Hvem er AOC ?

I 1967 blev Admiral Overseas Corporation grundlagt i Taiwan. Med indførelsen af ​​mærket AOC i 1979 og åbningen af ​​den første fabrik i Kina i 1992, påbegyndte AOC sin hurtige ekspansion på markeder verden over. I dag er AOC til stede på alle kontinenter og i en ledende eller fremtrædende plads på mange markeder.AOC har været på markedet i årtier. Den omfattende teknologisk knowhow opbygget i løbet af denne tid er enestående i verden og grundlaget for den høje kvalitet af AOC produkter.

 
Udover kvalitet, ergonomi og ydeevne, overbeviser skærme fra AOC med deres sofistikerede design. Lige fra tidløse og klassiske, til ultra stilfulde modeller med børstet aluminiumsrammer og profiler på mindre end én cm i dybden: de elegante skærme passer ind i alle moderne omgivelser.
Flere og flere mennesker verden over bruger mere og mere tid foran en fladskærm. Derfor lægger AOC stor vægt på ergonomien af sine produkter. Udover korte svartider og høj kontrast samt store betragtningsvinkler og ensartet lysstyrke, har AOC's skærme talrige indstillingsmuligheder som sikre en afslappende tid foran AOC's skærme.

Specifikationer

 

 

 

 


 

 

Screen Size 27"
Viewable Image Size 68.56cm
Pixel Pitch 0.311(H)×0.311 (V)mm
Display Area 597.6(H)×336.15 (V)mm
Brightness 2D 250 cd/m²
Brightness 3D NA
Contrast Ratio (typical) 20000000:1 (DCR)
Response Time (typical) 5ms
Viewing Angle 178/178 (CR≥10)
3D Viewing Angle NA
3D Watching Distance NA
Scan Frequency H: 30K~83KHz V: 50~76Hz
Pixel Frequency 170MHz
Recommended Resolution 1920×1080@60Hz
Display Colours 16.7M
HDCP Compatible Yes
Input Signal Analog RGB, HDMI*2
Input Connector 15-pin D-Sub and HDMI*2
Power Supply 110~240VAC, 50/60Hz
Power Consumption Power On: <40W(Typical), Standby: <0.5W
Plug & Play DDC 2B/CI or VESA DDC2B™
User Control ECO/< ,Aspect Ratio/>,Source/Auto,Power
OSD Languages 16Languages
Speakers Yes
Safety & Regulations CB/CE,FCC, KCC, ISO 9241-307,BSMI,EPA,VCCI,PSE,J-MOSS,WIN7; C-tick,CKT,E-standby.
Wall-Mount NA
Cabinet Colour Black & Sliver
Mechanical Function Tilt: -5°~15°
W×H×D (w/base)mm 622× 499 ×130
W×H×D (package)mm 714×140×490
Weight (Net /Gross) 5.7Kg/7.98Kg

 

 

 

 

Design / Features

 

 

 

 Pakken indeholder alt hvad der skal bruges sammen med denne skærm, så jeg må sige at den er godt udtysret.

Pakkens indhold:

 • AOC i2757FM
 • Fod
 • HDMI kabel
 • VGA kabel
 • strømforsyning
 • Driver CD
 • Bruganvisning

Som det ses på dette billede er der 2 muligheder når den skal stilles på bordet, den kan stå som her uden fod og dermed ikke have noget fri rum under skærmen, det kan i nogle tilfælde være en god til hvis der er mange ledninger.

   

Skærmen har flotte skarpe kandter som giver den et meget stilet look efter min mening, jeg er helt vild med den måde de har lavet skærmen på og synes den passer godt ind rigtig mange steder. Bag på har vi så den metal arm som man bruger til at justere vinklen på skærmen eller montere foden på, lige bag ved den er der alle de stik der er i skærmen. En af disse HDMI indgange har det som AOC kalder MHL som gør at man kan sætte en android anhed direkte til og dermed nå en fuldskærms oplevelse med det indhold man har på sin android enhed, det er ikke noget jeg har set før og synes det er en super smart ide så man kan bruge sin mobil der på også.

Ind/udgange:

 • 2 x HDMI
 • 1 x VGA
 • Lyd ind/ud
 • Strøm ind

Her er skærmen monteret med sin fod så den er løftet fra bordet, jeg er personligt mest til denne da den så bliver løftet op og passer bedre til min højre ved bordet, det er jo en smags sag.

