Logitech Ultimate Ears 6000

Logitech er en af de mest velkendte og vellidte producenter på markedet af alt inden for headsets, tastaturer og meget mere.

logitechue6000

Og i dag skal vi tage et kig på et af deres nyeste headset, som er deres Ultimate Ears 6000. Headsettet har indbygget mikrofon som fungerer sammen med alle iPhones, iPads m.fl.

Læs mere: Logitech Ultimate Ears 6000

iGloves

Kender i det, man har taget sine varme handsker på og er på vej ud i det kolde danske vejr, og pludselig ringer ens smartphone og så er man nødsaget til at tage sine varme handsker af for at besvare opkaldet ?

iglovesslide

Dette behøver man ikke længere, med de smarte iGloves kan du nemt besvare opkald, sende beskeder og meget mere, uden at tage dine handsker af.

Læs mere: iGloves

Plantronics Marque 2

I dag skal vi se på et helt nyt produkt fra Plantronics. Plantronics laver alt fra bluetooth headset til mobiltelefoner, til seriøse gaming headset.

plantronicsmarque2slide

Produktet vi skal se på, er et helt nyt tiltag her på siden, og er Plantronics's nye Marque 2 som er et bluetooth headset, der kan bruges til både mobiltelefoner og tablets.

Læs mere: Plantronics Marque 2

Icy Box Power Bank - IB-PBa5200

Flere og flere smartphones på markedet er virkelig strømkrævende, og en dag med heftig aktivitet på mobilen løber du hurtig tør for strøm.

Icybox-PBa5200

Det er der heldigvis en løsning på, og denne løsning er en PowerBank - i dag tager vi et kig på en af disse PowerBanks fra producenter Icy Box, på hele 5200 mAh.

Læs mere: Icy Box Power Bank - IB-PBa5200