Fredag, 11 januar 2013 10:05

Cooler Master NotePal U3

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Har du en stor bærbar computer, som har det med at blive for varm? Så har Cooler Master måske løsningen!

notepalu3slider2

Denne NotePal U3 kan køle maskiner helt op til 19", og blæserne kan flyttes rundt, så den køler de rigtige steder.


Produktet er udlånt af: Cooler Master
Prisen på produktet: 298,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 

Cooler Master er en veteran indenfor computer verden, og producere alt fra kabinetter og headsets, til gaming udstyr i top klassen. Cooler Master blev grundlagt med den mission at levere branchens bedste køle løsninger. Siden etableringen for to årtier siden, har virksomheden fortsat været tro mod denne mission, og fremstår som en af ​​verdens førende inden for produkter og tjenester til virksomheder, der beskæftiger sig med enheder, hvor varme problemer skal løses.

cooler-master
En kritisk komponent i Cooler Master evne til at forfølge sin mission er en uforbeholden forpligtelse til kvalitet, som det fremgår af ISO 9001 certificeringen, til sin vigtigste fabrik i Taiwan. Det har også håndhævet ISO retningslinjer og er i færd med at ansøge om ISO 9002 certificering på sit andet og tredje anlæg, der er beliggende i Kina. Cooler Master har desuden iværksat en række analytiske og prøvning protokoller til at sikre top kvalitet, herunder på underleverandører, for yderligere at sikre en grundig kvalitetskontrol. Desuden strækker Cooler Masters engagement med hensyn til kvalitet, sig ud over fremstillingen til alle aspekter af dets drift, herunder service. Nu laver de også standere til iPad's og Tablet PC'er i samme super lækre design, som alle deres andre produkter.

Produktet er udlånt af: Cooler Master
Prisen på produktet: 298,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 
Model R9-NBC-8PCS-GP, R9-NBC-8PCK-GP
Available Color Sliver: R9-NBC-8PCS-GP
Black: R9-NBC-8PCK-GP
Materials Aluminum, rubber
Weight 1.04 kg, 2.3 lbs
Dimension (W x H x D) 420 x 320 x 65 mm
Fan Dimension (W / H / D) 80 x 80 x 10 mm (3 fans)
Fan Speed 950 ~ 1800(+-15%) R.P.M.
Fan Speed Adjustment Fan speed dial
Fan Airflow 15.4 ~ 22 CFM (for each fan)
Fan Noise Level (dB-A) 26 ~ 24.5 dBA
Power USB 5V DC
USB Port USB 2.0/1.1 x1(For power input)
Power Consumption 0.24~0.46A
1.2~2.3W
Compatibility Support ups to 19" laptops

Produktet er udlånt af: Cooler Master
Prisen på produktet: 298,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 

IMG 1385

Dette er en super simpel og samtidig super brugbar køler, som kan klare meget store bærbare computer og den kan klare helt op til 19". Den er lavet i  anodiseret sort aluminium, hvilket gør at man stadig kan se strukturen i aluminiummet.

IMG 1386

IMG 1389

Med de tre 80mm blæsere, kan man selv vælge hvor man gerne vil have at den køler henne. Det er utroligt nemt at flytte dem rundt, på bagsiden af køleren.

IMG 1387

Med den smarte USB-adapter, optager den ikke en USB port i din bærbare computer, da den har en indgang i bagenden af USB-adapteren, så man stadig kan bruge den som USB port. Klipsen på billedet, sættes nemt på siden af toppladen af køleren. På klipsen sidder der en lille skrue knap, hvor man styre hastigheden på de tre blæsere.

IMG 1393

Gummi stykker sørger for at din bærbare computer, bliver stående og ikke glider rundt.

IMG 1395

Her er den monteret med alle tre blæsere, hvor klipsen er placeret på siden af toppladen. Alle de små huller, sørger for at din bærbare computer har rig mulighed for at få luft op til dens kølere.

IMG 1399

Her har jeg sat en 11.6" bærbar computer på køleren, for at illustrere hvordan det ser ud.


Produktet er udlånt af: Cooler Master
Prisen på produktet: 298,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 
Super lækker kvalitet! Den er meget robust og rigtig flot at se på. Der er en stor fordel i, at man selv kan bestemme hvor blæserne skal side i bunden. For det er ikke alle bærbare computer der får luft ind de samme steder. Computeren står godt og sikkert på pladen, så den ikke ryger nogle steder imens man arbejder. Støjen er ikke at klage over, og man har mulighed for at skrue op og ned for hastigheden, på den lille klips der sidder på USB-kablet.
 
plus
  • Designet
  • Kvaliteten
  • Innovation
 
minus
  • Intet
overallscore9 
silver
 

 
Super nice quality! It is very sturdy and very nice to look at. it is a big advantage, that you can decide the location of the fans. For every laptop is different about the fan-position. The machine stands securely on the plate and its unshakable when your working on your laptop. The noise is not to complain about, because you can increase or decrease the speed of the fans, on the little clips which is hanging on the USB-cord.
 
plus
  • The design
  • The quality
  • Innovation
 
minus
  • Nothing
 
overallscore9
silver

 

Læst 1119 gange
Log ind for at skrive en kommentar.