch and sticky fingers is also an annoying thing. We land on a score of 9, as it is a good and very useful device, but it’s made with the wrong surface.
 
plus
  • Simple and easy
Good ease of use. No need for major technical features to handle this device.
  • Good extension
It's a good thing that the owner of a computer, with lack of ports, now can have the necessary ports, if they need it.
 
minus
It is in my opinion a completely wrong surface. It is easily scratched and gets ugly quickly, and it's certainly not appropriate when it is used as a portable device.
 
overallscore9
silver

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 1109 gange
Log ind for at skrive en kommentar.