Please update your Flash Player to view content.

Fractal Design Newton R3 1000W White Edition

Mangler du en strømforsyning der skiller sig ud fra mængden og som samtidig giver et fedt look i dit kabinet ? Så kig med, når vi kigger på den flotte Fractal Design Newton 1000W White Edition.

newtonwhite

Hvid er ikke en farve man ser så ofte på en strømforsyning, hvilket jeg synes er lidt synd da det er super fedt at have noget der stikker lidt ud fra alt det sorte.

 

Læs mere: Fractal Design Newton R3 1000W White Edition

be quiet! Dark Power Pro 10 650W

be quiet! laver uden tvivl en række fede produkter, som både er lækre at se på og af meget høj kvalitet. Denne gang skal vi kigge på en strømforsyning der har et lidt atypisk udseende med sine gummikanter, der laver en uddybning i bagenden.

beq

Udover det lidt specielle udseende, er der også nogle detaljer som gør den meget attraktiv. Se med når vi kigger nærmere på de detaljer, som den kan tilbyde og de fede ting der medfølger.

 

Læs mere: be quiet! Dark Power Pro 10 650W

SilverStone Strider Plus 600W

Så er det tid til at kigge på en mini strømforsyningm som er tiltænkt mindre setups som, Mini-ITX, Micro-ATX etc.

st60f-psslider

Desuden er den fuldtud modulær, så man kan slippe for de kabler man ikke bruger. Den har desuden mindre dimensioner end en normal strømforsyning, og dette gør den hele 40mm mindre i dybden.

 

Læs mere: SilverStone Strider Plus 600W

Cooler Master Silent Pro Hybrid 1300W

Her skal vi kigge på et monster af en strømforsyning på hele 1300W. Der er lagt op til det helt store hardware setup, og den er til og med også fuldt ud modulær, så man kan bestemme hvor mange kabler man vil have tilsluttet.

top2

Cooler Master's Silent Hybrid Pro 1300W, er udstyret med en fan controller som vi kigger lidt mere på, længere inde i reveiwet.

 

Læs mere: Cooler Master Silent Pro Hybrid 1300W