Cooler Master Cosmos II

Så har vi fået fingrende i Cosmos II fra Cooler Master, så er du til store sager med et lækkert design så skal du helt sikkert kigge med her, vi undersøger alle features der er i dette kabinet.

cosmos ii 1 031241047363 640x360

Det er spækket med fede detajler, som vi kigger mere på længere nede. Vi tager et kig på kabinettet både med og uden hardware i, så i kan få det best mulige billede af Cooler Master's Cosmos II.

Læs mere: Cooler Master Cosmos II

Xigmatek Elysium

Lider du af pladsmangel i dit nuværende kabinet ? Er du ude efter et kabinet, hvor du kan montere noget seriøst vandkøling i ? Så er kabinettet, vi skal se på denne gang, sikkert noget for dig.

Xigmatek-Elysium-Start

Vi skal kigge på et af Xigmatek's gamer kabinetter, Elysium. Kabinettet fåes både med og uden rude i sidepanelet.

Læs mere: Xigmatek Elysium

Lian Li A76

Vi har fået et produkt til test fra en ny producent, Lian Li. Lian Li står bag nogen af de bedst designede og mest veludførte kabinetter på markedet.

lianlia76

Kabinettet som vi har fået til anmeldelse, er deres A76 som byder på en række lækre features og funktioner, samt mulighed for montering af udvidet-ATX bundkort.

Læs mere: Lian Li A76

InWin GRone

Hvis du er til det militær-agtige look, så er kabinettet som vi har modtaget fra InWin, helt sikkert noget for dig.

inwingroneslide

Kabinettet vi har modtaget, er InWin's nyeste kabinet, GRone. Til kabinettet, medfølger der også en ROCKERmat musemåtte.

Læs mere: InWin GRone