Hvem er Sony ?

Sony Corporation of America, der er baseret i New York, NY, og er det amerikanske datterselskab af Sony Corporation, som har hovedsæde i Tokyo, Japan. Sony' væsentligste amerikanske virksomheder omfatter: Sony Electronics Inc., Sony Computer Entertainment America LLC, Sony Pictures Entertainment Inc., og Sony Music Entertainment.

Sony Corporation er en førende producent af lyd, video, kommunikation og informationsteknologi til forbrugere og professionelle markeder. Deres film, fjernsyn, computer, underholdning, musik og online virksomheder. Gør Sony til en af ​​de mest omfattende underholdnings og teknologivirksomheder i verden. Sony registrerede et samlet årligt salg på ca 79 milliarder dollar i regnskabsåret, der sluttede 31. marts 2012, og den beskæftiger 162.700 mennesker på verdensplan.

Specifikationer

 

 

 

 


 

 

 

Lukket type

Ja

Dynamisk type

Ja

 

Ja

Driverenhed (mm)

40 mm (HD-driverenhed), dome-type

Membran

Membran af flydende krystal polymerfilm

Frekvenskurve (Hz)

4 - 80.000 Hz

Magnet 

Neodym

Lydstyrkeregulering

Ja

Ledningstype

PCOCC

Ledningslængde (m)

Ikke tilgængelig

Stik

Ikke tilgængelig

Brugstid

30 timer

Opladningstid

6 t

Vægt (g)

297 g

 

Mikrofonenhed

Ja (Electret-kondensator)

Mikrofonretning

Flere retninger

 

LCP-membran

Ja

Behageligt tætsluttende design

Ja

Lydløse bevægelige led

Ja

Styring af rytmerespons

Ja

Sammenfoldelig struktur

Ja

Indadvendende aksestruktur

Ja

Lydløse bevægelige led

Ja

Takket ledning, der ikke filtrer

Ja

S-Master/digital lydforbedringsenhed

Ja

 

Strømadapter

Mikro-USB-kabel (50 cm)

Bæretaske/etui

Bæretaske

Andet

Tilslutningskabel (1,5 m), brugervejledning


 

 

 

 


Design / Features

 

 

Pakkens Indhold:

 • Sony MDR-1RBT
 • Taske
 • Mini-Jack kabel
 • USB oplader kabel
 • Brugsanvisning

Dette headset er jo uden tvivl kreds for øjet, det er meget elegant og flot udført, man kan godt se det ikke er et gamer headset, på dette sæt er der læder på puderne samt en blød skumgummi inden under sørger for en god og behagelig passform over ørende, i toppen er der et læder stykke der dækker hele toppen som også har det bløde skumgummi som er meget behageligt,

Puderne har en svag vinkel så det er vintigt man vender dem rigtig ellers vil de ikke passe ordenlig, som man også kan se er der et tyndt stykke stof som skiller øret fra højtaler enheden som sidder lige inde bag ved, det er jo en fordel der ikke er noget tyk imellem til at ødelægge lyden.

  

Alle led på dette headsæt er lavet i metal og virker til at være godt stærkt og ikke lige til at slide op. Man har også muligehed for at ligge dem med højtalerne ned mod bordet og dermed ungdå ridser samt at de kan glide ned.

   

Her er alle de medie knapper der er på siden af headsættet, de sidder så de er nemme at komme til og det kommer meget hurtigt at man lige ved hvor de sidder.

 

 

Test

 

 

Jeg har testet dette headsæt til hverdag både med snakken over mobil, skype og hvad der nu har budt sig, ud over det har jeg lyttet meget til musik og synes de spiller fremragende, det eneste jeg mangler er lige den sidste power så man kan få lidt mere volume på det ellers er det helt i orden. Den lækre taske der er med er god til at trasportere det i så det ikke bliver ridset eller bliver udsat for andre ting som kan ødelægge det, batteri tiden er super god jeg brugte det meget og opladte det kun en enkelt gang i den tid jeg testede det.

 

 

Konklusion / Summary

 

Denne enelige konklusion er at dette headset er super lækkert men mangler lige den sidste power til at spille lidt højere end det kan, jeg ved det er en udfordring med et trådløst headsæt men det må kunne lykkedes. Alt andet er lækkert og lyd oplevelsen er super god, jeg har ikke haft noget til test endnu der kan måle sig med dette.

 

 • God pasform Det sidder godt på mit hovede, jeg har ellers svært ved at finde noget der sidder helt rigtig godt
 • FornuftigKnapperne sidder fornuftigt og er nemme at komme til.
 • LydenLækker og levende lyd der kommer ud af dem jeg synes musiken lyd rigtig godt i dette headset trods at det er trådløs. Dette gælder også microfonen da den også gør det super godt.
 • Støj redctionJeg oplever at det også virker godt og der er ikke nogen lydmeæssig endring som jeg har oplevet på andre headsæts
 • MaterialerneGode stærke metal materialer som gør det robust og får det til at føles rigtig lækkert

 

 • ForstærkerenJeg synes de er lige svage nok, så der måtte gerne være bare en smugle mere power i dem

 


 

This compatible conclusion is that this headset is super delicious but lacking just the last power to play a little higher than it is, I know it is a challenge with a wireless headset, but it must be managed. Everything else is delicious and sound experience is super good, I have not had anything to test yet that can compare with this.

 

 • good fitIt sits well on my head, I have otherwise difficult to find something that sits very well
 • sensibleButtons are located sensibly and are easy to get to.
 • The soundDelicious and vivid sound that comes out of them I think the music sounds really good in this headset despite that it is wireless. This also applies microfonen as it also makes it super well.
 • Noise redctionI find that it works well and there is no lydmeæssig Edit functions that I have experienced at other head set
 • The materialsGood strong metal materials that makes it sturdy and makes it feel really nice

 

 • The amplifierI think they're just weak enough so that there had to be just a smuggle more power in them

 

 

Del denne artikel

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Please update your Flash Player to view content.