Mandag, 14 januar 2013 14:49

Cooler Master NotePal ErgoStand

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Mangler du en bærbar køler som kan indstilles på mange måder ? Så kig med her, når vi tester Cooler Masters ErgoStand.

ergostand

Den kan pakkes sammen og tages med på farten, på ganske kort tid.


Produktet er udlånt af: Cooler Master
Prisen på produktet: 294,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Cooler Master er en veteran indenfor computer verden, og producere alt fra kabinetter og headsets, til gaming udstyr i top klassen. Cooler Master blev grundlagt med den mission at levere branchens bedste køle løsninger. Siden etableringen for to årtier siden, har virksomheden fortsat været tro mod denne mission, og fremstår som en af ​​verdens førende inden for produkter og tjenester til virksomheder, der beskæftiger sig med enheder, hvor varme problemer skal løses.

cooler-master
En kritisk komponent i Cooler Master evne til at forfølge sin mission er en uforbeholden forpligtelse til kvalitet, som det fremgår af ISO 9001 certificeringen, til sin vigtigste fabrik i Taiwan. Det har også håndhævet ISO retningslinjer og er i færd med at ansøge om ISO 9002 certificering på sit andet og tredje anlæg, der er beliggende i Kina. Cooler Master har desuden iværksat en række analytiske og prøvning protokoller til at sikre top kvalitet, herunder på underleverandører, for yderligere at sikre en grundig kvalitetskontrol. Desuden strækker Cooler Masters engagement med hensyn til kvalitet, sig ud over fremstillingen til alle aspekter af dets drift, herunder service. Nu laver de også standere til iPad's og Tablet PC'er i samme super lækre design, som alle deres andre produkter.

Produktet er udlånt af: Cooler Master
Prisen på produktet: 294,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
Color Black
Materials Metal mesh, Plastic, Rubber
Dimension (W x H x D) 370mm(W) x 58~160mm(H) x 265mm(D)
Weight 1.05 kg
Operation degree 6.5 ~ 45 degree
Power USB 5V DC
USB Port USB 2.0/1.1 x4
Mini-USB x1(for power in)
Compatibility Supports all 9" ~ 17" Notebook
Fan Dimension (W / H / D) 140 x 140 x 15 mm
Fan Speed 700 ~ 1400 RPM
Bearing Type Rifle bearing
Fan Noise Level (dB-A) 15 dBA (Min.)
Fan Life Expectancy 40,000 hours
Cable Length 600 mm

Produktet er udlånt af: Cooler Master
Prisen på produktet: 294,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

IMG 1426

Her ser vi pladen som bærbaren skal stå på, når den skal køles. Der er gummistop i bunden, så den ikke glider af når den justreres i vinklen. Gummistoppene kan flyttes til i to positioner i hver side. Oven på blæseren er der monteret metal mesh, med masser af små huller som giver luften god passage igennem og op til bunden af den bærbare computer.

IMG 1428

I bunden sidder den store blæser, godt beskyttet af det plastik cover der sidder bag på. Udover det har de lavet to klips, en i hver side som kan holde dine ledninger, så de ikke kommer i klemme eller hænger i vejen. De store gummi fødder sørger for at den ikke glider rundt på bordet.

IMG 1436

Ved at trække i den plastikramme der sidder i bunden, kan man justere vinklen på køleren, så den passer lige til det, du skal bruge den til. Den er super både at bruge i sofaen, sengen og på bordet. Den kan også tages med i toget, bilen eller andet og bruges til at sidde i en mere behagelig stilling med sin bærbar.

IMG 1432

I venstre side sidder der et indgang til ekstra strømtilslutning, så USB-hubben i højre side kan levere fuld strøm. Efter den sidder der en lille diode, som indikere om der er strøm tilsluttet. Derefter er der en tænd og sluk-knap til blæseren og til sidst en drejeknap til at styre hastigheden på blæseren.

IMG 1434

I højre side sidder der et USB-hub med 4 USB indgange og øverst sidder mini-USB porten som man bruger, til at tilslutte køleren til sin bærbare computer.

IMG 1438

Der medfølger en mini-USB ledning, så man kan tilslutte den til sin bærbare computer, og hvis man skal gøre brug af den ekstra strømtilslutning, skal man tilkøbe et kabel der til.

IMG 1437

ErgoStand har support for 9" til 17" bærbare og er derfor meget alsidig. På billedet er det en 11.6" der er sat op på den.


Produktet er udlånt af: Cooler Master
Prisen på produktet: 294,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
Dette er nok Cooler masters mest alsidige bærbar køler, jeg har haft fingre i. Den er let, ikke for stor, kan vinkles, har USB-hub, blæserstyring og sidst men ikke mindst et fedt design. Den kan bruges i rigtig mange sammenhæng og er perfekt til både den stillesiddende i sofaen og ham på farten. Kvaliteten er også god og den er ret robust. Det er ikke en kampvogn, så man skal ikke udsætte den for alt, men den er utrolig stabil. Der er ikke noget særlig slør eller andet at bemærke, og den er nem at indstillle.
 
plus
  • Designet
  • USB HUB
 
minus
  • Innovation
overallscore8 
silver
 

 
This is Cooler Master most all-round laptop cooler, I've had tested. It's light, not too large, angled, has USB-hub, fan control and at last but not least a great design. It can be used in many occasions and is perfect for both the sedentary on the couch and for the person on the road. The quality is also good and it is fairly sturdy. It is not a tank, so do not expose it to everything, but it is actually quite stable and it is easy to adjust.
 
plus
  • The design
  • The USB HUB
 
minus
  • Innovation
 
overallscore8
silver

 

Læst 1318 gange
Log ind for at skrive en kommentar.