Lørdag, 22 december 2012 09:09

Cooler Master NotePal Infinite EVO

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

I dag skal vi se på en bærbar køler, som bruges til at sætte under sin bærbar.

slide2-cmnotepalevo

Mange af de bærbare computere i dag, har svært ved at blive kølet nok, grundet al den kraftige hardware.


Produktet er udlånt af: Cooler Master
Prisen på produktet: 218,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 

Cooler Master er en veteran indenfor computer verden, og producere alt fra kabinetter og headsets, til gaming udstyr i top klassen. Cooler Master blev grundlagt med den mission at levere branchens bedste køle løsninger. Siden etableringen for to årtier siden, har virksomheden fortsat været tro mod denne mission, og fremstår som en af ​​verdens førende inden for produkter og tjenester til virksomheder, der beskæftiger sig med enheder, hvor varme problemer skal løses.

cooler-master

En kritisk komponent i Cooler Master evne til at forfølge sin mission er en uforbeholden forpligtelse til kvalitet, som det fremgår af ISO 9001 certificeringen, til sin vigtigste fabrik i Taiwan. Det har også håndhævet ISO retningslinjer og er i færd med at ansøge om ISO 9002 certificering på sit andet og tredje anlæg, der er beliggende i Kina. Cooler Master har desuden iværksat en række analytiske og prøvning protokoller til at sikre top kvalitet, herunder på underleverandører, for yderligere at sikre en grundig kvalitetskontrol. Desuden strækker Cooler Masters engagement med hensyn til kvalitet, sig ud over fremstillingen til alle aspekter af dets drift, herunder service. Nu laver de også standere til iPad's og Tablet PC'er i samme super lækre design, som alle deres andre produkter.


Produktet er udlånt af: Cooler Master
Prisen på produktet: 218,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 
Model R9-NBC-INEV-GP (Sliver)
R9-NBC-INEK-GP (Black)
Color Sliver, Black
(Black Ver. only available in Asia Pacific.)
Materials Aluminum, Plastics, Rubber
Weight 1.2 kg
Dimension (W / H / D) 410 x 310 x 17~61 mm
Fan Dimension (W / H / D) Two 80x80x21mm blower fans
Fan Speed 750 ~ 1400 R.P.M.
Fan Speed Adjustment Stepless speed control wheel
Fan Airflow 120 CFM (60 CFM each fan)
Fan Noise Level (dB-A) 23 dBA (Max.)
Power USB 5V DC
USB Port USB 2.0/1.1 x3, Mini USB x1 (for power in)
Power Consumption 0.26A~0.45A, 1.3W~2.25W
Compatibility Support all 17” and smaller laptops

Produktet er udlånt af: Cooler Master
Prisen på produktet: 218,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 

IMG 0149

Inde bag de små aflange huller, sidder der én blæser i hver side, og disse sørger for ekstra køling til den bærbare computers komponenter. I hver hjørne af køleren, finder vi desuden nogle aflange gummi-stykker som skal sørge for at computeren står godt fast, oven på køleren. Til sidst har vi Cooler Master's logo, placeret i midten af toppen.

IMG 0161

Pakkens indhold:

 • Cooler Master NotePal Infinite EVO
 • USB Kabel
 • Brugsanvisning

IMG 0151 IMG 0152

IMG 0154 IMG 0155

Under bagenden af køleren, finder vi nogle aflange huller, og det er her at de to blæsere trækker luften ind fra. For at sikre at køleren står stabilt på bordet, er der påsat fire store gummi-stykker under bunden.

IMG 0157

IMG 0158

IMG 0159

Bærbaren vi har brugt, står utrolig godt fast på køleren, og man får en mere ergonomisk måde at sidde med bærbaren på. Ser vi på højre side af køleren, finder vi tre USB 2.0 porte som kan bruges når køleren er tilsluttet computeren ved hjælp af det medfølgende USB kabel. På venstre side, finder vi følgende (fra venstre mod højre): Tilslutning af det medfølgende USB kabel, tænd og sluk knap, diode som viser aktivitet, blæser-styring, og til sidst har vi mulighed for at tilslutte en ekstern strømkilde (strømforsyning).


Produktet er udlånt af: Cooler Master
Prisen på produktet: 218,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 
Cooler Master's NotePal Infinite EVO er en utrolig alsidig bærbar køler, da den kan bruges til bærbare op til 17" og derunder. Desuden har du mulighed for selv at styre blæsernes hastighed via. blæser-styringen på venstre side, udover det får du også to ekstra USB 2.0 tilslutninger.
 
plus
 • Designet
 • Kvaliteten
 • Prisen
 
minus
 • Innovation
overallscore8 
silver
 

 
Cooler Master's NotePal Infinite EVO is an incredibly versatile laptop cooler, as it can be used for laptops up to 17 "or less. Moreover, you have the opportunity to control the fan speed via the fan controller on the left side, beside that, you also get two extra USB 2.0 connections.
 
plus
 • The design
 • The quality
 • The price
 
minus
 • Innovation
 
overallscore8
silver

 

Læst 1192 gange
Log ind for at skrive en kommentar.