   

 Bagenden er meget diskret og kan uden problemer bære at man kan se den når den står på et bor. Der er også indbyggede højtalere i den så man kan afspille lyd direkte på skærmen, man skal dog ikke forvente meget mere end hvad en bærbar PC kan levere, men de er der og der er muligheden.

Det lille betjenings panel der er plaseret i højre hjørne er også meget diskret som er en rød tråd i dette design og det er altså noget der trækker på da den så ikke virker så voldsom, knapperne er med touch og kan til tider godt være en andelse trælse at betjene men det er joi ikke noget man roder i hver dag.

Til sidst vil jeg lige vise hvor tynd den er lavet, den har en meget slank form som også gør den meget attraktiv så den ikke fylder ret meget på bordet.

 

 

Test

 

 

Heldheds indtryk:Jeg er meget imponeret over designet som giver den et meget professionelt udseende og gør det muligt at bruge den i rigtig mange samhæng. Det eneste jeg synes brude være i denne skærm er muligheden for at hænge den op på vægen og en mere stabil fod, foden kan godt virke lidt dinglet og det er noget der er lidt træls når men sidder laver noget.

Billede:
Super lækkert billede, der er de helt rigtige farver på når der spilles, redigeres billeder, ses film og meget mere. det eneste man kan sige om disse IPS paneler er at de har en meget mørk sort farve så i spil kan det godt virke som om der er alt for mørkt så her må man lige justere sig lidt ind på hvad man synes er bedst. Jeg har nu arbejdet på denne skærm i nogle uger og kan slet ikke komme tilbage på den gamle kedelige Philips skærm som slet ikke kan gengive disse lækre farver.

Brugervendlighed:Den er super nem at sætte op og billedet står bare skarpt fra man starter skærmen op. jeg har ikke oplevet noget der har være negativt her og jeg har kort prøvet dette MHL (Mobil high-defenition link) som også er kaldet MyPlay, da jeg ikke selv ejer en android enhed så måtte jeg låne en og det gik super nemt og det var også super god kvalitet.

 

 

Konklusion / Summary

 

Så er vi kommet til den endelige konklusion og det kan næsten ikke skrives ned med ord, jeg må sige det så godt jeg kan, hvis det ikke var for den manglende mulighed for at montere skærmen på vægen og den lidt dinglende fod så var den lige i skabet og billedet er virkelig skøndt, jeg nyder at redigere film og billeder på denne skærm såvel som at spille og se film og det er det som jeg benytter en skærm til så her kan jeg ikke klage. Det er uden tvivl en skærm hvor man får noget for de 1996,- DKR man betaler for den.

 

 • Flot designDesignet passer godt til min smag så her kan jeg kun være glad.
 • Lækkert billedetSkærmen gengiver farverne så flot, og det er meget nemt at se om man er helt ved siden, af når man redigere film og billeder. Dette er jo klart et most, og det er også derfor man går efter IPS paneler.
 • MHL (Mobil high-defenition link)Denne smarte feature som hedder MyPlay i AOC sprog er meget smart og kan for nogle løse nogle dilemaer og det er jo det som vi elsker det er at det kan gøre på nemest mulig måde.

 

 • Vægophængvægophæng Som jeg har skrevet i konklusionen så er jeg lidt ked det mangler og det ville give det sidste touch til denne skærm.


 

Now it's time for the final conclusion and it's almost impossible to write it all down. If it was'nt for the inability to mount the monitor on the wall and the little dangling feet, it was just spot on and the picture is really incredible. I enjoy editing movies and photos on this screen as well as playing and watching movies - and that's what I use a screen for, so I can't complain about it at all. It is undoubtedly a screen where you get something for the 1996,- DKR you pay for it.

 

 • Great design The design suits my taste, so I can only be happy with that!
 • Lovely display The monitor reproduces colors very well and it is very easy to see if you are completely of the course, when you are editing movies and photos. This is obvious a must and that is why you go for IPS panels.
 • MHL (Mobile High-defenition link) This nifty feature called MyPlay in AOCs language, is very smart and can for some solve some dilemmas and that's what we love.

 

 • Wall Mount As I have written in the conclusion, I'm a little sad it's missing a way to mount it using a wall mount, and it would give the final touch to this screen.

 

Del denne artikel

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Please update your Flash Player to view content.