Log på  \/ 
x
eller
Registrer
x
Mandag, 06 august 2012 19:07

Arctic Cooling Charger PRO 4 Rev.2

Skrevet af 
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Mangler du en rejselader til at oplade dine USB produkter med, eller er du generelt bare træt af at skulle oplade fire USB produkter med 4 forskellige opladere ?

Så har Arctic Cooling svaret på dine bønner, med deres Charger PRO Rev.2, som kan oplade hele 4 produkter på samme tid!


Produktet er udlånt af: Arctic
Prisen på produktet: 165,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Den øgede varme udledning af moderne computere har sat produktionen af kraftfulde og stille kølere ud over midlerne til de fleste producenter. De forhøjede støjniveauer af pc-systemer har en negativ indvirkning på produktiviteten, da en stille computer er grundlaget for behagelige arbejdsbetingelser. ARCTIC indledte tendensen til stille kølesystemer til stationære pc'er i 2001 og har ført an lige siden. Da Arctic Cooling blev grundlagt, begyndte vi ved at fokusere på Schweiz og Tyskland. I 2002 Arctic Cooling (HK) Ltd blev grundlagt for at udvikle relationer med vores asiatiske produktions-steder. Fra 2005 begyndte vi at udvide aktiviteterne i Nord-og Sydamerika og yde optimal service til vores kunder der.

arctic logo

Sund vækst med lav risiko er ARCTIC's vigtigste mål. Vi fokuserer på vores egne evner og potentialet i vores markeder. Vi åbner op for nye geografiske regioner for yderligere at understrege vores position som en global aktør. På lang sigt vil vi etablere os som innovatorer i vores nye produkt områder i samme omfang, som vi allerede er i vores pc køler forretning, og for at opnå den samme høje grad af markedsandel og popularitet.


Produktet er udlånt af: Arctic
Prisen på produktet: 165,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Limited Warranty 2 years
Input AC 100 - 240 V, 50 / 60 Hz
Output DC 5 V, 2.5 A
Dimensions (Product) 78 (L) x 57 (W) x 29 (H) mm (Charger Only)
itemnumber PSAEQ-AC01301-BL
UPC 872767004887
Gross Weight 0.6 kg

Produktet er udlånt af: Arctic
Prisen på produktet: 165,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Alt

Pakkens indhold:

  • Arctic Cooling Charger PRO 4 Rev.2
  • EU, US og UK adaptere
  • Transportpose
  • Brugsanvisning

Så næsten uanset hvor du skal på ferie henne, har du mulighed for at bruge rejseladeren, og derved slipper du for at skulle slæbe flere forskellige opladere med til dine USB produkter.

Pose1 Pose2

Som beskrevet, medfølger der også en transportpose. Vi har her samlet alle delene til rejseladeren i transportposen, og det hele kunne være der uden problemer. På denne transportpose har Arctic Cooling desuden fået trykket deres logo.

Samling4

Udover de nævnte specifikationer, har rejseladeren også en feature kaldet, Fast Charge, som gør at du kan oplade dine USB produkter hurtigere og derved spare både strøm og ventetid på opladningen. Fast Charge featuren er indbygget i de to øverste USB udgange, som er farvet orange.


Produktet er udlånt af: Arctic
Prisen på produktet: 165,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Så er det tid til at vise hvordan denne rejselader bliver samlet.

brugsanvisning

Med i pakken medfølger der denne brugsanvisning, som punkt for punkt viser hvordan du samler rejseladeren med de medfølgende adaptere.

Vi har desuden valgt at lave en lille billedvisning af hvordan du gør dette, og bare rolig, det kræver ikke at du er professor i det videnskab.

Samling1

Her har vi rejseladeren og den medfølgende EU adapter.

Samling2 Samling3 Samling5

Denne adapter monteres med at presse han delen af adapteren ind i hun delen på rejseladeren, og med et let tryk samles disse to dele let. Til sidst vil rejseladeren ende op med at se sådan her ud. Så selvom du ikke er professor i videnskab, burde du uden problemer kunne samle denne rejselader med de medfølgende adaptere.

Diode

Rejseladeren har også en indbygget diode, som viser at der er tændt for strømmen til rejseladeren.


Produktet er udlånt af: Arctic
Prisen på produktet: 165,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
Så er vi ved vejs ende, og vi skal nu have uddelt nogle points.
Personligt ville jeg investere i denne rejselader, udelukkende på baggrund af at man derved slipper for at skulle have 4 ladere i brug for at oplade 4 USB produkter.
 
plus
  • Designet
  • Innovation
 
minus
  • Intet
overallscore9 
silver
 

 
We are at the end of the road, and now it's time to hand out some points.
Personally I would invest in this travel charger, solely on the basis that it would obviate having to have 4 chargers to charge 4 USB products.
 
plus
  • The design
  • Innovation
 
minus
  • Nothing
 
overallscore9
silver
Læst 2029 gange
Log ind for at skrive en kommentar.

Relaterede artikler

Om ElektronikTest

Vores mission er, at skabe en solid og god side, som tester alt inden for elektronik verdenen, samt et stort forum, hvor alt kan diskuteres. Der vil være hjælp til det vi kan hjælpe med.

facebook twitter youtube linkedin googleplus