Hjem

Специально для вашего глюкометра Тест-полоски Accu-Chek по лучшей цене
Log på

Registrer

Bedømmelse: 0/10 (0 Stemmer)
Thermalright HR-22 - Når man vil køre med passiv køling 0 af 10 0 Stemmer.

Produktet er udlånt af: Thermalright
Prisen på produktet: 589,-
Produktet kan købes her: Alternate.dk
 

Thermalright brandet blev etabeleret i 2001, hvor de introducerede deres første køler med navnet SK6. Siden da har de designet og produceret et hav af kølere, og en de fleste kender er deres Thermalright Ultra 120 Extreme som blev introduceret i 2006.

thermalright logo
Thermalright går efter at lave kvalitets kølere med hjælp fra brugerne, og derved kan de forbedre deres produkter med bedre designs og ydelse.

Produktet er udlånt af: Thermalright
Prisen på produktet: 589,-
Produktet kan købes her: Alternate.dk
 
Heatsink Specifications Dimension: L150mm x W120mm x H159mm
Weight: 1120g
Heat pipes: 6mm heatpipe*8 units
Fin: T = 0.5 mm ; Gap = 2.8 mm
Fin Pcs: 35 pcs
Copper Base: C1100 Pure copper nickel plated
Motherboard to Fin: 36 + 8 = 44 mm 46 + 8=54 mm

Produktet er udlånt af: Thermalright
Prisen på produktet: 589,-
Produktet kan købes her: Alternate.dk
 

Produktet er udlånt af: Thermalright
Prisen på produktet: 589,-
Produktet kan købes her: Alternate.dk
 

Pic00

Pakkens indhold:

 • Thermaright HR-22
 • Monteringssæt
 • Skruetrækker
 • Brugsanvisning

Pic01 Pic02

Her tager vi et kig på kølerens for og størrelsen, der er ingen tvivl om at det er en af de største vi har testet, når man begiver sig ud i passiv køling er der en række ting man skal være opmærksom på, det er sjælent at man kan køre 100% passiv da mange procesorer udvikler mere varme end man kan komme af med uden der er en form for flow i kabinettet, der er nogle porte med som gør at man kan tilslutte den med den bagerste blæser i kabinettet.

Pic03 Pic05

Med hele 8 heatpipes er det også en af de kølerer med flest heatpipes, jeg har endnu ikke set nogle køler med mere end 8 heatpipes så vi er oppe på max her, det ses også tydeligt at der ikke er plads til flere i kølemodulet.

Pic07 Pic06

Som det ses er den vinklet i bunden så den kan gå fri af RAM blokke og kølemoduler som kunne komme i vejen for at montere denne køler, CPU kontakt fladen er blank og helt glat for den beste kontakt med CPU.

Pic0100 Pic099

Her er de omtalte rør man kan momtere så der kommer kontakt til en blæser som kan fjerne lidt af varmen, som regel har man en blæser bag i som flytter varme ud fra alle de andre ting og det kan man altså udbytte med disse rør, der er en som passer til 120mm og en til 140mm.


Produktet er udlånt af: Thermalright
Prisen på produktet: 589,-
Produktet kan købes her: Alternate.dk
 

Forklaringen omkring Delta temperaturer.

Forklaringen er lavet for at få forståelsen af hvorfor vores temperatur målinger på vores kølere er så lave.

Her på sitet har vi ikke altid samme stuetemperatur når vi tester kølere, den ene har måske 18 grader, og en anden har måske 23 grader, og så kommer det også an på vejret osv. Så for at få en mere ensartet temperaturmåling er vi gået over til at måle Delta temperature i stedet.  At måle i delta temperatur er for at gøre det lettere for jer som skal ud og finde en ny køler til jeres pc, så i kan finde den som køler bedst. Så forklaringen er følgende: Hvis vi siger at stuetemperaturen var 23 grader under testen af køleren, og der står ”Idle 3 grader” og ”Load 43 grader”, så har vi målt temperaturen til 26 grader Idle og 66 grader under Load. Men måler vi samme køler hos en anden skribent , så ville resultaterne også være anderledes da stuetemperaturen kan være anderledes. Så i bund og grund, de temperaturer der står i listen er grader over stuetemperaturen.

