Torsdag, 27 december 2012 09:10

Cooler Master NotePal LapAir

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

I dag er det tid til at kigge på en ny køler til bærbare computere, og køleren vi skal se på er fra den kendte producent, Cooler Master.

slide2-coolermasternotepallapair

Denne gang er det deres NotePal LapAir, som vi skal se nærmere på.


Produktet er udlånt af: Cooler Master
Prisen på produktet: 200,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 

Cooler Master er en veteran indenfor computer verden, og producere alt fra kabinetter og headsets, til gaming udstyr i top klassen. Cooler Master blev grundlagt med den mission at levere branchens bedste køle løsninger. Siden etableringen for to årtier siden, har virksomheden fortsat været tro mod denne mission, og fremstår som en af ​​verdens førende inden for produkter og tjenester til virksomheder, der beskæftiger sig med enheder, hvor varme problemer skal løses.

cooler-master
En kritisk komponent i Cooler Master evne til at forfølge sin mission er en uforbeholden forpligtelse til kvalitet, som det fremgår af ISO 9001 certificeringen, til sin vigtigste fabrik i Taiwan. Det har også håndhævet ISO retningslinjer og er i færd med at ansøge om ISO 9002 certificering på sit andet og tredje anlæg, der er beliggende i Kina. Cooler Master har desuden iværksat en række analytiske og prøvning protokoller til at sikre top kvalitet, herunder på underleverandører, for yderligere at sikre en grundig kvalitetskontrol. Desuden strækker Cooler Masters engagement med hensyn til kvalitet, sig ud over fremstillingen til alle aspekter af dets drift, herunder service. Nu laver de også standere til iPad's og Tablet PC'er i samme super lækre design, som alle deres andre produkter.

Produktet er udlånt af: Cooler Master
Prisen på produktet: 200,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 
Model R9-NBC-LPAR-GP  
Color Black  
Materials Plastics, Metal mesh, Rubber, PU sponge  
Weight 1.2 Kg  
Dimension (W / H / D) 430 x 316 x 18~56mm  
Fan Dimension (W / H / D) 80 x 80 x 21.3mm blower fan  
Fan Speed 1650 +- 15% R.P.M.  
Fan Speed Adjustment Single Speed  
Fan Airflow 65 CFM  
Fan Noise Level (dB-A) 23 dBA  
Power USB 5V DC  
USB USB 2.0/1.1 x1 (For Power Input)  
Power Consumption 1.7W, 0.34A  
Compatibility Supports up to 17" laptops  

Produktet er udlånt af: Cooler Master
Prisen på produktet: 200,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 

IMG 0164

Cooler Master's NotePal LapAir er udstyret med én enkelt blæser, men desuden har den en feature som jeg aldrig har set på en bærbar køler før, nemlig aftagelig støvfilter som kan renses.

IMG 0191

Pakkens indhold:

  • Cooler Master NotePal LapAir
  • Brugsanvisning

IMG 0175

På bagsiden, har Cooler Master gemt USB kablet, som skal tilsluttes den bærbare computer, og der igennem får blæseren strøm. USB stikket er lavet med et han-stik som sættes i den bærbare computer, og derefter er der et hun-stik, så du ikke mister en USB port på din bærbare computer. Desuden er der mulighed for at trække USB kablet på flere forskellige måder, via de forskellige riller på bagsiden. Bagsiden er yderligere udstyret med en dejlig blød pude, som sørger for at den er behagelig at sidde med på skødet, samt et langt stykke gummi så køleren ikke skøjter rundt, når den er placeret på bordet.

IMG 0170 IMG 0167

Som jeg fortalte tidligere, så kan støvfilteret tages af og renses. Dette gøres utrolig nemt, ved at hive i det lille "Cooler Master mærke" som sidder ude i højre side. Herefter kan du nemt og bekvemt rense både blæseren og støvfilteret.

IMG 0173

IMG 0179

IMG 0181

Her har vi det lille "Cooler Master mærke", som man blot skal hive i for at fjerne støvfilteret. På de to andre billeder, kan vi se USB stikket's han-stik samt hun-stikket, som gør at du ikke mister en USB port, ved at tilslutte denne bærbare køler.

IMG 0185

IMG 0189

IMG 0190

Puden, som Cooler Master har udstyret deres NotePal LapAir køler med er utrolig blød, og gør det rart at sidde med sin bærbare computer på skødet. Denne bærbare køler trækker den kolde luft ind fra bagsiden, og blæser den varme luft ud i toppen, for at sikre en bedre og mere optimal køling af din bærbare computer.


Produktet er udlånt af: Cooler Master
Prisen på produktet: 200,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 
Som jeg har skrevet tidligere i anmeldelsen, så har jeg aldrig før set en bærbar køler med en pude på bagsiden, og dette er en feature som mange producenter bør kigge nærmere på, da dette virkelig forbedrer komforten når du sidder med den bærbare i sofaen o.lign.
 
plus
  • Kvaliteten
  • Prisen
 
minus
  • Innovation
  • Designet
overallscore7 
silver
 

 
As I have written earlier in the review, I have never seen a laptop cooler with a cushion on the back, and this is really a feature that many manufacturers should look at, as this really improves the comfort when you're sitting with the laptop on the couch or the like.
 
plus
  • The quality
  • The price
 
minus
  • Innovation
  • The design
 
overallscore7
silver

 

Læst 1209 gange
Log ind for at skrive en kommentar.