Til at stress teste CPU'en er der brugt Prime95, CoreTemp og RealTemp er brugt til at aflæse temperaturene.

I Prime95 har vi kørt stress testen "Blend", som stresser begge kerner med 100%, denne test er blevet kørt i 1 time for hver test.

Rum temperaturen var 23°c under hele testen.

Køleren er testet på følgende setup:

Komponent Specifikation
Kabinet CoolerMaster Testbench
PSU Xigmatek Greenpower 1000W
Bundkort MSI Z77 MPower
CPU Intel i3-2120
CPU-Køler Standard Intel
RAM Traumatizr 2x4GB 1600MHz
HDD Corsair perfomance 128gb

Vi startet testen med en blæser hastighed på 20%

Lad os skrue blæseren op til 50%

Vi skruer den op til 100% hastighed

Jeg har testet den på min test bænk uden nogen form for blæser og det klare den faktisk ganske fint, der er ingen tvivl om at der skal en form for flow til for at den kan bruges i lukket kabinet, men flytte varme kan den og det klare den super fint, der er også mulighed for at montere en blæser direkte på med de 2 klips der medfølger i pakken.


Produktet er udlånt af: Thermalright
Prisen på produktet: 589,-
Produktet kan købes her: Alternate.dk
 
Dette er jo en køler som er beregnet til passiv køling, og derfor medfølger der ingen blæsere, dog er der mulighed for at tilkøbe en blæser og montere den der på. Der medfølger to 2 tragte, som efter min mening ikke pynter ret meget med de farver de har! Her havde jeg nok valgt en mere neutral farve, som kunne passe bedre ind i en computer. Dens ydelse er ganske fin, og sørger man for at have en lille smule flow i ens kabinet, så er den ganske god, dog skal man ikke regne med at man kan køre med en stor i7 processor, uden at have en form for blæser på.
 
plus
 • En ganske flot køler
  Jeg synes det er en ganske flot køler.
 • Meget medfølgende tilbehør
  Der følger godt med tilbehør med til den, så den er nem at montere og bruge.
 • Ganske fornuftig køleevne af en passiv køler
  Køleevnen er ganske god af en passiv køler at være, man har mulighed for at booste den med de 2 tragte, eller ved at montere en blæser på den.
 
minus
 • Jeg er på ingen måde vild med tragtene
  Der er ingen tvivl om at jeg ikke er vild med de tragte, som følger med. Det er efter min mening ikke en farve man burde vælge til et sådant produkt.
overallscore9 
silver
 

 
This is of course a cooler intended for passive cooling, and therefore there isn't included any fans, however, it is possible to buy a fan and mount it on. The cooler comes with two 2-funnels which in my opinion do not decorate much with the colors they have! Here I would probably have chosen a more neutral color that would fit better into a computer. Its performance is quite nice and if you make sure to have a little bit of flow in your case, it is fairly good, but you shouldn't expect to be able to run it with a large i7 processor, without having some kind of fans mounted on it.
 
plus
 • A rather nice cooler
  I think it's a rather a nice cooler.
 • A lot of supplied accessories
  It's packed with a lot of accessories, so that it is easy to install and use.
 • Quite reasonable cooling capacity by a passive cooler
  The cooling performance is quite good of a passive cooler to be, you have the possibility to boost it with the 2 funnels, or by mounting a fan on it.
 
minus
 • I am in no way crazy with the funnels
  There is no doubt that I am not crazy about the funnels that comes with it. It is in my opinion not a color one should choose for such a product.
 
overallscore9
silver


You don`t have permission to comment here!

forum oversigt

Nyeste bedømmelser

Siden indlæses, vent venligst. :)